Bildirim
G2 Nin kronik bi sorunu varmı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: adamadam4
Forumda arastırmam ve arkadasların tavsiyesi üzerine lg g2 almaya karar verdim fakat aklıma bazı sorular takıldı
Soyulma felan oluyomu dışında
Ekran sorunu vs ısınma felan
Android güncellemesi en son ne zmn ve hangi sürümü geldi yardımcı olursanız sevinirim bide son sorum
16gb mı 32gbmı ?
Kasası çok dar olduğu için g2 ve g3 de ısınma sorunu var ısınınca işlemci hızı düşüyo uzun kullanimda sorun olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam misal asphalt 8 de ekran yüzde yüz parlaklıkta iken benim cihaz yarım saatte yanıyor 2 dk çıkıp telefonu dinlendirince devam ediyorum. Onun dışında cihazı kilifsiz düşünürsen pert olur çünkü çerçeve çok küçük tasarım on numara ama dayanıklı değil. Ayrıca özellikle siyah kasa çok çıtırdiyor. Bende siyahı babamda GOLD rengi var siyah çıtır çıtır GOLD da ses yok beyaz da da çok yok Ha sıkıntı çıkarıyor mu hayır ama takıntılı olanlar için olumsuz. Temiz kullanımda 2 sene idare eder diye düşünüyorum bence g2 varken discovery vs bakma ve 32 al bende 16 var 5gb boş ama yine de yarın birgün dev boyutlu oyun çıkar donanım yeter ama oynayamazsin
quote:
Forumda arastırmam ve arkadasların tavsiyesi üzerine lg g2 almaya karar verdim fakat aklıma bazı sorular takıldı
Android güncellemesi en son ne zmn ve hangi sürümü geldi yardımcı olursanız sevinirim bide son sorum
16gb mı 32gbmı ?
1- malzeme kalitesi kötü. kasadan gıcırtılar geliyor. rengi çabuk soluyor, kasa soyuluyor.
2- çerçeve çok ince olduğundan en ufak bir düşmede bile ekran pert oluyor. 40cmden ahşapa düşüp ekranı kırılan vakalar çok. en büyük problemi gerçekten ekranın çok kolay kırılması
3- çabuk ısınıyor. çok çabuk.
4- ısınırsa, uzun vadede ekranda sarılaşma problemi ortaya çıkıyor. bu olasılık çok yüksek.
5- 4.4. güncellemesi ile batarya problemleri var.
-------
1- kılıf alırsın
2- kılıf alırsın
3- fazla oyun oynamazsın
4- garanti kabul edip değiştiriyor
5- güncelleme :D
-
Alma kurban olayim alma ben boyle cihazin icine ediyim ya diz mesafesinden dusurdum allah belasini versin gitti ekran dokunmatik bozuldu kahretsin bu telefonu ne yapayim ne edeyim simdi
quote:
Orijinalden alıntı: revision
quote:
16gb mı 32gbmı ?
1- malzeme kalitesi kötü. kasadan gıcırtılar geliyor. rengi çabuk soluyor, kasa soyuluyor.
2- çerçeve çok ince olduğundan en ufak bir düşmede bile ekran pert oluyor. 40cmden ahşapa düşüp ekranı kırılan vakalar çok. en büyük problemi gerçekten ekranın çok kolay kırılması
3- çabuk ısınıyor. çok çabuk.
4- ısınırsa, uzun vadede ekranda sarılaşma problemi ortaya çıkıyor. bu olasılık çok yüksek.
5- 4.4. güncellemesi ile batarya problemleri var.
-------
1- kılıf alırsın
2- kılıf alırsın
3- fazla oyun oynamazsın
4- garanti kabul edip değiştiriyor
5- güncelleme :D
Kullanmadigin bir mal hakkında yorum yapıp milleti yanıltma . ben 8aydir kullanıyorum . herkese tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya yalan yanlıs milleti kandirmayin.Al kardesim gayet hos ve guzel cihaz 30 dk fifa 15 real racing 3 oynuyorum max 55 derece
Salladın tutmadı.
Telefonu 1 hafta boyunca kullandım, sevgilim de dahil olmak üzere çevremde 4 tane kullanan var. Hepsi de ekranını kırdı. Tavsiye etmiyorum. -
quote:
Salladın tutmadı.
Telefonu 1 hafta boyunca kullandım, sevgilim de dahil olmak üzere çevremde 4 tane kullanan var. Hepsi de ekranını kırdı. Tavsiye etmiyorum.
Bence o arkadaşların akıllı telefon kullanmasın
7 aydır silikon kılıfla kullanıyorum EN UFAK bi sıkıntı görmedim kasasıda gayet iyi oynama falan yok. (beyaz renk) -
quote:
Orijinalden alıntı: 28GİRESUNLUUU
quote:
Salladın tutmadı.
Telefonu 1 hafta boyunca kullandım, sevgilim de dahil olmak üzere çevremde 4 tane kullanan var. Hepsi de ekranını kırdı. Tavsiye etmiyorum.
benıim de çevremde ben dahil olmak üzere 5 kişi kullanıyor herkes memnun. halk tabiriyle sizin gibiere avarel deniliyor
forumdaki çoğu lg g2 kullanıcısının seviyesiz karşılıklar vermesi, lg g2'nin ucuz olmasından mı kaynaklanıyor yoksa telefonda hakaret etme programı mı var ... kültürünüzü bir telefon fanboyluğu için açığa çıkarmayın. markalar gelir geçer. -
herkesin kılıfla kullanacağını nerden çıkarttın? sende sorun olmaması telefonun problemli olmadğı anlamına da gelmez.
http://forum.donanimhaber.com/m_85610249/tm.htm şöye bir konu neden var? 9 sayfa bütün mesajlar bana mı ait :) -
quote:
herkesin kılıfla kullanacağını nerden çıkarttın? sende sorun olmaması telefonun problemli olmadğı anlamına da gelmez.
http://forum.donanimhaber.com/m_85610249/tm.htm şöye bir konu neden var? 9 sayfa bütün mesajlar bana mı ait :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ek oLarak pilinin degistirilemez olması,hafiza kartı yuvasi olmaması,kameranin gece kullaniminin berbat olmasi eklenebilir.zaten gün ışığında 10 yillik nokialar bile guzel çekiyor.ekran sararmasi ve kirilmasi ciddi sorunlardan..
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87895639&p=1
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85610249&p=1#85610249
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 22 Ekim 2014; 11:50:31 >
quote:
http://forum.donanimhaber.com/m_85610249/tm.htm şöye bir konu neden var? 9 sayfa bütün mesajlar bana mı ait :)
Herkes öyle bi anlatıyor ki ! diğer markalar kılıf kullanmadan kırılmıyor sankigözümün önünde s4 ün parçalanışını izledim cep hizasından düştü. Sanırım sen HTC kullanıyorsun. Evet HTC gercekten sağlam kasa üretiyor, şu an HTC düşünsem sadece M8 alırım. Ama onunda fiyatı malum yüksek, o fiyatlara çıksam ios alır keyfime bakarım zaten uğraşmam androidle falan.
O yüzden f/p ürünü kesinlikle g2 dir, 1190 liraya aldım sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serom23 -- 22 Ekim 2014; 18:28:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
Ek oLarak pilinin degistirilemez olması,hafiza kartı yuvasi olmaması,kameranin gece kullaniminin berbat olmasi eklenebilir.zaten gün ışığında 10 yillik nokialar bile guzel çekiyor.ekran sararmasi ve kirilmasi ciddi sorunlardan..
1-Pilin değişmeme gibi bir durumu yok her türlü açılıyor ki zaten pil ömrü bitesiye kadar telefonun değişme zamanı geliyor.
2-Hafızanın yüksek olmasını isteyen 32gb alabilir. Bana 16 hertürlüü yetiyor. (32 den fazla isteyen için bişi diyemem)
3-Gelelim kamera olayına aynı sınıf telefon olarak s4 le karşılaştırdım s4den eksiği yok fazlası var (flaş olsun odaklama olsun) Ayrıca şunu söyleyim aynı seviye telefon olarak s4 donanım olarak g2 nin yanında ezilmektedir. Kimse bana snapdragon 600 işlemcili telefonu savunmasın testler ortada fazla konuşmaya gerek yok. Samsung Türkiye'de sadece isim satmaktadır aynı s4 ü uzakdoguda daha yüksek işlemci modeliyle satıyorlar kimse kusura bakmasın enayi değilim.
4-Gün ışığı demişsin.. note 2 ile gün ışığında karşılaştırdım g2 nin BARİZ üstünlüğü vardı. (hatta bi tane doğa fotografı cektim arkadasım neyle cektin bunu dedi)
5-Sararma dersen bütün telefonlar ısıdan dolayı yapıyor bunu. Bence bunun tek çözümüde telefonu oyun konsolu olarak görmeyip abartmadan oyun oynamaktır. Tabi ekranda bulunan koruyucunun kalınlığıda önemli.
6- Kırılmaya gelirsek şu an piyasadaki bütün telefonlar bu duruma maruz kalabiliyor. Dersen g2 daha cabuk kırılıyor hak veririm. Çünkü çerceve yok denilecek kadar ince, tabi artısı güzel görüntü ve elde rahat kullanılması. Bunuda ince silikon kılıfla çözdüm bir defada düşürdüm bi sıkıntı olmadı.
Genel olarak bişi söyleyim samsung hakkında, o iğrenc arayüzü değiştirmediği(donup, kasan, renk iğrenç) ve yapay sıvı dolu ekranlardan vazgeçmediği sürece o elindeki note3 ü yarı fiyatına verseler yemin ederim dönüp bakmam.
Herkese iyi forumlar..
-
Tek kotu yani alip kulkanincaya kadar gecen zamanda sallama yorumlarla cihazin kotu oldugunu dusunup endise ediyorsun,o butcede en iyisi G2 bende alacagim butceyi tamamliyinca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursan99 -- 22 Ekim 2014; 18:57:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: serom23
quote:
Herkes öyle bi anlatıyor ki ! diğer markalar kılıf kullanmadan kırılmıyor sankigözümün önünde s4 ün parçalanışını izledim cep hizasından düştü. Sanırım sen HTC kullanıyorsun. Evet HTC gercekten sağlam kasa üretiyor, şu an HTC düşünsem sadece M8 alırım. Ama onunda fiyatı malum yüksek, o fiyatlara çıksam ios alır keyfime bakarım zaten uğraşmam androidle falan.
O yüzden f/p ürünü kesinlikle g2 dir, 1190 liraya aldım sonuçta
Her telefon elbet kırılabilir, buna itiraz eden yok. Ama lg g2 gerçekten ve gerçekten diğer telefonlara göre çok daha kırılgan bir telefon. Kasanın gıcırdaması ise malum. Hiçbir Iphone u Sonyi htcyi 40cmden ahşapa atsanız kırılmaz.
Tamam donanım iyi, ama o leğen plastiği ve 40cmden düşünce kırılan ekranıyla asla bir king değil.
ayrıca 1190 dediğin fiyat, paralel fiyatı. aynı paralelde nexus 5 1034tl, galaxy s4 941 tl, xperia z1 1250 tl. yani 2013 yılı telefonları arasında fiyat olarak çok da üstün bir yanı yok. üstelik malzeme kalitesi de kötü.
-
quote:
16gb mı 32gbmı ?
n11 de 1420 ye g3 aliniyor kardesim alsana g3 ü kafan rahat olsun
Evet plastiği mükemmel değil ama çok kötüde değil bana kalırsa. Zaten ben hangi telefonu alırsam alayım ince bi silikon kılıfla kullanacağım için kalitesi benim almama asla engel değil.
Evet paralel ve kliksadan aldım. Saydığın telefonlar içinde alınacak tek telefon nexus zaten o da yazılım ve güncellemeden dolayı. Çok şükür şu zamana kadar güncelleme sıkıntısıda olmadı aldığımdan beri 3 defa güncelleme geldi 2015 başlarında android L ve g3 arayüzü gelicek ondan sonra bi sıkıntı olmazsa 2 3 yıl rahat götürür zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: serom23
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
1-Pilin değişmeme gibi bir durumu yok her türlü açılıyor ki zaten pil ömrü bitesiye kadar telefonun değişme zamanı geliyor.
2-Hafızanın yüksek olmasını isteyen 32gb alabilir. Bana 16 hertürlüü yetiyor. (32 den fazla isteyen için bişi diyemem)
3-Gelelim kamera olayına aynı sınıf telefon olarak s4 le karşılaştırdım s4den eksiği yok fazlası var (flaş olsun odaklama olsun) Ayrıca şunu söyleyim aynı seviye telefon olarak s4 donanım olarak g2 nin yanında ezilmektedir. Kimse bana snapdragon 600 işlemcili telefonu savunmasın testler ortada fazla konuşmaya gerek yok. Samsung Türkiye'de sadece isim satmaktadır aynı s4 ü uzakdoguda daha yüksek işlemci modeliyle satıyorlar kimse kusura bakmasın enayi değilim.
4-Gün ışığı demişsin.. note 2 ile gün ışığında karşılaştırdım g2 nin BARİZ üstünlüğü vardı. (hatta bi tane doğa fotografı cektim arkadasım neyle cektin bunu dedi)
5-Sararma dersen bütün telefonlar ısıdan dolayı yapıyor bunu. Bence bunun tek çözümüde telefonu oyun konsolu olarak görmeyip abartmadan oyun oynamaktır. Tabi ekranda bulunan koruyucunun kalınlığıda önemli.
6- Kırılmaya gelirsek şu an piyasadaki bütün telefonlar bu duruma maruz kalabiliyor. Dersen g2 daha cabuk kırılıyor hak veririm. Çünkü çerceve yok denilecek kadar ince, tabi artısı güzel görüntü ve elde rahat kullanılması. Bunuda ince silikon kılıfla çözdüm bir defada düşürdüm bi sıkıntı olmadı.
Genel olarak bişi söyleyim samsung hakkında, o iğrenc arayüzü değiştirmediği(donup, kasan, renk iğrenç) ve yapay sıvı dolu ekranlardan vazgeçmediği sürece o elindeki note3 ü yarı fiyatına verseler yemin ederim dönüp bakmam.
Herkese iyi forumlar..
Komik benim cocugum yapmaz oyle şeyler2 ay g2 kullandim ısınma,kamera hafiza,ekran sararmasi ve her an kirilsbilir korkusuna sattim.note 3 e hakaret ederek saldirmanda aciz kaldığını gosterir.Çünkü söyleyecek hicbirseyin yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- lg garanti sorgulama
- exynos 2400 vs snapdragon 8 gen 3
- teşhir telefon ne demek
- samsung son güncelleme
- cep telefonu kim icat etti
- samsung s21 fe ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X