Şimdi Ara

G35 Alıyım mı Almayayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar paraya kıyıp G35 almayı düşünüyorum. Battlefield Bad Company 2 oynuyorum. Teamspeak de kullanıyorum. Yalnız aklımda sorular var.

280 liraya değer mi?

Bu kulaklığın bana ne gibi fayladaları olur?

Ne gibi dezavantajları olur?

USB hup dan bağlarsam ses kalitesi düşermi?

Ergonomik olarak 2 3 saat hiç çıkarmadan taktığımızda ağrı yaparmı?

(Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler)
     G35 Alıyım mı Almayayım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 6 Kasım 2010; 19:46:24 >

• Merhaba. Ben zamanında 350 TL'ye almıştım gerçekten parasının hakkını veren bir kulaklık. sorularına gelecek olursam. USP HUB'dan bağlasan bile ses kalitesinin düşüceğini sanmıyorum ses kartı içine gömülü. kulaklık ağır 2-3 saat takmayla bir şey olmaz. ihtiyaçdan dolayı bu fiyata satıyorum ilgilenirsen.http://forum.donanimhaber.com/m_44269128/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44269128

kolay gelsin
  • Teşekkür ederim. İlanına da baktım ama ben 2. el ürün almayı pek sevmiyorum. Umarım kısa sürede satarsın.
  • ben geçen nisanda ebayden 120 tl ye mal olacak şekilde aldım ve halen kullanıyorum, bence ebay e bi bak derim ama tabi garanti falan olmuyor biraz riskli. Kulaklık kaliteli ve 2-3 saatte ağrı yapmaz ergonomik, kulaklığın ses yalıtımı çok güzel taktığın an dış dünya ile ilişiğin kesiliyor, hub kullanırsan ses kalitesinin düşeceğini zannetmiyorum. Kulaklık ergonomik, rahat, özellikle baslar çok kuvvetli, kablosu yeterince uzun. Yalnız surrounddan pek bişey bekleme derim, belki sorun bendedir ama bir 5+1 ses sistemi kadar arkadan gelenleri kestiremiyorsun ama tabi faydasıda oluyor mutlaka. Diyeceğim aslında hakediyor bu parayı ama G930 a da bak derim kablosuz versiyonu...
  • Netten almak istemiyorum. İlla bana bişey denk gelir. G930 a baktımda kablosuz olması dışında extrem bir fark yok bence. Kablosuz olması benim için dejavantaj olur.
    5+1 kadar kestiremiyorum demişsin. Hiç mi duyulmuyor çok çok azmı yoksa 5+1 süper diyemi böyle dedin.
  • PLANTRONICS Gamecom 777 Gaming Kulaklık 5.1 Usb diye bir kulaklık önerdi arkadaşlarım. Bilen duyan G35 den daha iyi diyen var mı?

Plantraonics de yanında ses kartıda veriyor. Ne kadar fark ettirir ses kartları?
  • http://www.gameekstra.com/Logitech-G35-Gaming-Headset-981-000117-71-Dolby-Kulaklik,PR-431.html

g35 sınıfının en iyi kulaklıgı

gamecom 777 g35 ile kıyaslanamaz bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GERÇEK PARAYLA GB ALAYIM MI?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchOverMe

http://www.gameekstra.com/Logitech-G35-Gaming-Headset-981-000117-71-Dolby-Kulaklik,PR-431.html

g35 sınıfının en iyi kulaklıgı

gamecom 777 g35 ile kıyaslanamaz bile

Hocam bunu neye dayanarak söylüyorsun?
  • 2 kulaklıgıda taktıgımdan bildigimden soyluyorum ekipmanlar benden sorulur nerdeyse her ekıpmanı kullandım biliyorum cs de oynuorz ztn 13-14 senedir bilgiliyiz çok şükür
  • Kusura bakma. Sanki sallıyorsun diye sormuşum soruyuda. Almak istediğim cevap buydu. Hocam peki bu ses kartı işine nediyorsun?
  • g35 in içindeki ses kartı malum logitech kalitesi tartışılmaz verimli bişekilde kullanabilirsin
  • G35 içinde ses kartımı var?
  • tabiki:D
  • Bu harici ses kartlarından bahsediyorsun dimi ?

http://www.gameekstra.com/Logitech-G35-Gaming-Headset-981-000117-71-Dolby-Kulaklik,PR-431.html Bunun yanında verdiği gibi.
  • yanında vermiyo içinde kulaklıgın, ztn bu muhtesem sesı baska turlu alamazsın
  • G35 bilgisayara USB arabirimiyle bağlandığı için bilgisayarındaki ses kartını değil kendi içindeki ses kartını kullanır. Dolby desteğini bu sayede alırsın zaten
  • ben gamecom 777 arkadaşım da G35 kullanıyor ikisini de denedim bence biraz da zevk meselesi ses kalitesi bence ikisinde de çok iyi ancak G35 çok rahat gelmedi bana
    ancak ses yalıtımı bakımından G35 çok daha iyidir gamecomdan ona lafım yok
  • g35 kullaniyorum herhangi bir sorun yok bass lar müthiş hissediliyor inan bana kullaklık muzik dinlerken kulağımda sallanıyor...bass dan dolayı
  • Bir yili askin suredir g35 kullanicisiyim, agir bi kulaklik olmasi nedeniyle basta biraz ergonomi sorunu yasayabilirsin ama belli bi sure sonra istedigin kadar kulaginda kalabilir kulaklik. Su an kulaklikgi hic cikarmadan 6-7 saat kullanabiliyorum. Ses kalitesine gelicek olursak dolby ile cok kaliteli basslar elde edilebiliyor. Muzik ve filmlerde alacagin zevki 2 katina cikarabilecek bir kulaklik. Fps oyunlarinda ise oyunun sana sundugu performansi tamamen elde edebiliyorsun. Diger ozelliklerine gelecek olursak mikrofonu cok kaliteli ses kaydi yapabliyor ben de team speak kullaniyorum sesim en ufak bir bozulma olmadan iletilebiliyor.G tuslari, klavyemin uzerinde multimedia tuslari oldugu icin cok isime yaramiyor ama yine de diger kulakliklardan ayiran bi ozellik.

Kisacasi kesinlikle almalisin verdigin her kurusa degecek bir kulaklik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.