Şimdi Ara

g300 macro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün g300 aldım ama macro ayarını yapamadım nerden yapacağım konusunda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi  g300 macro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisneliVodka -- 6 Ekim 2014; 17:16:19 >

• Ev resminin yanındaki mouse resmini işaretle sonra macro atamak istediğin butonun üzerine gel sağ buton yap. Çıkan seçeneklerden yeni komut atayı seç, çıkan ekranda çoklu tuşu seç, yukarıdaki yere macronun ismini yaz (mesela sürekli tıkla, zıpla ateş falan gibi) sonra aşağıdan kayda başlayı seç ve istediğin butonlara bas işin bitince kaydı durdur.
  • Teşekürler peki bi sorum daha olacak rust gibi oyunlarda sekmeyi azaltmak için ne yapmalıyız ?
  • VisneliVodka kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz oyunu bilmiyorum, tam olarak neyi kastediyorsunuz? Silah geri tepmesi falan mı?
  • evet
    Bildiğim kadarıyla mouse hareketleri kaydedilemiyor. Sanırım şöyle birşey istiyorsun. Sol tık + mouse biraz aşağı (atıştan sonra yukarı kalkan namluyu aşağı çkmek için).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 6 Ekim 2014; 22:09:32 >
  • aynen kullananlar var ama malesef paylaşmıyorlar :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Onlarında logitech mouse kullandıklarına eminmisiniz, a4 tech oyuncu mouselarında hareket kaydı yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.