Şimdi Ara

G2A,dan alıp keyi gelen var mı? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
5
Favori
18.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende alirken 3 tane almis gozukuyordu ve resimdeki gibi new yaziyordu.Live chat e sordum bunlardan herhangi bir ucret alinmicak dedi.Ben odeme ekranina gelip ciktiktan sonra olmustu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlike81 U kullanıcısına yanıt
    Eyv o zaman yeniden alıyım. Tesekkürler

• Beyler dün gece almış olduğum key elime ulaştı bilginize.

• Keyler geldimi oyunu ilk kez bu sene önsipariş yapamadım kısmet olursa bugun bende g2adan alacağım ahh playstore ahhh yaktın bizi
  • durma-playden alınca 10 snde yolluyorlarmış. 154 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugter -- 24 Eylül 2015; 12:49:02 >
  • Bence g2a dan almayın. Baksanıza herkese keyler geç ulaştı, ulaşıyor. Yerinizde olsam voidu dan alırdım. Yine de karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 24 Eylül 2015; 12:51:01 >
  • Eylül 20de almıştım oyunu key bugün saat 11de geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessThe1st

Eylül 20de almıştım oyunu key bugün saat 11de geldi

Benim hala yok 20 eylulde aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

Bence g2a dan almayın. Baksanıza herkese keyler geç ulaştı, ulaşıyor. Yerinizde olsam voidu dan alırdım. Yine de karar sizin.

baktım fiyatta uygun bugun oradan alırım :D originden eklemek isteyen furkovic akşam maç yaparız :D
  • Oyun resmi olarak çıktı biz preorder yaptık daha key gönderecek g2a nın sitesine gireni diksinler bidaha

• g2a desteğe girdim live chat e adam dediki dağıtmaya başladık en geç 5 saate kadar hepsini dağıtacaklar
  • 1 saat önce geldi arkadaşlar indiriyorum şimdi.
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    voidu'yu açıkcası ilk defa duydum nasıl güvenilir mi ? burdaki versiyonda Türkçe dil seçeneği var mı ?
  • Bence haksiz yere suc atiyosunuz siteye ben g2a den aldigim yer urunu max 5dk icinde aldim. Ama tabiki ara sira aksakliklar meydana gelebilir bu normal yani orda isleyen bi sistem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: matias28

voidu'yu açıkcası ilk defa duydum nasıl güvenilir mi ? burdaki versiyonda Türkçe dil seçeneği var mı ?

Oyunu nereden nasil alirsan al TR dil mevcut

• matias28 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yeni kurulan bir site.Ben g2a dan almasaydım buradan alırdım.Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.Zaten Fifa 16 başlığında alan bir arkadaş var ve oyunu indirmeye başlamış olduğuna göre keyi hemen gönderiyorlar galiba.Sattıkları key global olduğu için Türkçe de dahil tüm diller vardır.
  • SLOWDIVE kullanıcısına yanıt
    Benim paypal hesabında ödeme görünüyo ama beklemede para satıcı gönderdiği zaman gönderilecek diyo bende boşuna mı bekliyorum o zaman

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    anladım dostum teşekkürler bende burdan alıyım oyunu playstoreyi beklemeye lüzum yok.
  • Sonunda..

• An itibari ile banada geldi key lanet olsun g2a o kadar beklettin kötü izlenimler bıraktın bende pre-order olarak aldım güya
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.