Şimdi Ara

g2 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lg g2 alıcam ayın 5 inde fakat 2 sorum olucak

1.bu telefonun siyah rengi piyasaya hemen verilicekmi

2. ise 16 gb lık aldıgımda 8 gb gibi boş yer kalıyor bu yer daraldıkça performans çok düşermi

• ibrahimcan34 kullanıcısına yanıt
    performans dü?üyor hemde çok androidde wp8 ve ios ta böle sorun yok hele wp8 de hiç yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocore35

performans düşüyor hemde çok androidde wp8 ve ios ta böle sorun yok hele wp8 de hiç yok :D

Optimus G kullanıyorum, kullanılabilir olan 25 GB'ın sadece 4 GB'ı boş, herhangi bir performans düşüklüğü vesaire yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 20 Eylül 2013; 10:50:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

performans düşüyor hemde çok androidde wp8 ve ios ta böle sorun yok hele wp8 de hiç yok :D

Optimus G kullanıyorum, kullanılabilir olan 25 GB'ın sadece 4 GB'ı boş, herhangi bir performans düşüklüğü vesaire yaşamıyorum.

hocam arayüzde takılma kasma yaşıomusunuz lg g2 de böyle şeyler olmaz umarım
  • quote:

performans dü?üyor hemde çok androidde wp8 ve ios ta böle sorun yok hele wp8 de hiç yok :D

Oha fake hesap

@TurboCore len windows phone'cu gel bakalım

• ibrahimcan34 kullanıcısına yanıt
    Belleğin tamamına yakını dolu olursa performans düşer. 32 GB olanı al. Siyah rengi de yakın zamanda piyasada olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 21 Eylül 2013; 13:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimcan34

quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

hocam arayüzde takılma kasma yaşıomusunuz lg g2 de böyle şeyler olmaz umarım

Kasma mı? Yağ gibi akıyor telefon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung J7 [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

quote:

Oha fake hesap

Hocam kullanım amacın önemli yok kassın tip olsun havalı olsun kameramı olsun oyun mu olsun dolu dolu mağaza mi istersin sağlam mı olsun diyebilirsin. Htc nin en fazla 3yıl gideri var söyleyeyim şimdi bak her marka kendi telini satıcak Google Motorola Microsoft Nokia Apple iphone gibi yani şuan en çok gideri olan nexus iphone ve Nokia lumia cihazlar bana sorarsan orta halli lumia 1020 al hem ekranı çok iyi clearblack purewiev kamerası 41mp Carl zeiss puremotion uygulama mağazasındaki oyunlar tatmin edici oynayabileceğin her oyun var kelime önerileri ve yazması güzel ve en önemlisi 3yıl (en az) güncelleme alacak olması. Android alma onlar iki günde çöpe gidiyor geçen senenin s1 leri şimdi android 4.0 bile açamıyor ancak 4yıllık htc hd2 by Windows Phone a Windows Phone 8 bile kuruluyor 512mb ramlik alet yani düşün birde androidin kasılması virüsü var onlarla uğraşçana al bitane Windows Phone hem kamera hem hızlı hem garanti güncelleme daha ne olsun telden bu kadar yazdım umarım bişeyler anlatabilmişimdir

bu arada feykimi niye açıyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

quote:

Oha fake hesap

Hocam kullanım amacın önemli yok kassın tip olsun havalı olsun kameramı olsun oyun mu olsun dolu dolu mağaza mi istersin sağlam mı olsun diyebilirsin. Htc nin en fazla 3yıl gideri var söyleyeyim şimdi bak her marka kendi telini satıcak Google Motorola Microsoft Nokia Apple iphone gibi yani şuan en çok gideri olan nexus iphone ve Nokia lumia cihazlar bana sorarsan orta halli lumia 1020 al hem ekranı çok iyi clearblack purewiev kamerası 41mp Carl zeiss puremotion uygulama mağazasındaki oyunlar tatmin edici oynayabileceğin her oyun var kelime önerileri ve yazması güzel ve en önemlisi 3yıl (en az) güncelleme alacak olması. Android alma onlar iki günde çöpe gidiyor geçen senenin s1 leri şimdi android 4.0 bile açamıyor ancak 4yıllık htc hd2 by Windows Phone a Windows Phone 8 bile kuruluyor 512mb ramlik alet yani düşün birde androidin kasılması virüsü var onlarla uğraşçana al bitane Windows Phone hem kamera hem hızlı hem garanti güncelleme daha ne olsun telden bu kadar yazdım umarım bişeyler anlatabilmişimdir

Hocam tamam Htc hiç iç açıcı bir durumda değil ama yaptığı cihazlardan kalite akıyor ayrıca wp hiçbir görsellik olmadığı için akıcı daha duvar kağıdı koyma yok uygulama olsa belki düşünülür ama şu anki haliyle çöp bence

Ayrıca üstteki yorum sahibinin hesabı nasıl bir şey öyle ya bir an senin yan hesap sandım belki de öyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 21 Eylül 2013; 15:03:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

quote:

Oha fake hesap

Hocam tamam Htc hiç iç açıcı bir durumda değil ama yaptığı cihazlardan kalite akıyor ayrıca wp hiçbir görsellik olmadığı için akıcı daha duvar kağıdı koyma yok uygulama olsa belki düşünülür ama şu anki haliyle çöp bence

Ayrıca üstteki yorum sahibinin hesabı nasıl bir şey öyle ya bir an senin yan hesap sandım belki de öyledir

Duvar kağıdı koyma var, glance screen var, mağaza tatmin edici, uygulamalar arası geçişte şak diye açılıyor, virüs rom bakım muhabbeti olmadığı için kullanıcı dostu, güncellemeye açık daha ne olsun ip4 ios7den sonra Update alamayacak 920nin wp9.5a kadar güncelleme garanti ben niye kendi adımda feyk açayım la

• Duvar kağıdını live tileların olduğu bölüme koyma var mı hadi koydun nasıl gözükecek uygulama mağazasında popüler oyunların ve programların çoğu yok rom konusunda haklısın ama Htc one'da orjinal yazılım zaten sorunsuz ve şu an wp kadar akıcı güncelleme konusunda ne desem bilemedim bu sefer Htc'ye güveniyorum

Ne bileyim turbocore35 görüp wp övdüğünü görünce bir şaşırdım zaten

• quote:

Duvar kağıdını live tileların olduğu bölüme koyma var mı hadi koydun nasıl gözükecek uygulama mağazasında popüler oyunların ve programların çoğu yok rom konusunda haklısın ama Htc one'da orjinal yazılım zaten sorunsuz ve şu an wp kadar akıcı güncelleme konusunda ne desem bilemedim bu sefer Htc'ye güveniyorum

Ne bileyim turbocore35 görüp wp övdüğünü görünce bir şaşırdım zaten

Uygulama mağazasında subway surfers haricinde tüm popüler oyunlar o da yakında gelecek. Where is my water 2 androidden önce Windows Phone a geldi six guns one'da yüksek ayarlarda 15fps verirken Windows Phone 8de orta yüksek 40fps alıyoru(z). Lumia 920 1160tl htc one 1700tl. Kamera konusunda Nokia 920nin performansı belli zaten. 1020 denen alet muazzam bir şey 2gb ramle Windows Phone uçar zaten kimse tutamaz. Güncelleme konusunda da htc ye güvenmekle olmuyor işte ortada sap gibi bırakma ihtimali var. 920nin ekranı pureviev ips hd+ ve saniyede 60fps gösterme yeteneğine sahip. Başka sorun?

• Ekran konusunda Htc one çok daha iyi kimse kendini kandırmasın + gameloft glu gibi firmaların bir çok oyunu yok hala

9 ay sonra bu konuyu hortlatacağım o zaman görüşürüz

• quote:

Ekran konusunda Htc one çok daha iyi kimse kendini kandırmasın + gameloft glu gibi firmaların bir çok oyunu yok hala

9 ay sonra bu konuyu hortlatacağım o zaman görüşürüz

• Geldim len soyle android sistemini banamı ogretiyorsun ??? android kadıyor kabul edin wp8 en iyisi ha iosta iyi ama şuanlık bu aralar biraz karşık anfroid litelere eklencek bir işletim sistemi değil kasıyor virus çok malware 😊 920 htc onedan kat kat ustun koçum

• Oyunlar ocaga kadar gelcek androidde olsa nolur şarjından kasmasından oynanmıyoki 😊😊😊😊😊

• quote:

Geldim len soyle android sistemini banamı ogretiyorsun ??? android kadıyor kabul edin wp8 en iyisi ha iosta iyi ama şuanlık bu aralar biraz karşık anfroid litelere eklencek bir işletim sistemi değil kasıyor virus çok malware 😊 920 htc onedan kat kat ustun koçum

Fake and gay

Htc One'a dokunmamış s4'ten başka telefon görmemiş adamlar gelip kasıyor diyor Htc one ve Nexus4 kasmıyor siz kabul etseniz de etmeseniz de

• Ya oledir hadi sen bugun bişeyi yapmayı unutmuşşun git yap beynin gelsin 😊 sen gay olabilirsin bence

• quote:

Ya oledir hadi sen bugun bişeyi yapmayı unutmuşşun git yap beynin gelsin 😊 sen gay olabilirsin bence

Yav he he

• al işte ergen. :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.