Şimdi Ara

G2A'dan PS PLUS kodu almak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar G2A üzerinden PS PLUS almayı düşünüyorum ama United States'da geçerlidir diyor ve TR'de çalışmaz diye korkuyorum. Bu kodu TR'de kullanabilir miyim vede hesabım United States'a geçer mi? Geçmesini fazla istemiyorum açıkcası. Birde bu siteye güvenebilir miyim?
     G2A'dan PS PLUS kodu almak hakkında

TR de geçmez, Bölge Amerika yazıyor. Yanlış bilmiyorsam türkiye için tek satıcı TR Psn. Bu kodun geçmesi için US hesabı açman lazım. İlla oyunları türkçe dil seçeneğide olsun diyorsan TR den devam eti. Ama en çok indirim ve kampanya US psn de oluyor. Benim tavsiyem US psn hesabı aç kendine, plus ida ona al. PSN para yüklemesinide amazon dan alacağın para kod lar ile yaparsın mis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Şubat 2016; 11:58:43 >
  • emojhone E kullanıcısına yanıt
    Yeni bir US hesap açıp plusı ordan alsanız bile hesap değiştirmenize gerek yok, US hesabı primary yapıp şu anki TR hesabınızla oynamaya devam edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.