Şimdi Ara

G2 vs Nexus 5 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

Hayırlısı olsun şimdiden..neyse o , bol kesemeden sallamak serbestse ss li ispatlı orneklı yazmak daha acıklayıcı olmustur sanırım.

Bol keseden sallamıyorum zamanında alıntı yapmıstım seni cevap dahi yazamadın o yüzden bi kac zorlanarak buldugun snaplara bise demicem
    ben sana milyonlarca g2 sorunlu olan konu bulurum ama vakit kaybı olur
    ayrıca g2 de 4g var mı sorusu yeterli kazıklandıgını anlaman icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

cok zorlanmadım konu zaten 2 gun once acılmıs,sende g2 ıcın bulursun dogru aksını demıyorum zaten g2 sallayayım ama nexusu onereyım derken,bnde aynısını nexus ıcın yaptım sadece..

valla bu donanımı bu fıyata alan hıc kımse kazıklanmamaıstır,ozellıklede f-p acısından G2 en cazıp cıhazken ,boyle bakman hayret sasırttı benı,aslında bıraz senı dusununce yok yok sasırtmadı normal senın boyle soylemen..

4g varmı yokmu bak sana ss vereyım,senın yuruttgunu tahmınım ettıgım mantıga gore g2 radyoda yok dersın sen şimdi..

ayrıca Turkıyede olmayan,kısa vadede olmayacak gıbı gozuken,yanı suan asla kullanmayacagın bır 4g ıcın de G2 yı elestırmen komık olmus..sen 4g lı telefon al ıstıfade et bakalım Turkıyede bızde gorelım nasıl oluyormus..

ama sende suna bır bakta gor bakalım G2 de 4g varmıymıs yokmuymus...

G2 vs Nexus 5 ? G2 vs Nexus 5 ?

• quote:

valla hatırlayamadım cok kısıyı duzeltıyorum hergun arada kaynadın demekkı kusura bakma..

cok zorlanmadım konu zaten 2 gun once acılmıs,sende g2 ıcın bulursun dogru aksını demıyorum zaten g2 sallayayım ama nexusu onereyım derken,bnde aynısını nexus ıcın yaptım sadece..

valla bu donanımı bu fıyata alan hıc kımse kazıklanmamaıstır,ozellıklede f-p acısından G2 en cazıp cıhazken ,boyle bakman hayret sasırttı benı,aslında bıraz senı dusununce yok yok sasırtmadı normal senın boyle soylemen..

4g varmı yokmu bak sana ss vereyım,senın yuruttgunu tahmınım ettıgım mantıga gore g2 radyoda yok dersın sen şimdi..

ayrıca Turkıyede olmayan,kısa vadede olmayacak gıbı gozuken,yanı suan asla kullanmayacagın bır 4g ıcın de G2 yı elestırmen komık olmus..sen 4g lı telefon al ıstıfade et bakalım Turkıyede bızde gorelım nasıl oluyormus..

4g var ama turkiye icin yazılımda yok olmuyacakta ingiltere romu atman gerek
    bana kalsa nexusuda önermem bataryasından dolayı zaten ahım sahım fark ta yok bataryalar arasında
    ayrıca 4g kullanmayacagımı nerden cıkarttın belki aktif kullanıyorum dur ?
    Ayrıca g2 güzel makine ama nexus daha güzel makine
    sebep
    kamerası eziyo nexusun her türlü
    elde tutus zaten acık ara nexus önde saglamlık hissi ayrı konu zaten
    ekran sararması fix lg de var ama nexus ta duymadım hic
    nexusta arka titresim iz bırakıyo kasada tek kronik bu var
    lg kamerası gece tat tuz vermez los ısıktada sebebi mercek zaten nexusun mercegi 10 numara 5 yıldız
    ayrıca bu fiyata daha üstün kaliteli modeller var tr de yok o ayrı konu
    naxusa da g2 yede verilen paraya yazık ama nexus agır basar g2 aldın diye övüyon ablıyorum ama elinde patlarsa bi gün anlarsın beni

• ya nexusun kamerasına G2 den ıyı dedın yaa ben sana artık bırsey demeyecegım...

sana son kıyagım...

http://www.dunyagoz.com/iletisim/online-randevu.html
  • Ben de G2 ve N5 arasında kalmıştım, çok kısa süre önce G2 aldım gayet memnunum, G2'nin kendi (gerek video edit, gerek remote..) uygulamaları da, kendi marketi de çok güzel, eğer sıkılırsanız ROM atar N5 görünümü elde edersiniz. Batarya mevzusu ise G2 tüm gün elimden düşmüyor, gece saat 12 gibi bitmiş oluyor ki gayet iyi.
  • Hocam g2 16gb mi kullanıyorsunuz.

“The snake which cannot cast its skin has to die. As well the minds which are prevented from changing their opinions; they cease to be mind.”
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?”
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seventy

Evet 16 GB.

16 gb sipariş ettim ama korkuyorum yetmeyecek diye nasıl memnunmusnuz?
    idare ediyor mu? Fotoğraflar ne kadar yer kaplıyor?
    Bi yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Şöyle ki, favori uygulamalarımın hepsini kurdum, Facebook Messenger'dan Snapchat'e sosyal medya uygulamaları, Dead Trigger, Asphalt 8 gibi 2-3 GB'lik oyun arşivim var. Ona rağmen yaklaşık 6 GB'lık boş alanım var.
    Ortalama bir resim 2,5 MB, Ortalama 1 dakikalık video ise yaklaşık 120 MB. Telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, bi' kaç video, bi' miktar da resim çekmişim.
    Yetmeyebilir, depolamada sıkıntı yaşarsanız bulut hizmetlerinden yararlanabilir ya da daha temizi, gider herhangi bir telefoncudan OTG kablo alırsınız, ucuna da 16 GB'lik USB belleği takarsınız, lazım olduğunda arşivinize erişirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seventy -- 5 Eylül 2014; 22:52:39 >
  • quote:

Şöyle ki, favori uygulamalarımın hepsini kurdum, Facebook Messenger'dan Snapchat'e sosyal medya uygulamaları, Dead Trigger, Asphalt 8 gibi 2-3 GB'lik oyun arşivim var. Ona rağmen yaklaşık 6 GB'lık boş alanım var.
    Ortalama bir resim 2,5 MB, Ortalama 1 dakikalık video ise yaklaşık 120 MB. Telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, bi' kaç video, bi' miktar da resim çekmişim.
    Yetmeyebilir, depolamada sıkıntı yaşarsanız bulut hizmetlerinden yararlanabilir ya da daha temizi, gider herhangi bir telefoncudan OTG kablo alırsınız, ucuna da 16 GB'lik USB belleği takarsınız, lazım olduğunda arşivinize erişirsiniz.

Biraz rahatladım gerçekten
    Teşekkür ederim ilginiz için
    son olarak otg flashın hızı vs.. şeyleri önemlimidir ?
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/KINGSTON-16-GB-Data-Traveler-MicroDuo-USB-2.0-micro-USB-Bellek-OTG-DTDUO-16GB,103452,504972,1219389.html?langId=-14 mesela ?

• Rica ederim
    Valla tam olarak bilmiyorum o konuyu ama G2'nin USB 3.0 desteklediğini okumuştum. Alabiliyorsanız USB 3.0 alın.
    Benim flaşımda OTG vs birşey yazmıyor ama gayet kullanıyorum. Yine de kesin konuşmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

valla hatırlayamadım cok kısıyı duzeltıyorum hergun arada kaynadın demekkı kusura bakma..

4g var ama turkiye icin yazılımda yok olmuyacakta ingiltere romu atman gerek
    bana kalsa nexusuda önermem bataryasından dolayı zaten ahım sahım fark ta yok bataryalar arasında
    ayrıca 4g kullanmayacagımı nerden cıkarttın belki aktif kullanıyorum dur ?
    Ayrıca g2 güzel makine ama nexus daha güzel makine
    sebep
    kamerası eziyo nexusun her türlü
    elde tutus zaten acık ara nexus önde saglamlık hissi ayrı konu zaten
    ekran sararması fix lg de var ama nexus ta duymadım hic
    nexusta arka titresim iz bırakıyo kasada tek kronik bu var
    lg kamerası gece tat tuz vermez los ısıktada sebebi mercek zaten nexusun mercegi 10 numara 5 yıldız
    ayrıca bu fiyata daha üstün kaliteli modeller var tr de yok o ayrı konu
    naxusa da g2 yede verilen paraya yazık ama nexus agır basar g2 aldın diye övüyon ablıyorum ama elinde patlarsa bi gün anlarsın beni

Daha iyi modeller ?

• quote:

Rica ederim
    Valla tam olarak bilmiyorum o konuyu ama G2'nin USB 3.0 desteklediğini okumuştum. Alabiliyorsanız USB 3.0 alın.
    Benim flaşımda OTG vs birşey yazmıyor ama gayet kullanıyorum. Yine de kesin konuşmayayım

Çok yardımcı oldunuz Gerçekten pişmanlıktan bi hal olmustum.
    Ama rahatladım
  • Yukarda 16 GB USB demişim ama istediğiniz büyüklükte alabilirsiniz, Taşınabilir HDD takan da var, ama püf noktası takılan cihazın gücünü sadece USB'den alması, düşük güç kullanması, ayrıyetten güç kaynağına ihtiyaç duymaması.
  • quote:

Yukarda 16 GB USB demişim ama istediğiniz büyüklükte alabilirsiniz, Taşınabilir HDD takan da var, ama püf noktası takılan cihazın gücünü sadece USB'den alması, düşük güç kullanması, ayrıyetten güç kaynağına ihtiyaç duymaması.

uygulama vs bişi kurulmuyor sanırım ?
    “The snake which cannot cast its skin has to die. As well the minds which are prevented from changing their opinions; they cease to be mind.”
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?”
  • quote:

Denemedim ama kurulursa da pek sağlıklı olmaz

Hocam bu çok çılgın net yiyor ama :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umutter

Türkiye te 1 yıl içinde 4g gelecek görürsün

Serpil timurayla daha gecen ay dakikalarca bunu konustum o yuzden emin ol iki sene daha yok,hee ben boyle dusunuyorum o zaman benim dedigim dogrudur cahilliginde olmadigim icin kanitli sektorden ust kisilere sorup ogrenme manim oldugundan,iskembeden sallamiyorum ama bunlar teknik uzun konular bosver,sen kehanet yurut zamani gelince gorursun kim hakliymis,googledan arastir serpil hanimi yok yeaaavvv ben daha biliorum dersende yuzunu yika gel yine konusalim

• G2 de şu ana kadar karşılaştığım tek sıkıntı uygulamalar menüsünün kasması uygulamalar aç kaydırın kasıo ama açınca 5 10 sanıye beklersen kasmıo mesela samsunglarda 500 lıralık telefonda bıle bu menü kasmazken g2 de kasması ilginç geldi

ama batarya kamera ses filan bunlara bakarsak gayet memnunum keşke 32 liğini alsaydım 16 yetmıo yaaaa
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.