Şimdi Ara

G25 için Stand Yaptırıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.G25 im için bir stand yaptırmaya karar verdim.

http://www.amazon.co.uk/dp/B006GNMOZE/ref=dra_a_rv_ff_fx_it_P2000_1000?

Keşke şu ürün buradaki fiyata elime ulaşsa alabilsek ama maalesef olmuyor.Bende bu ürünün aynısını yaptırmak istiyorum.Sizce maliyeti ne olur?Nelere dikkat edilmelidir?Yapımı kolay olur mu?

Ürünü yaptırabilirsem ve maliyeti uygun olursa birçok arkadaşa yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 26 Nisan 2014; 23:05:40 >

• Hocam bunu yaptırırken malzemeye dikkat edin. Özellikle plastik kullanılmamasına. Demir kullanılıcaksada paslanmaması için özen gösterin.

Maliyet bakımından bir şey diyemicem ama fazlada pahallı olacağını sanmıyorum. Demir'den yaptırsanız max 50'yi aşmaz derim.

Ekleme: Güzel bir standmış. Yapabilirseniz şimdiden hayırlı olsun diyorum. ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 26 Nisan 2014; 23:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Hocam bunu yaptırırken malzemeye dikkat edin. Özellikle plastik kullanılmamasına. Demir kullanılıcaksada paslanmaması için özen gösterin.

Maliyet bakımından bir şey diyemicem ama fazlada pahallı olacağını sanmıyorum. Demir'den yaptırsanız max 50'yi aşmaz derim.

Ekleme: Güzel bir standmış. Yapabilirseniz şimdiden hayırlı olsun diyorum. ^^

Teşekkür ederim.Basit ve kullanışlı olarak bunu buldum araştırmalarım sonunda.Metalden olucak evet.Yere sağlam basması ve feedbacklerde sabit kalması önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.