Şimdi Ara

G2 4.2.2 Jellybean vs 4.4 Kitkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim gibi bircok G2 sahibi gelecek kitkat guncellemesini dort gozle bekliyor. Kimisi cok daha iyi olacagini dusunuyor. Kimisi daha kotu.

Ornegin ben kitkatin daha fazla ram kullanacagini ve daha agir, 4.2.2 kadar akici olacagini dusunmuyorum. Bazilari asil islemcinin hizinin ve ozelliklerinin daha iyi kullanilacagini soyluyor.

Peki sizin yorumlariniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4,4 le daha dusuk ram lı cıhazların rahatlayacagı soylenıyor yanı daha az ram kullanılması gundemde :)
    suankı donanımla uyum sorunları var 4.2 nın 4.4 le bu gıderılıyor
  • Hocam tesekkurler. Var mi baska bilgisi,duyumu olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihansenguler C kullanıcısına yanıt
    sanal tusların programlarda(ıstenılen) kaldırılabılme yetkısı de verılecek
    suan rootla yapılabılıyor ancak.
    seffaf gorev yonetıcısı de olacakmıs

aklıma gelen ve+ gıbı gozuken seylerı yazarım
  • Android 5 ile birlikte sanırım İOS'a yetişebilecek Android.
  • Hem iPad hem Nexus kullanıyorum ve gerçekten Android aldı başını gidiyor, çok seri. G2'ye 4.4 geldiğinde en azından yeni özellikler katacağı gibi donanım sürücüleri de güncellenmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F50F4650 -- 16 Ocak 2014; 19:22:04 >
  • yüksek derecede stabil olacağı söyleniyor donma ve kasmalar 4.4 sürümü ile tamamen ortadan kaldırılacakmış buda demek oluyorki iphone kadar akıcı bir kullanım sağlayacak bize bide pek anlamam ama oyunlarda felan grafikler daha iyi ve gerçekçi olacakmış open gl nin üst versiyonu gelecekmiş şimdilik iddalar bu yönde zaten şu stabillik olayını tamamen halletse o yeter başkada bişeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.4 le bencede ıyı olacak,haaa cok supermı olur bırazmı daha ıyı olur mechul ama ıyıye dogru bır ılerleme olacaktır dıye dusnuyorum hıc degılse ramde olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.