Şimdi Ara

G2A dan oyun satma ve bakiyeyi çekme ve skrill soygunu :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G2A dan oyun sattım. Fakat parayı transfer etmek biraz sıkıntılı gibi bankaya transfer seçince minimum 200$ çekebilirsiniz diyor..Webmoney felan var güvenemedim.Oto bokada komisyon kesiyor bu g2a'da. Daha önce para çeken arkadaşlar varsa hangi yöntemi kullandınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 23 Ağustos 2016; 23:27:02 >

• G2A üzerinden 38 € a sattığım oyunu komisyonlar birlikte , 32€ olarak skrill e transfer ettikten sonra...Skrillin € to TL & TL to € çevirme oyunlarından sonra enparaya transfer etmeyi başardığım paramı uzun süren uğraşdan sonra Elimize 60 tl gibi bir miktar kaldı..
    Aklınız varsa g2a dan oyun satmayın , he satarsanızda ordan yine oyun alın :D Skrill e hiç bulaşmayın adamı donuna kadar almadıkları kaldı.
    Skrill G2A dan gelen parayi 3.15 TL gibi bir kurla TL ye cevirip..Skrill den banka hesabınada 3.45 gibi bir kur ile size transfer ediyor..Üstüne üstlük enparada 18-25 TL gibi bir ücrette onlar kestikken sonra paranız çöp oluyor :D
    O kadar süre beklediğinizle kalıyorsunuz bide :D

No Skrill
    No g2a
  • Yani ne sandınız? G2A'nın size süper bir hizmetle, paranızın tam karşılığını vereceğini mi? Bu tür sitelerin hepsi böyledir. Yanlış bir beklenti ile bu işlere girmişsiniz. Bu işlerde gözü olan arkadaşlar içinde güzel özetlemişsiniz. Okusunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

Yani ne sandınız? G2A'nın size süper bir hizmetle, paranızın tam karşılığını vereceğini mi? Bu tür sitelerin hepsi böyledir. Yanlış bir beklenti ile bu işlere girmişsiniz. Bu işlerde gözü olan arkadaşlar içinde güzel özetlemişsiniz. Okusunlar.

Sevmediğim oyunu doğal olarak satmak istedim g2a nin komisyonuna lafım yok zaten herkes babasının hayrına iş yapmaz.Paranın tam karşılığını alıyorsun zaten ..komisyonda düşük .Sözüm sadece ordaki paranızı almak zulüm :) Herşey sattıktan sonra başlıyor zaten :D
    Sözüm sadece skrill kullanırken dikkat etmeleri. Paypalin yokluğunda milleti iyi düdüklüyorlar :D

G2A dan oyun satmak da ayrı bi çetrefilli yani :D
    Kimlik belgesi ikametgah felan istemedikleri kalmıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 23 Ağustos 2016; 23:26:20 >

• Ben de benzer bir yol izledim hocam sizinle. Fakat 200$'lık bir banka transferinde 196$ olarak parayı alabileceksek 200 $ 'a kadar parayı biriktirmek mantıklı olmaz mı?
  • Satmaya devam ediyorsanız 200 dolara kadar biriktirip öyle çekseydiniz keşke
  • Skrill kesinlikle kullanmayın benimde başım yandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devamlı satış yapan olursa tabi 200 $ a kadar biriktirmek mantıklı olur..Anakarttın hediyesi idi benim aldığım ondan yapamadık denedik öğrenmiş olduk :D Skrill kullanacak olanlarada örnek olmuş olduk.Zaten nette yüzlerce şikayet konusu var bizim ufak meblağ 1000 doları olupda alamayanlar bile var skrillden.
  • Bende CSGO bıçağımı 102€'ya satmama rağmen minimum banka transferi 200€ olduğu için para elimde patladı. Paypal ise artık Türkiyede hizmet vermiyor. Skrill'e kesinlikle bulaşmayın derim bildiğin adamı soyuyorlar .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.