Şimdi Ara

G25'i nereye monte etmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ben de mavibilgisayar.com'dan G25 alarak G25 sahibi şanslı arkadaşların arasına katıldım. Bugün umarım gelecek direksiyonum. Şimdi kafama takılan bi şeyi sormak istiyorum. Bu G25'i ben plazmaya karşı PS3'te oynayacağım. Oyun oynarken koltukta oturuyorum. Sizce G25 için nasıl bir masa almalıyım? IKEA'da 30 liraya 75 cm boyunda 80 cm eninde bilgisayar masası ve 50 lira etiketli dört ayaklı 75 cm en ve 75 cm boya sahip yemek masası var. Sizce bunlardan hangisi G25'e uyar? Daha farklı çözümü olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Playseatleri gördüm ama 400 YTL verecek param yok. Başka bir alternatif arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 5 Eylül 2008; 2:22:17 >

• Gule gule kullan arkadasim yeni G25'ini, cok iyi bir direksyon secimi yapmissin

Sadece Ps3'de kullanacaksan bence her iki secenekte uyar, eger olurda Pc yaris simulasyonlarinda kullanacaksan cok daha saglam bir platform tavsiye ederim. Pc yaris simulasyonlarinda FFB+Rumble+Center Spring cok cok daha gucludur.

Not: Alacagin masanin yanin kucuk bir sehpa gibi birsey al, vites kolu icin. Hem direksyon - hem vites kolu masaya takilabilir ama uzun surus seanslari icin uygun olcagini sanmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Gule gule kullan arkadasim yeni G25'ini, cok iyi bir direksyon secimi yapmissin

Sadece Ps3'de kullanacaksan bence her iki secenekte uyar, eger olurda Pc yaris simulasyonlarinda kullanacaksan cok daha saglam bir platform tavsiye ederim. Pc yaris simulasyonlarinda FFB+Rumble+Center Spring cok cok daha gucludur.

Not: Alacagin masanin yanin kucuk bir sehpa gibi birsey al, vites kolu icin. Hem direksyon - hem vites kolu masaya takilabilir ama uzun surus seanslari icin uygun olcagini sanmiyorum.

Ey Massallah

• Hocam grid ve gt5p için aldım. PC için hangi oyunları önerirsiniz? Bi de PC deki oyunların G25 desteği daha mı farklı?
  • Eğer yapıcaksan anlatırım ama okuyupta yapmıcaksan anlatmam.(ciddiyim ben alınca yapıcam)
  • anlat sen hocam o yapmazsa biz yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: knghtt

anlat sen hocam o yapmazsa biz yaparız

knghtt hakli ChnGT/GTS
    Bu basligi sadece sabriaga okumuyorki

sabriaga,
    Pc'de yaris oyunlari cok daha fazladir ve FFB+Rumble vs. destekleri cok daha farklidir, daha iyi, daha gercekci ve daha gucludur - konsol yaris oyunlarina nazaran.
    Eger amacin simulasyon ise oyun tavsiyelerim sunlar olacak: GTR2, Race07, GTR Evolution, RFactor, GT Legends. Daha cok Arcade surus olarak GRID, Test drive

Yaris hastasiysan Pc'de limit yok gibi birseydir, yukarida yazdigim oyunlari 3'lu ekranda ve TrackIR destegiyle surebilirsin, G25 direksyonundan memnunsan Ecci pedallarini ve Lightning Shifter (vites kolunu extra olarak satin alabilirsin), gercek arabadaki gibi göstergeler takabilirsin vs. vs. vs. Limit yok anlayacagin

Tabii ki butun bunlarin hepsi bayag yuklu bir para tutar, su an benim yaptigim ucuz yolla tek ekranda G25'imle Pc yaris simulasyonlarini surerim. Pc yaris simulasyonlari icin cok guclu bir grafik kartinada ihtiyacin yok, benim pc'mdeki grafikkarti *7800GTX* ve tum yukarida saydigim oyunlari 1080 cözunurlukte oynayabiliyorum

Yalniz yeniden hatirlatayim, Pc'deki yaris simulasyonlarinda FFB+Rumble+Center Spring destekleri cok gucludur konsollara nazaran ve G25'de full acarsan o ayarlari IKEA'dan aldigin 75*80 cmlik masani daha ilk virajda ikiye bölunur
    Allah'tan Pc'deki yaris simulayonlarinda FFB ayarini kendin secebiliyorsun. Ben Race07'de %50'yi gecemiyorum, kullandigim platform Playseat ve daha da yukseltirsem Playseatimin kirilabilecegindendir...özellikle Race07 ve GTR Evolutionda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ssd'yi nereye takacağım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.