Şimdi Ara

G3 vs Z2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LawLess437

G3'ün M8'e benzeyen malzeme kalitesi ve tasarımı hoşuma gitti ama 2k ekranı 3000 mah bataryası yüzünden Z2 almayı düşünüyorum.Full HD ekran ve 3200 mah bataryaya sahip.

batarya vs hala kesij degil 2 gun sabredin de gercekleri gorelim caydirdiniz vallahi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

G3'ün M8'e benzeyen malzeme kalitesi ve tasarımı hoşuma gitti ama 2k ekranı 3000 mah bataryası yüzünden Z2 almayı düşünüyorum.Full HD ekran ve 3200 mah bataryaya sahip.

batarya vs hala kesij degil 2 gun sabredin de gercekleri gorelim caydirdiniz vallahi

Daha ne kesinleşecek her şey kesin zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Daha ne kesinleşecek her şey kesin zaten.

tamam kardes her seyi biliyorsun git z2 al kurtulalim bu konunun hortu yuzunden anasayfa kayiyor farkinda misin

• 1 aydır bas bas bağıran sen degilmiydin "s801+2k ekran çöp" diye. oyun oynayacak başka cihaz buldun herhalde kendine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

1 aydır bas bas bağıran sen degilmiydin "s801+2k ekran çöp" diye. oyun oynayacak başka cihaz buldun herhalde kendine

Ben hiçbir zaman hiçbir telefona çöp demedim.Yalan konuşmayın.S801 + 1080p ekran varken niye S801+2k ekran alayım değil mi? Hemde Z2'nin bataryası daha fazla düşük ekran çözünürlüğüylede daha iyi performans sergileyecek ki inceleme yapan sitelerde bunu söylüyor.
     G3 vs Z2

Ben G3'ü donanım olarak beğenmiyorum ama tasarım olarak hoşuma gitti.Birde Z2'nin M8 gibi fiyatla gelmesinden korkuyordum 2000 liraya geleceğini görünce aklım Z2'ye yatmaya başladı.G3'ün tek albenisi tasarımı.Çok şık duruyor cihaz.Fiyatınında 1800 TL'den aşağı olacağına ihtimal vermiyorum 2000'e epey yaklaşır.
    Tasarımı , malzeme kalitesiyle çok iyi olmuş.Canlısını kesinlikle görmem lazım.
     G3 vs Z2

Vengace ;
    13 günlük konumu hort? Arkadaşım madem beni beğenmiyorsun konuma gelip yorum yapma.Amacın ne anlayamadım gelip konuma kötü kötü yorumlar yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Mayıs 2014; 0:18:18 >

• bu başlık erken olmuş g3 yarın tanıtılacak ön incelemeden sonra bu başlığa detaylı msj atarım.28 inde kadar z2 her türlü kazanır ama g3 tam anlamıyla ön incelemyi görmek lazım fiyat konusunda z2den aşagı olacagı kesin ama 50 tl ama 200 tl
  • z2 koşarak geliyor. G3 daha sızdırılan bilgi tadında..

• G3 tasarımı mükemmel olmuş ama donanım olarak Z2 daha iyi.Tasarımmı donanımmı karar veremedim.
  • Güncel beyler Z2 2199 TL , G3'te 1999 TL falan olabilir.
  • G3 benim için tasarım dışında hayal kırıklığı oldu.2k ekran yerine Fhd olsaydı alacağım tek telefon olurdu hatta ilk alanlardan biri olurdum.2k Ekrana S801 ve 3000mAh batarya nasıl performans verecek piyasaya çıksın göreceğiz ama bana göre şuan kral Z2 fakat Z2'de piyasaya çok geç çıktı S5 eskidi biz daha Z2'yi göremedik ayrıca 2-3 ay sonra Z3 tanıtılacak şimdiden dedikodusu çıkmaya başladı.G3 ile Z2 arasında seçim yapacaktım şimdilik beklemeye aldım 2000tl verip 3 ay sonra eskiyecekse ben ne anladım O teknolojiden bence acele etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

G3 benim için tasarım dışında hayal kırıklığı oldu.2k ekran yerine Fhd olsaydı alacağım tek telefon olurdu hatta ilk alanlardan biri olurdum.2k Ekrana S801 ve 3000mAh batarya nasıl performans verecek piyasaya çıksın göreceğiz ama bana göre şuan kral Z2 fakat Z2'de piyasaya çok geç çıktı S5 eskidi biz daha Z2'yi göremedik ayrıca 2-3 ay sonra Z3 tanıtılacak şimdiden dedikodusu çıkmaya başladı.G3 ile Z2 arasında seçim yapacaktım şimdilik beklemeye aldım 2000tl verip 3 ay sonra eskiyecekse ben ne anladım O teknolojiden bence acele etmeyin.

Zaten bayadir bekliyorum artik beklemeyip birisini alacagim.G3'te dedigin gibi full hd çözünürlük olsaydi bende onu alirdim.Ama hem 2k ekran hemde 3000 mah batarya var.Z2'ye bakıyorsun 1080p ekran 3200 mah batarya.Aralarinda ciddi fiyat farkida olmayacak gibi duruyor.Z2 2199 TL.G3 1999 TL'den asagi zor 32/3 gb ramli versiyonu icin.
    Ben performansa bakarim.S2'min ustune 3 model cikti ama hala S2 cogu ihtiyacimi görüyor.Bence G3 yakin zamanda snapdragon 805 veya 810 ile güncellenecek.Prime tarzi bir sey olabilir.Z3 en azindan 3-4 aya anca duyurulur diye düşünüyorum.Z3 duyurulsa bile umrumda olmaz 2k ekran snapdragon 805 ve Z2 benzeri tasarimla gelir Z2 den farki olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni görüşler , fikirler lazım karar veremedim.G3'ün tüm özellikleri belli oldu DH ön incelemesinide yaptı.Artık karar vermek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Battle

Tabii ki de G3. Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz , 5.5" ekran , 149 g daha hafif telefon yani G3 daha iyi.

G3 = 2k ekran , snapdragon 801 , 3000 mah , 13 mp
    Z2 = 1080p ekran , snapdragon 801 , 3200 mah , 20 mp

Sonuç olarak Z2 daha üstün ama G3'ün tasarımı daha güzel o yüzden kararsız kalıyorum.2 telefonu yan yana koyunca Z2'nin çerçeveleri çok sırıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 31 Mayıs 2014; 15:52:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.