Bildirim
G2A'dan PS PLUS kodu almak hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TR de geçmez, Bölge Amerika yazıyor. Yanlış bilmiyorsam türkiye için tek satıcı TR Psn. Bu kodun geçmesi için US hesabı açman lazım. İlla oyunları türkçe dil seçeneğide olsun diyorsan TR den devam eti. Ama en çok indirim ve kampanya US psn de oluyor. Benim tavsiyem US psn hesabı aç kendine, plus ida ona al. PSN para yüklemesinide amazon dan alacağın para kod lar ile yaparsın mis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Şubat 2016; 11:58:43 >_____________________________ -
Anladım dostum ama GTA Online'da falan baya gelişmiştim yeni hesap açıncada hepsi gider diye korkuyorum. Sony Center'dan TR kodu almaya gidicem ozaman. _____________________________ -
Yeni bir US hesap açıp plusı ordan alsanız bile hesap değiştirmenize gerek yok, US hesabı primary yapıp şu anki TR hesabınızla oynamaya devam edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tavsiyen için sağol ama oyunları spotçulardan almaya karar verdim. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt