Şimdi Ara

G400 ve G400 Vintage arasındaki fark?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi bu ikisinin farkı nedir?

Donanım olarak manyetikleri aynı markanın farklı modelleri ve normal G400'de sap farklı.

Bu vintage ton tam olarak ne anlama geliyor asıl soru aslında. Çünkü normali ile vintage arasında 150-160 TL fark var. (Vintage daha ucuz)

Yardım için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.
  • Vintage antika demek hocam. Vintage tone ise 60, 70'leri gitar tonlarıdır. Gerisini bilmiyorum o gitar hakkında pek bilgiye sahip değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Vintage antika demek hocam. Vintage tone ise 60, 70'leri gitar tonlarıdır. Gerisini bilmiyorum o gitar hakkında pek bilgiye sahip değilim.

Cevap için teşekkürler.

Black Sabbath, AC/DC zaten bunun onların tonları için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum. Youtube'da bununla ilgili bir kaç video izledim. Almak istediğim ev amfisi olan Roland Micro Cube ile adamın biri Metallica (AC/DC çalan da var, onun ki çok iyi oluyor.) çalıyordu(ki Metallica çalarım alacağım gitar ile) gayet de güzel tonları vardı(yani '60-'70'ler ve '80-2000 civarındaki şarkıların tonlarında da iyi sanırım.). Eleman başka bir efekt aleti vb. ya da gitara takviye yapmadığını her şeyin stok olduğunu yazmış.

Klavyesi vb. rahatmış. Ha bir de Epiphone/Gibson forumlarında bunun beğeneni daha fazla. Normaline göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 23 Aralık 2012; 21:40:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Vintage antika demek hocam. Vintage tone ise 60, 70'leri gitar tonlarıdır. Gerisini bilmiyorum o gitar hakkında pek bilgiye sahip değilim.

Cevap için teşekkürler.

Black Sabbath, AC/DC zaten bunun onların tonları için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum. Youtube'da bununla ilgili bir kaç video izledim. Almak istediğim ev amfisi olan Roland Micro Cube ile adamın biri Metallica (AC/DC çalan da var, onun ki çok iyi oluyor.) çalıyordu(ki Metallica çalarım alacağım gitar ile) gayet de güzel tonları vardı(yani '60-'70'ler ve '80-2000 civarındaki şarkıların tonlarında da iyi sanırım.). Eleman başka bir efekt aleti vb. ya da gitara takviye yapmadığını her şeyin stok olduğunu yazmış.

Klavyesi vb. rahatmış. Ha bir de Epiphone/Gibson forumlarında bunun beğeneni daha fazla. Normaline göre...

Dün G400 PROsunu denedim bunun. Kamyon gibi tonları var gitarın. Ben wizard neck ibanez çalmama rağmen sapı beklediğimden ince geldi. Yalnız fabrika çıkışı köprüsü biraz yukarıda geliyor ama ayarlanır sorun değil ağacına göre de gayet hafif bi gitar ama les paul versiynnu öyle değil. Gitar alacağım zaman düşündüğüm gitarlardan biri olur hatta ilk 5ime girebilir. Manyetik modifiyesiyle evladiyelik olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Cevap için teşekkürler.

Dün G400 PROsunu denedim bunun. Kamyon gibi tonları var gitarın. Ben wizard neck ibanez çalmama rağmen sapı beklediğimden ince geldi. Yalnız fabrika çıkışı köprüsü biraz yukarıda geliyor ama ayarlanır sorun değil ağacına göre de gayet hafif bi gitar ama les paul versiynnu öyle değil. Gitar alacağım zaman düşündüğüm gitarlardan biri olur hatta ilk 5ime girebilir. Manyetik modifiyesiyle evladiyelik olur.

Teşekkürler hocam. Tonlarını anlatanlarda genellikle "kamyon" ifadesini kullanıyolar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.