iyi akşamlar. benim bilgisayarım kilitlenme sorunu var arkadaşlar ekran tamamen kararıyor fakat bilgisayar çalışıyor ses görüntü yok. power tuşundan katılmıyor ve psu dan kapatılabiliniyor ancak. bilgisayarı tamamen oyun amaçlı dizmiştim fakat bu anakartı aldığımdan beri bu sorun sürüyor. aldığım yere götürdüm gidip nfs carbon falan oynamışlar kapanmamış doğal olarak garantiye gönderemeyiz bunu dediler. ben son çıkan oyunları oynuyorum bu sistemde. kilitlenme bir süre sonra oluyor ki bence fazla ısınmadan dolayı oluyor bu.anakart haric bilgisayarımın bütün bileşenlerini deyiştirdim fakat sorun haala devam ediyor. başlıkta yazdığım modeli kullanıyorum. acaba bu anakart hakkında düşünceleriniz nedir sizce sorun anakarttan kaynaklanıyor olabilir mi?
UP!!
powerın yetmıyor olabılır oncelıkle bunu kontrol et ayrıca ramden olabılır kullandıgın ısletım sıstemındekı sorunlardan olabılır ıslemcı ve ekran kartı ısı sorunu varsa olabılır bunların hepsı tek tek kontrol edılmelı
işlemci fazla ısınıyor desek onu da deyiştirdim ha oynadığım oyunlar deyişmedi yine ısınıyor desek bu anakart işlemcinin fazla ısınması durumunda uyarı vermesi lazım özelliklerinde bu yazıyor. ekran kartı da deyişti dediyim gibi aynı problem... hatta ekran kartını çıkardım olduğu gibi yine aynı problem.
cpu-z tarzı programlarla işlemcinin sıcaklıklarını kontrol et.