Şimdi Ara

g430 vs g930 ve amazodan g930 sipariş vermek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler g930 almak istiyorum ama telefona takılamaması biraz işi bozuyor çünkü telden müzik dinliyorum.Dışarda falanda kullanmayı düşündüğüm bi kulaklıık ama çok büyükse vazgeçebilirim.Sizce g930 ile g430 arasında ses kalitesi olarak çok fark var mı?Birde g930'da müzik deneyimi orta mı yoksa kötü derece mi?

• up
  • Bende almak istiyorum ama malesef ülkemize yollamıyorlar o 2 ürünü.
  • MikeShinoda96 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle şu an.fakat dün ilk defa gönderim yapıyolardı ondada fiyat pahalı vergi biniyo üstüne.
  • Ben birde ebayda buldum g930 ama nasıl olur ne kadara gelir ne kadar sürede gelir bilmiyorum.eğer fark yoksa amazonla aralarında almayı düşünüyorum fakat daha hala konuma mesaj yazı bu konu hakkında bilgilendiren olmadı.
  • malesef kulaklık bölümü pek canlı değil bende g35 falan amazondan alamadığımdan steelseries v2 frost blue / v3 / kraken pro arasında kaldım hiç ses seda yok
    evet bende yukardakileri düşündüm ama bide kraken pro müzik kulaklığı ve acaba müzik kulaklığı alıp oyunlarda da kullansam mı diye düşündüm.Yani g930 müziklerde orta derece yeterli kaliteyi veriyormuş.Kraken proda oyunlarda yeterli seviyede iş görür mü onu merak ediyorum.kullanana falan sormak lazım.

g930 alma olsaılığım yüksek çünkü diğerlerinde güzel gözüküyo oyuncu kulaklığı olduğu için ve kablosuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazondan alamazsın suanlık. Ebay'dende dikkat etmek lazım biraz baktım bir sürü farklı fiyat var bizim gittigidiyora benziyor sanırım elinde olan satıyor şirket değiller. 2.el mi gelir defolu mu gelir belli olmaz.
    amazondan niye alamam?

gittigidiyor n11 falan hep öyle evet ama n11 den 2 kere alışveriş yaptım sıkıntı görmedim ayrıca ebay daki satıcının puanı fena değil.
  • Beyler birkaç ay önce aldım ben amazon'dan kulaklık.sonradan iptal mi ettiler türkiyeye kargoyu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeRosa kullanıcısına yanıt
    uzun bir süre boyunca gönderim yapmıyolardı.Bir ara gönderim vardı fakat fiyatı pahalıydı vergi biniyordu..Bende ebaydan aldım fakat 7 ağustos yazıyor teslim tarihi.bakalım bekliyorum.
  • Amazondan g430 aldim onermiyorum ark das kulaklik sesi cok az.

• Coming kullanıcısına yanıt
    bende g930 siparişi verdim 7 ağustosta gelicek gözüküyordu gelmedi hatta durum olarak transitte gözüküyor ve son konumda amerikada.aradım bende ups kargoyu barkod numarası istedi satıcıyla iletişime geç dedi.mesaj attım bende birde elime ulaşmadı diye istek açtım onlarla uğraşıyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

Bende almak istiyorum ama malesef ülkemize yollamıyorlar o 2 ürünü.

@emrebdt

hocam oncelikle amazon tr ye gonderiyor. hicbir problem yok. muzik icin g930 alinmaz kullandim oyun icin mukemmel. ben g930 kullanmis biri olarak (daha bugun birtane sattim bir tanede siparis aldim) kendime steelseries v2 frost blue alacagim.
    kalite olarak gamer iseniz g serisi muzik ve oyun ise v2 frost blue

• hocam çoktan verdim siparişi 7 sinde gelcekti gelmedi konusunu bile açtım forumda.1-2 gün beklicem satıcıyla iletişime geçmiştim.eğer olmicaksa iade talep edicem ve para hesaba yatıncada dediğin kulaklığı alıcam.bunu söyleyen bi kaç kiiş olmuştu çünkü.bana onun ses kartlısını önerdiler.

http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B008LT5MFA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1439216016&sr=8-2&keywords=steelseries+v2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.