Şimdi Ara

G-Skill RipJaws 2x2 4GB CL7 1600 MHz - 130 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yaklaşık 1 yıllık ramler, son derece memnunum hatta satmak da istemiyorum ama dual 2 gb olduğu için ileride daha yukarılara çıkma hedefim var. 16 gb yapmak gibi, anakartım da 4 slot olduğu için, maddi durumda pek iç açıcı olmadı için satmak zorunda kalıyorum ... Kesinlikle zerre memnuniyetsizlik olmadı bu güne kadar, performansı çok iyidir bu bebeklerin ... Görünümü ise bir başka tatlıdır, full tower kasada temiz temiz, ferah, ferah kullanıldılar. Garantisi ise tam takır devam etmekte, tahmin ediyorum 1 yıl gibi bir garanti süresi var. Fatura ve kutusunu ise henüz bulamadım, ama fatura falan sorun olmaz, çünkü internetten alındığı için, eksenbilgisayar hesabımda sipariş geçmişimde yer alıyor. Yani bu konuda bir sıkıntı çekmeyeceğinizi garanti edebilirim. Zaten kutusunu bulursam sorun yok zira belgesi kutunun içerisindeydi ... Fiyat ise, piyasaya baktım pek bu kalibrede bir şey bulamadım, zira aynısından yok bile. CL7 olduğu için ve kozmetik olarak, performans olarak başarılı bulduğum için, ürünüme güveniyorum.

G-Skill RipJaws 2x2 4GB CL7 1600 MHz - 130 TL

Kapasite: 2x2 4GB DDR3
    Gecikme: 7-8-7-24
    MHz: 1600

FİYAT: İPTAL

Tekrar ediyorum piyasada bunun gibisini bulmak zor, bu kapasitede, bu şıklıkta, bu performans, gerçekten satmak istemiyorum ama yükseltmek için maalesef şart

NOT: Kargo dahil fiyatlardır, istanbul dışı, önce havale sonra mal gönderimi şeklinde alışveriş yapılacaktır ...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 26 Aralık 2012; 12:24:25 >

• Fiyat ise, piyasaya baktım pek bu kalibrede bir şey bulamadım, zira aynısından yok bile.

bir bak istersen

http://www.teknofiyat.com/?search=1600+cl7
  • Sanal marketim'e bakmayı unutmuşum da diğerlerini zaten pek bilmiyordum, o yüzden gözden kaçmış, lakin benim cümlemin içerisinde 'pek' kelimesi yer alıyor farkındaysan, yani bir tek bende var da dememişiz. Bir de, bir tek gold'da var orada da tahminen stok yoktur. Çünkü stok durumunu telefonla arayıp sorun yazıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 8 Aralık 2011; 0:40:38 >
  • tek tek olaraktamı satmayı düşünüyorsunuz ve 2gb ram için 80 tl istiyorsunuz sanırım

http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=26&fp0=4|%224%22&fp1=5|%227%22&fp2=3|%221600%22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 8 Aralık 2011; 0:58:27 >
  • Tek tek satmayı aslında istemiyorum, ama çok isteyen olursa bu fiyattan vericem ...
  • yukarıda link verdim ama çıkmadı sanırım sıfırı inventusta 1600 mhz cl 7 2 x2 150 tl
  • yok hayır baktım, da zaten fiyatı gayet uygun diye düşünüyorum, zira bir pazarlık payıda söz konusu ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramler zor satılıyor hocam hayrlı satşlar.
  • Allah razı olsun hocam, valla ne yapalım, dediğim gibi memnunum, olmadı devam ...
  • bence aynısından bi kit daha alın kullanın
    fazlasıyla yetecektir
  • 80 TL çiftine verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

80 TL çiftine verebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO

bence aynısından bi kit daha alın kullanın
    fazlasıyla yetecektir

Hocam sadece P.M'den alıyorum teklifleri, ayrıca, kusura bakma ama o fiyata bu ramlari vermeme gerek yok ... Gerek yok yani
    pinokyo; vallahi düşünmedim değil, ama bunu satarsam, hemen düz mantık, 20-30 lira daha ekleyip 8 gb yapacağım, CLsine bakmadan, ancak bunların yenisini almam en azından uzunca bir süre mümkün değil, çünkü param yok ...

• forumdan 90 TL ye aldım.

iyi alış verişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

forumdan 90 TL ye aldım.

iyi alış verişler.

Güle güle kullanın hocam, anlaşıldı, ben en iyisi ikinci elini bulabilirsem sizin gibi, buradan alıp 8lemek ...
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.