Şimdi Ara

GİTMEK YAKIŞMAZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 senedir DH konsol bölümündeki forumları takip ediyorum ve bu sayede aradğım her bilgiye de ulaştım. Gerçektende bilgi paylaşımlar ve esprili takılmalar forumu diğer benzer türkçe forumlar arasından ön plana çıkarıyor. Ancak dışarıdan izlenimlerim sonucunda gerçekten forumun iyiliği için çalışmak isteyen arkadaşlara karşı sataşmalar vs. yapılmaktaydı. Bu da arkadaşların forumdan ayrılmasıyla sonuçlandı... Öncelikle forumda ki herkesin daha sağ duyulu, gerçekçi, mantıklı olması ve belli bir seviyede ama samimi bir şekilde görüş ve paylaşımları sunmamız gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta burası bir paylaşım platformu, bu sebeple ne kadar çok katılımcı,görüş,bilgi olursa okadar değerli bir platform olur .
    Bu sebeple forumdan ayrılan arkadaşlara sesleniyorum : ayrılmak çözüm değil, öncelikle kendinize sonra da forumdaki arkadaşlara karşı yanlış hareket yaptığınız kanısındayım. Bırakıp gitmek kolay ve hiçbir çözüm sağlamayacaktır. Kısacası GİTMEK YAKIŞMAZ!!! SİZDE SİZE YAKIŞMAYANI YAPMAYIN!!!!

• ???????????????????????????????????????
  • kimin fake'i acaba...???

1 senedir forumu takip edip de üye olmadan sadece yorum okuyan var mıdır acaba..??
  • Erroflyn arkadaşım ????? demişsin açıklıyım :konuyu, gamerr adlı üyenin bu mesajına istinaden yazdım-- ""Arkadaşlar yaklaşık 7-8 aydır dh konsol bölümlerine özellikle ps3 bölümünde siz değerli arkadaşlarımla paylaşımda bulunuyordum.son bir kaç haftadır özellikle ps3 bölümünde yapılan tatsız sataşlamalar beni zaten forumu bırakma noktasına getirmişti ama bugün ozana ve alptekin e yapılan gereksiz sataşmalar sonucu ozan forumu bıraktı alptekinde bıraktı bırakacak durumda.Bende bu 2 arkadaşa yapılan seviyesiz saldırıları kendi üzerime alarak zaten vermiş olduğum kararı bugün itibari ile uyguluyorum.Bugüne kadar forumda paylaşımlarından dolayı beni bilgilendiren tüm arkadaşlara tşk etmeyi bir borç bilirim.Bu arada isteyerek yada istemeyerek burada kalbini kırmış olduğum arkadaşlar varsa onlardan tekrar tekrar özür dilerim.Codew-endem-weysel-çağrı-kralemre-snox-spy dır vee korayg sizler farklısınız ve sayamadığım birçok arkadaş herkes hakkını helal etsin.Gönlümüzde dh nin yeri her zaman 1 numaradır umarım geride kalan paylaşımcı arkadaşlar dh bayrağını hep zirvede taşırlar.
    DOSTÇAKALIN HOŞÇAKALIN.Artık logout um. ""--

Ayrıca arkadaşlar açtığım konu "geri gelin kampanyası" değil tavsiye niteliğinde bir yazıdan ibarettir.

• herkes dağıttı valla noluyosa.. neyse bikaç güne kendilerine gelip geri döneceklerini umuyorum. belkide belli bi kriter aranmalı foruma üyeliğinde veya üye olurken.. belki o zaman daha farklı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 6 Mart 2007; 23:43:04 >
  • IP taraması yaptım, fake değil Konu yine hortlamasa bari...
  • Kendi adıma, biryere gittiğim yok.

Kapandı zaten bu konu iyi yada kötü bir sonla, zaman herşeyin ilacı.

Bu konu da kilitlensin bence uzatmaya hiç gerek yok çünkü daha fazla devam edersek forum forumluktan çıkıp Brezilya dizilerine dönecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 6 Mart 2007; 23:45:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Amerikaya gitmek istiyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üye olurken ne gibi kriterler koyacaklarda huzursuz kişiler ayıklanacak peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Kendi adıma, biryere gittiğim yok.

Kapandı zaten bu konu iyi yada kötü bir sonla, zaman herşeyin ilacı.

Bu konu da kilitlensin bence uzatmaya hiç gerek yok çünkü daha fazla devam edersek forum forumluktan çıkıp Brezilya dizilerine dönecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.