Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadiya en azindan kutusunda yazmasi lazim model.. fotosunu cekin gearbeste gonderin teyit alin.sizin gonderdiginiz cihaz bu mu seklinde..olgu erhan daha iyi bilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi gearbestin sitesindeki fotlara baktim.ordada ne model ne marka sadece blackbox car dvr turuncu beyaz bir kutu birde 1080p yaziyor okadar cakmasi olabilir?mi

• quote:

Orijinalden alıntı: cekool

Hadiya en azindan kutusunda yazmasi lazim model.. fotosunu cekin gearbeste gonderin teyit alin.sizin gonderdiginiz cihaz bu mu seklinde..olgu erhan daha iyi bilir..

Çekimlerin netliğinden anlaşılır merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Selamlar

benim kamera geldi ama bunun G1W-C olduğunu nasıl bileceğiz?

her yeri çince yazan bir kutu, hiç bir yerded de G1W-c yazmıyor.

kandırıldık mı acaba diyorum

G90 aldık, onda da yazmıyor :)

ama içim rahat etsin dersen cihazın içini açıp bakman lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Selamlar

Üzerinde:
    HD BLACKBOX
    CAR DVR
    1080P yazıyor.

Zaten acı bir kader ki araç içi kamera gelene kadar eşim aracı ile çok kötü bir kaza yaptı, şu anda yatalak durumda ve kazayı hiç bir şekilde hatırlamıyor.

Kazada karşı tarafta da yaralanan var.

Keşke erken gelseydi diyoruz kamera.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Selamlar

Üzerinde:
    HD BLACKBOX
    CAR DVR
    1080P yazıyor.

Zaten acı bir kader ki araç içi kamera gelene kadar eşim aracı ile çok kötü bir kaza yaptı, şu anda yatalak durumda ve kazayı hiç bir şekilde hatırlamıyor.

Kazada karşı tarafta da yaralanan var.

Keşke erken gelseydi diyoruz kamera.

Mustafa bey çok büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim eşinize :( Umarım en kısa zamanda iyleşir sağlığına kavuşur.

Kamera ile kısa 1-2 çekim yaparsanız tam net cevabı verebilirim size kalitesi konusunda.

• canverse C kullanıcısına yanıt
    Cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.

• canverse C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Allah şifalar versin eşinize.
  • arkadaşlar bnde sipariş vericem fakat kargo aşamasında 2 seçenek çıkıyo.bide sigortalama var. bunları es geçip sialttaki siaprişemi tıklıcaz.. o zaman hangi kargoyla gelicek.. o yazmıyo?
  • 15/04/2015 11:28:58 Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) Bu ne ya çözemedim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

15/04/2015 11:28:58 Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) Bu ne ya çözemedim valla

hocam bendede aynısı yazıyor hatta 3 tane.ptt kargo yu aradım bune dedim.kargonuz bi memurdan diger memura verilirken teslimatta bu yazarmiş.benim kargo 3 tane teslim elemanın elinde gezdi demektir bu.ptt calısanına gelip abi herkesin elinde gezecek galiba gelip alayim dedim yok dagitima cıktı bugun elinizde olur dedi.ptt resmen laylay lom ya.adamlar dairelerde at oynatiyorlar aresmen.benim gorusume gore ptt cok lacka olmuş.

• arkadaşlar sipariş vericem ..kargo auto(free) olanmı hollanda(nederland) olanmı secicem. ikiside ücretsiz.
  • Elime ulaşmış bizim iş yerinde ki arkadaşlar teslim almış.

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• bende sipariş verdim bugün..hadi hayırlısı. indirimle 42 dolar.
  • Arkadaşlar G1WCTURKEY Kodunu girince Artık fiyatımız 40.99 $ Vatana millete hayırlı olsun :)

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• Süper kaç günde teslim aldınız _? Cam gibi örnek çekimlerinizi bekliyoruz
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Tam 18 günde ürün elime ulaştı paketi gayet sağlam ürünü araca taktım. Ancak diğer 6,25 Dolarlık ürün gelmedi küçük aparat. O ne zaman gelir ve ya gelmez bilmiyorum bile umudumu kestim ondan Akşam sizin önerdiğiniz Sd kart ve çoklayıcı geliyor. Sd kart gelsin akşam video upload ederim
  • kameram geldi arkadaslar yukardaki arkadasınkinle aynı.onun icin resim paylasmaya gerek duymadım.
    urun ilk izlenimlerim.plastikden ve cok kaliteli gibi degil.idare eder.onun dısında şimdilik bu kadar:)

cok onemli not:arkadaslar bu kamerayı ingilizcesi olan kameradan anlayan birisin videolu kurulum ve makinadan en iyi verim alabilmemiz icin ozelliklerini anlatarak gostermesi gerekiyor.bodoslama takarsak belki guzel goruntu alamayiz.neyin ne işe yaradiğigini pek bilmiyoruz.saygılar sevgiler.

olgu abiye ayrica saygılar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 15 Nisan 2015; 14:27:17 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    tüh be 1 saatle 1 dolar indirimden oldum :) gitti 2.70 tl :) az önce sipariş verdim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.