Şimdi Ara

G41M-COMBO anakartı hakkında düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar. benim bilgisayarım kilitlenme sorunu var arkadaşlar ekran tamamen kararıyor fakat bilgisayar çalışıyor ses görüntü yok. power tuşundan katılmıyor ve psu dan kapatılabiliniyor ancak. bilgisayarı tamamen oyun amaçlı dizmiştim fakat bu anakartı aldığımdan beri bu sorun sürüyor. aldığım yere götürdüm gidip nfs carbon falan oynamışlar kapanmamış doğal olarak garantiye gönderemeyiz bunu dediler. ben son çıkan oyunları oynuyorum bu sistemde. kilitlenme bir süre sonra oluyor ki bence fazla ısınmadan dolayı oluyor bu.anakart haric bilgisayarımın bütün bileşenlerini deyiştirdim fakat sorun haala devam ediyor. başlıkta yazdığım modeli kullanıyorum. acaba bu anakart hakkında düşünceleriniz nedir sizce sorun anakarttan kaynaklanıyor olabilir mi?

• UP!!
  • powerın yetmıyor olabılır oncelıkle bunu kontrol et
    ayrıca ramden olabılır kullandıgın ısletım sıstemındekı sorunlardan olabılır ıslemcı ve ekran kartı ısı sorunu varsa olabılır bunların hepsı tek tek kontrol edılmelı
  • işlemci fazla ısınıyor desek onu da deyiştirdim ha oynadığım oyunlar deyişmedi yine ısınıyor desek bu anakart işlemcinin fazla ısınması durumunda uyarı vermesi lazım özelliklerinde bu yazıyor. ekran kartı da deyişti dediyim gibi aynı problem... hatta ekran kartını çıkardım olduğu gibi yine aynı problem.
  • cpu-z tarzı programlarla işlemcinin sıcaklıklarını kontrol et.

işlemci soğutucusunun termal macunu yenileyebilirsin

bileşenlerinin tamamını yazarsan güç kaynağının yetip yetmediğini tespit etmek mümkün olabilir.
  • Core 2 Quad q8400
    VOLAR GeForce 9800 GT 1GB
    Samsung 500gb hdd
    PSU 500w high power
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.