Şimdi Ara

G41 ile P45'in Farkları ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LGA775 destekli G41 ile P45'in farkları nelerdir.Yardımcı olurmusunuz...

• Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu...
  • çok genel bir soru olmuş...

g41 genelde alt seviye en ucuz yollu lga775 anakartlarda var
    p45 ise lga755 için en iyilerden biri, en son çıkan anakartlar... daha sonrası lga1155 e geçiş.

oc falan uğraşmam, standart kullanırım bilgisayarımı dersen g41 al...

http://www.google.com.tr/#hl=tr&cp=5&gs_id=p&xhr=t&q=g41+vs+p45&pf=p&sclient=psy-ab&source=hp&pbx=1&oq=g41+v&aq=0L&aqi=g-L4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=62365be7a3b16684&biw=1228&bih=648

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Ocak 2012; 3:09:53 >

• Aslında ekran kartını darboğazdan kurtarmak için OC yapmam gerekiyor.Ama sıfır anakartlarda da piyasada G41'den başka anakart yok.
  • Hangisi daha iyimi diye soruyorsan p45 anakartlar daha iyidir. G41 anakartlarda onboard ekran karti vardir. P45 anakartlar 775 socketli islemcilerin en iyi sekilde overclock oldugu son seri anakartlardir. Bu anakartlardan sonra socket yapisi degisti. 1156 ve 1366 socket yapisina gecildi. Daha sonra 1155 socket yapisina gecildi. Suan 2011 socket yapisida mevcuttur.

G41 chipsette pci express 1.1 destegi vardir.
    ddr 2 yada ddr3 ram destegi bulunur.
    onboard olarakta intel grafik media beschleuniger x4500 kullanir.
  • evet p45 ben de zamanında arayıp bulamamıştım... ikinci elden buldum ama çok geç buldum, onu da fazla kullanmadan sattım zaten.
    alan arkadaş da oc yapmış baya... memnun sanırım... ben oc yapmıyorum... sorunsuz garanti işi severim de

bu arada ekran kartına mı oc yapacaksın işlemciye mi ???
    işlemci ekran kartına göre bayaa iyi de...

oc işi de genelde geçici bi çözüm... ben o yüzden pek sevmedim... uzun süre oc li kullanmak istemem bilgisayarımı...
    hem oc de öyle sistemi çok büyütmüyor bence... yani yetmiyosa birkaç gömlek üstünü alacaksın, bir gömlek üst için de değişikliğe değmez genelde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Ocak 2012; 3:16:02 >
  • İşlemciye yapmam gerekiyor.6850 ekran kartı almayı düşünüyorum da Q8200 2.4 GHz darboğaz yapabilirmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    P45 vs X48 vs Q45
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • q8 serisi çok da iyi değil diğer quadlara göre... q6600 bile daha eski ama daha iyi ondan... cache farkı var...

işlemci aynı işlemci olduktan sonra 2.8 yaparsan sorun ortadan kalkacak mı... 3+ yaparsan belki biraz farkeden ama bence yine de dört çekirden işlemci kolay kolay hiç bir oyuna yetmemezlik yapmaz...

6850 ayarında değil belki ama yine de her oyuna yeter bence
  • Peki 2.4 ile hangi ekran kartı darboğaz olmaz...

NOT:Bütçe kısıtlaması yoktur.Yeterki 2.4 ile darboğaz olmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.