Şimdi Ara

G.Skill Bellekler Garanti Hakkında Bilgilendirme (Önemli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
10.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Bende de Gskill Ramler Var Garantiye Yollamam Gerekiyor. Yanlız Vektron dan Sorgulattığımda Hep Hata Veriyor Web Sayfası. Gskill.com dan da Ancak RMA Açabiliyorum. Ramler 2012 Üretimi Nereye Başvurmam Gerekiyor Acaba Hiç Gskill den RMA Açık İşlem Yaptığınız Oldu mu?
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Naptiniz hocam Ram' leri? 2 yil garantisi bittigi halde degisim yaptilar mi? Suanda ayni sorum bende de var. 2x8gb 1600 Ram'ler den birtanesi soruunlu mavi ekran aliyorum. 2013 kasim ayinda almistim.

Acaba sorunlu olani gondersem degisim yaparlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop için ram yükseltmesi düşünüyorum. Lenovo g780. Yardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

Naptiniz hocam Ram' leri? 2 yil garantisi bittigi halde degisim yaptilar mi? Suanda ayni sorum bende de var. 2x8gb 1600 Ram'ler den birtanesi soruunlu mavi ekran aliyorum. 2013 kasim ayinda almistim.

Acaba sorunlu olani gondersem degisim yaparlar mi?

Hocam Yanlış Hatırlamıyorsam Vektron a Göndermiştim Onlar da Bakıp EksenBilgisayardan Alınmış Demişlerdi ve Garanti İşlemini Başlatmışlardı.
  • Kingstonda ömür boyu oldugunu söylüyor garantinin Hyperx belleklerde tr uzantılı sitesinde hi level da aynı ömür boyu bazı distb. kendi kafalarına göre yırtmaya çalışıyorlar gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011'de aldığım 2 adet 4'lü kit Gskill ddr3 1600Mhz bellek modüllerinden iki kitte 1'er tanesi arızalıydı.
    Yani 32Gb'ın 24'ünü kullanabiliyordum.Garanti kapsamındayken arızalı iki modülü direk Vektron'a götürmüştüm.
    Modüller 4lü kit halinde satıldığından hepsini getirmem gerektiği söylenmişti.Bilgisayarı iş için kullandığımdan
    bunu o dönem yapamadım ve 2017'ye kadar geldim.2 senelik veya 5 senelik garantiler dolmuştu.Ne yapabilirim diye düşünürken ve araştırırken bu sayfaya ulaştım.Gskille rma kaydı açmaya karar verdim.birkaç gün sonra rma numaram ve gönderi prosedürlerini içeren email aldım Gskillden.Şubat başı 8 modülü de Tayvan'a gönderdim.ptt küçük paket kapsamında 27tl gibi bir masraf çıktı.3 hafta dolmadan bugün Şubat 2017 üretim tarihli yeni modüllerim elime ulaştı.Teşekkürler Gskill ve burada tecrübelerini paylaşanlara....

• ömür boyu garanti cihazların içinde yazan kullanım ömrü kadardır

sizin ömrünüz dünyanın ömrü bunlar firmayı bağlamaz. kullanım ömrü 2 yıl yazıyorsa 2yıl ömür boyu garantilidir.

genelde bir çok elektronik parçada kullanım ömrü 7 yıldır
  • Konuyu bir hortlatayım dedim  

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gskill 4*2 kitli 4 adet ram mevcut bir kiti 2011 yılında mecidiyeköyden bir bilgisayarcıdan almıştım. Diğer kiti de Vatan'dan 2015 yılında almıştım. Artık ramler arıza yapmaya mavi ekran almaya başlayınca memtest yaptım 4 kitte de arıza tespit ettim. Gittim kingston ram satın aldım. Sorum şu bu ramleri garanti kapsamına göndermek istiyorum. Sıfırlayıp satmak istiyorum. Ancak nasıl bir yol izlemem gerekir bana yardımcı olabilecek bu konuda tecrübesi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.