Şimdi Ara

G3258 sistem toparladım olmuş mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +Everest EPS-1600-SM 350-400 Watt güç kaynağı. (elimde var)

+Everest Eagle EC337 kasa. (elimde var)

+Intel Pentium G3258 işlemci. (elimde var)

Bunlara ek olarak almak istediklerim

+Asrock H81 Pro Btc DDR3 1150pin

+Gtx 750ti ddr4 2gb 128 byte veya 250tl kar ile Asus R7 250 2 gb ddr3 128 bit

+Corsair pc3-12800/1600 4GB DDR3

Sadece csgo oynayacağım bir kasa yapmaya çalıştım, nasıl sizce, overclock da yapabilirim olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 11 Ocak 2023; 13:45:26 >

• fiyatı nedir

• Bu sistemle fps sorunu yaşarsın almış olduğun işlemci ve ekran kartı minimum seviyede.

• Önerilerimi dikkate almanı dileyerek başlıyorum.

750 ti oyununa göre 2 tane r7 250 eder. yani ikisi arasında 750 ti mutlak suretle seçilmelidir.

g3258 cs go, lol, apex legend, volarant için yeterlidir. amacına uygundur fazlasını vermez.

ram 4+4 gb şeklinde olmalı en az. ddr 3 1333 veya 1600 mhz olmasının bir farkı yok.

Anakart fiyat olarak çok çok uygun değilse btc versiyon tavsiye etmem. uygun fiyatlı ise kontrol edildikten sonra alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Münebbih kullanıcısına yanıt

Hocam kasa işlemci psu hariç

1600tl etti

ikinci el hepsi

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler. 750ti daha mantıklı öyleyse.

ram tek 8 olsa olur mu? bir de ram lerde çok fiyat farkı var bu sisteme uygun bir tane önerebilir misiniz? ucuzcuyum. para kısıtlı malesef :) ikinci el falan hallediyorum.

elimde şuan PSU kasa ve işlemci var eski yanan pc den kalma.

diğerlerini kendim seçtim kafama göre. hiç bilgim yok. 2014 den falan eski konulara bakarak deniyorum nasıl kombine etmişler diye

• emc-2 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler. işlemci hali hazırda elimde var onu editlersem iyi olacak çünkü seçim değil zorunluluk bir nevi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuanda net olarak kadar para harcayabilirsiniz ?

2000binTL diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 11 Ocak 2023; 15:16:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki 750 ti ne kadar bedelle alınacak ? ekran kartı alırsanız ne kadar paranız kalacak. elinizde kasa, power olduğuna göre size kabaca anakart, işlemci, ram ve ekran kartı lazım. size farklı bir öneride bulunayım. önereceğim sistem kuracağınız g3258 den çok daha iyidir. satan firma sağlamdır epey alışveriş yaptım. aynı sistemi daha önce topladım ve gayet hoş oldu.

anakart işlemci ve ram :

tavsiye için teşekkürler. bütçemi aşıyor malesef

• O zaman yazdıklarınızı alın . 750 Ti iyi bi karttır.ramide yapabilecekseniz 2 x4 GB yapın Olmuyorsa, tek 8 GB.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.