Şimdi Ara

G3 vs Z2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G3'ün tasarımı hoşuma gidiyor Z2'ninde donanımı daha iyi.Karar veremedim G3 ile Z2'yi yan yana koyunca G3'ün ön kısmı çok iyi duruyor.Ama 2k çözünürlükteki ekranın performansı muamma.Real Racing 3 mesela şuan uyumlu değilmiş böyle benzer sıkıntılar çıkabilirmi performans nasıl olur bilemiyorum.

Z2 2199 TL'den çoğu mağazalara geldi.Vatan falanda satmaya başlamış.G3'ünde 1999-2199 TL arasında fiyatlandırmaya sahip olacağını düşünüyorum.3 aşağı 5 yukarı fiyatlar benzer olacak.Arada ciddi fiyat farkı olsaydı G3 alabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 31 Mayıs 2014; 3:35:25 >

• g2 gibi bir fiyatlandırmayla gelirse sonuç belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

g2 gibi bir fiyatlandırmayla gelirse sonuç belli

G2 hala 1700 TL iken bence 1999 TL'ye falan gelir.O fiyatla gelirse Z2 ile arasında 400 TL fark oluyor.400 TL farka Sony alırım herhalde.Stereo hoparlörü , daha iyi kamerası , daha düşük çözünürlüğü gibi avantajları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

G2 hala 1700 TL iken bence 1999 TL'ye falan gelir.O fiyatla gelirse Z2 ile arasında 400 TL fark oluyor.400 TL farka Sony alırım herhalde.Stereo hoparlörü , daha iyi kamerası , daha düşük çözünürlüğü gibi avantajları var.

saydığın birkaç tane avantaja g3 de sahip olacak ama o olmasa bile o avantajlara 400 lira verilirmi karar seni tabi

• quote:

quote:

hoparlor konusu belli değil
    kamera konusu belli değil

neyin kafası dostum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat konusunda G3 maçı alır gibime geliyor.İnceleme videoları tam olarak düşmese de,fiyat en büyük avantajlardan birisi.
  • quote:

quote:

quote:

saydığın birkaç tane avantaja g3 de sahip olacak ama o olmasa bile o avantajlara 400 lira verilirmi karar seni tabi

1200 liraya alınan Nexus 5 veya G2 , Z2'nin G3'ün yapabildiklerini yapıyor.O yüzden madem 2000 lira veriyoruz biraz daha verip en iyisini almak lazım.G2'yi beğeniyordum G3 ise ondan daha iyi tasarım ve malzeme kalitesi ile gelecek gibi ama 2k ekran ve snapdragon 801 yüzünden soğuyorum telefondan.Full HD ekran olsaydı yukarıda yazdıklarımdan vazgeçer G3 alırdım.

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

hoparlor konusu belli değil
    kamera konusu belli değil

neyin kafası dostum ?

Atın kafası dostum.
    Ben sızdırılan ve düşündüğüm özelliklere göre karşılaştırdım.Tanıdım videosunda görünen hoparlör bence mono.Kamerası G2'nin biraz daha geliştirilmiş hali.S5'ten ve Z2'den kötü kamera ile geleceğini düşünüyorum.Bu yazdığım özellikler telefonu almamda etkili değil zaten.Asıl etkili olan performansı.Full HD'de snapdragon 801 ile iyi performans alırsın ama 2k ekranda snapdragon 801 tökezler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat konusunda g3 ne kadar olur bilemem ama bence genede z2 kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanc64

Fiyat konusunda g3 ne kadar olur bilemem ama bence genede z2 kazanır

Ben aslında G3 istiyorum.LG'ye karşı sempatim oluştu ama 2k ekran olduğu için almamayı düşünüyorum.Z2'den çok daha ucuza satılırsa o zaman ciddi ciddi almayı düşünürüm.G3'ü Z2 ile kapıştırma sebebimde fiyatı.G3'ün G2 gibi uygun fiyatla gelmesi halinde arada kalırım.G3 2000 TL üzerinde gelirse vazgeçerim ama 1700 TL civarında gelirse 2k ekranına rağmen G3 alırım.
  • evet aslında son fıyatları gorup bakmak lazım,yada paralellerde belkıde aradakı fark 200-300 cıvarıda olabılır,o yuzden suan tamda saglıklı kıstas yapamadım,bırkac yerde okuduguma gore g3 s805 ıle gelebılır falan yazıyor,hatta qualcomm da demıstım 805 mayıs ayında kullanılabılır olacak falan diye,eger oyle olursa aynı para olursa bıle G3 bence,yok olmazsa Z2 bır tık daha önde olur benım ıcın.
  • Ben lansmanı bekleyeceğim. Ondan sonra birkaç inceleme videosuna bakıp veririm kararımı. Ama Z2 alacam gibi geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 su geçirmeme vs tüm özellikleri kasa yapısı. G3 değiştirilebilir batarya ile gelirse fiyatı ucuz olursa fena kapışılır

• G3 ve Z2 hmm..
    İyi bi kapisma olacak gibi cihazlardaki sikintilar giderilirse tabi kii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @stevejones
    Daha snapdragon 801 AB/AC'li telefonlar yeni yeni piyasaya çıkıyorken bence Snapdragon 805'i G3'te göremeyiz.Sonuçta bu telefon çoktan hacimli üretime geçilmiştir.2k ekran olduğuda LG tarafından doğrulandı.Bence büyük ihtimalle 2k ekran ve snapdragon 801 AC ile gelecek.Böyle olursa gider Z2 alırım yahu Full HD ekranda 801 daha performanslı çalışır.

@nibbleArt
    Z2'nin ülkemize gelmesi Haziran'ı bulacak sanırım.Bu yüzden Z2 alacak olsak bile G3'ü görerek alacağız.

@TheRad67
    G3'te de suya toza dayanıklı kasa olacağı söyleniliyor , çıkarılabilir bataryaya sahip olacağı söyleniliyor.Yayınlanan videoda telefon güzel duruyor ama o 2k ekran ile snapdragon 801 yüzünden Z2'ye kayıyor aklım.

@Cruzer1998
    Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

• Sony su geçirmez telefonları başlatan telefonlardan sony bilir işini, İşlemciside gerçekten iyi olacak g2 nin işlemcisi z1 den yüksek gözüküyor ama z1 in işlemcisi daha güçlü testlerde vs
  • quote:

@stevejones
    Daha snapdragon 801 AB/AC'li telefonlar yeni yeni piyasaya çıkıyorken bence Snapdragon 805'i G3'te göremeyiz.Sonuçta bu telefon çoktan hacimli üretime geçilmiştir.2k ekran olduğuda LG tarafından doğrulandı.Bence büyük ihtimalle 2k ekran ve snapdragon 801 AC ile gelecek.Böyle olursa gider Z2 alırım yahu Full HD ekranda 801 daha performanslı çalışır.

@nibbleArt
    Z2'nin ülkemize gelmesi Haziran'ı bulacak sanırım.Bu yüzden Z2 alacak olsak bile G3'ü görerek alacağız.

@TheRad67
    G3'te de suya toza dayanıklı kasa olacağı söyleniliyor , çıkarılabilir bataryaya sahip olacağı söyleniliyor.Yayınlanan videoda telefon güzel duruyor ama o 2k ekran ile snapdragon 801 yüzünden Z2'ye kayıyor aklım.

@Cruzer1998

dostum bende senel aynı fıkırdeyım,dedıgın mantıklı ben dedıkoduları soyledım,ama qualcomm mayısta gorulecek 805 lı telefonlar derken bunları bılmıyormu bızım kadar dıyede aklıma kurt dusmuyor degıl..

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/01/09/snapdragon-805li-ilk-akilli-telefon-mayista-geliyor

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/04/11/lg-g3u-riske-etmemek-icin-kendi-teknolojisini-kullanmayacak

• Z2 her yönüyle meydanda G3 ise tam gizem ben şahsen G3'ü görmeden telefon almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

@stevejones

@nibbleArt

@TheRad67

@Cruzer1998

dostum bende senel aynı fıkırdeyım,dedıgın mantıklı ben dedıkoduları soyledım,ama qualcomm mayısta gorulecek 805 lı telefonlar derken bunları bılmıyormu bızım kadar dıyede aklıma kurt dusmuyor degıl..

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/01/09/snapdragon-805li-ilk-akilli-telefon-mayista-geliyor

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/04/11/lg-g3u-riske-etmemek-icin-kendi-teknolojisini-kullanmayacak

G3'ün birkaç görseli daha sızmış telefon çok şık duruyor.Fiyatı Z2'den uygun olursa 2k ekranına rağmen tercih etmeli miyim onu düşünüyorum.

• g2 2 k ekrana geçiş yaptığı için z2 daha iyi olacaktır performansta ama z3 ün 2 k olacağına kesin gözüyle bakılıyor.
  • G3'ün M8'e benzeyen malzeme kalitesi ve tasarımı hoşuma gitti ama 2k ekranı 3000 mah bataryası yüzünden Z2 almayı düşünüyorum.Full HD ekran ve 3200 mah bataryaya sahip.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.