Şimdi Ara

G.Skill Bellekler Garanti Hakkında Bilgilendirme (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
10.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, belki bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için bilgi vermek istedim.

Ben yeni öğrendim bunu, G.Skill bellekler Türkiye'de 5 yıl garantili olarak satılıyor.

Garanti Belgesi'nde 2 yıl yazıyor ama Vektron Elektronik'in sitesinden Garanti Sorgulama yaptığınızda 5 Yıl olduğunu görüyorsunuz.

Yani 2 yılı dolan belleklerinizin garantisi bitti sanmayın :)

Sorgulama İçin
    www.vektron.com.tr
    Garanti süresi sorgulama | Vektron Elektronik
    http://www.vektron.com.tr/destek/garanti-sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Aralık 2012; 9:04:19 >

• vektron.com.tr
    GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz CL9 8GB (9-9-9) 1.5V | Vektron Elektronik
    http://vektron.com.tr/gskill/gskill-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-8gb-9-9-9-15v

Burada ömür boyu yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _SaVSaTLi_

vektron.com.tr
    GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz CL9 8GB (9-9-9) 1.5V | Vektron Elektronik
    http://vektron.com.tr/gskill/gskill-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-8gb-9-9-9-15v

Burada ömür boyu yazıyor

elektronik firmasının ömür boyu garanti vermesi garip.insanın pek inanası gelmiyor

mesela cross kalemler, zippo çakmaklar ömür boyu garantilidir.ama bunlarda elektronik birşey yok

• Türkiye ve ömür boyu garanti ilginç.

Sorgulamada 5 yıl çıkıyor demek ki ömür boyu yok Türkiye'de.
  • Seri numarasıyla sorguluyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SaVSaTLi_

Seri numarasıyla sorguluyorsunuz değil mi?

Evet belleğin üzerindeki numarayla.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    hocam bende bir mouse var 6 ay önce felan aldım ürün üzerinde ki seri no yazıyorum ama ürün kaydı yoktur diyor yanlış mi yazıyorum
    seri no şu şekilde : MO-BLK002DT1007007999 bir yardım ederseniz sevinirim garantiye yolluycam anlamadım durumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi ki G.Skill almışım. 1600'lük ramler aşırı derecede iyi çıktı 2200 Mhz de çalışıyorlar..
  • orhaaan123 kullanıcısına yanıt
    Ne marka ? Alalı 6 ay olmuş zaten, sorgu yapmanıza gerek yok.

Aldığınız firmaya götürün/gönderin durumu izah ederek onlar ilgilenirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Ne marka ? Alalı 6 ay olmuş zaten, sorgu yapmanıza gerek yok.

Aldığınız firmaya götürün/gönderin durumu izah ederek onlar ilgilenirler.

thermaltake marka .. ya ben faturayı kaybettim ondan telaş yaptım bir de garanti belgesinde 2010 yılı yazıyordu. vatan bilgisayara götürdüm biraz kemküm oldu ama aldılar mouse i onlar gönderecekmiş inş .çabuk gelir.
    Vektron Elektronik bu garanti işinde hızlı mıdır acaba bilginiz var mı
  • orhaaan123 kullanıcısına yanıt
    Garantide yazan 2010 yılı başka birşey, belge izin tarihi falan filan gibisinden.

Sizin garantiniz ürünü aldıktan itibaren başlıyor.
  • hort olcak ama siteye girip yazıyorum barkodu

ÜRÜNÜNÜZÜN GARANTİSİNİ SORGULARKEN BİR BAĞLANTI HATASI OLUŞTU. LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ.

yazıyor sürekli sizdede durum aynımı
  • Mayıs 2012de vatandan alınmış 4x4gb gskill ares blue low profil ramlerim var. Son 1 aydır mavi ekran yemekten canım çıktı. En son memtest86 ile test ettim ayrı ayrı, 4ünde de 50000den az hata çıkmadı. 8 gb takınca ise test başladıktan 30 snye sonra pc kendini kapattı. Kısacası ramlar arızalı. Vatandaki garantisi bitmiştir muhtemelen. Vektron'a Yollarsam tamir edilebilrmi yada degistirme durumu ? Bu araea şehir disindayim evw gittiğimde ilk işim ramlari vektorondan sorgulatmak olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gskill ramim sorunluydu 2 kez garnatiye yolladım birinde 28 gün kaldı sorun yok diye yolladılar sorun devam ediyordu diğerinde ise 30 gün doldu artık yasal süreçten yenisini vermek zorunda kaldılar böyle bir firma 58 serviste kaldı ram pc yi toplayalı 70 gün felan olmuştu
  • pethidine P kullanıcısına yanıt
    Belleklerin tamiri pek mümkün değil. O sebeple yeni ürün verirler büyük ihtimalle.
  • Oooo 5 yıl garanti alırım bir dal.

Garanti süreleri güzel ama bakalım garantiye işimiz düştüğünde neler olacak orası önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

hort olcak ama siteye girip yazıyorum barkodu

ÜRÜNÜNÜZÜN GARANTİSİNİ SORGULARKEN BİR BAĞLANTI HATASI OLUŞTU. LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ.

Elimde bir adet 4gb. 1600ddr3 sniper ram var garantiye göndermem gereken ve Aynı uyarıyı bende alıyorum.Elimdeki rami firmaya nasıl yollamalıyım,Vektron elektronikte sistem nasıl acaba?Bilen var mı arkadaşlar??
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için çok teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Elimde bir adet 4gb. 1600ddr3 sniper ram var garantiye göndermem gereken ve Aynı uyarıyı bende alıyorum.Elimdeki rami firmaya nasıl yollamalıyım,Vektron elektronikte sistem nasıl acaba?Bilen var mı arkadaşlar??

Garantiye gönderdiniz mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Garantiye gönderdiniz mi hocam ?

Telefonla aradım yollayın garantisi devam ediyodur zaten dediler,bu hafta yollayacağım unutmazsam :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.