Şimdi Ara

G2A SHİELD KAPAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün g2adan alışverişim oldu beni shielde bedava 30 gün üye yapmış.Kart bilgilerini de kaydetmiş.Kart bilgilerini silemiyorum önce shieldi kaldırın diyor ancak shieldi de kaldıramıyorum 30 günlük bedava verdik 30 günden dolmadan 2 gün önce kaldırabilirsiniz diyor.Yokmu bunun bir çözümü kart bilgilerimi silmek istiyorum ?

• Hocam merhaba. bende şimdi aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sende durum nedir aradan geçen zamanda kapatabildin mi? Yaptıysan nasıl yaptın? Bilgi verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iaaynaci

Hocam merhaba. bende şimdi aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sende durum nedir aradan geçen zamanda kapatabildin mi? Yaptıysan nasıl yaptın? Bilgi verir misin?

Üyeliği açtıktan sonra 27 gün bekledim o şekilde iptal ettim.Başka yolu yok malasef 1 aylık shieldin bitmesine 3 gün kala yani 27 gün sonra iptal edebilirsiniz ancak
    Bu dediğimi yapmazsanız her ay kartınızdan 3 euro gibi bir para çekiyor shield otomatik yenileniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 28 Aralık 2016; 16:25:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kesip duruyorlar adamlar kaç aydır bende düşük meblağ diye üstüne gitmesin ama nereye kadar.

• Ben de bir kere çekti. Çektikten sonra onu kapatmak için 50 kere onay aldı. Kapatırken anlarsınız. Lanet olsun o siteye :D
  • bi daha bu siteyi kullanini iyi belesten her ay 1 euro cek hesaptan varmi boyle bisi serefsizlere bak iyiki bi uye olduk adiler
  • Sanal kart kullanmistim :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.