Şimdi Ara

G.Saray'ın gücü Hamburg'u ürküttü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G.Saray’ın UEFA Kupası 4. turundaki rakibi Hamburg’un Hollandalı antrenörü Martin Jol, “İstanbul’da çok zor bir maç olacak. Ancak, cehennemden galip çıkmak mümkün” dedi.

Hamburg'un gözü korktu!
    Bordeaux’yu eleyerek UEFA Kupası’nda adını 4. tura yükselen Galatasaray’ın gücü ve Ali Sami Yen Stadı’nın atmosferi, sarı kırmızılı takımın bir sonraki rakibi Hamburg’un gözünü korkuttu.

Alman takımının Hollandalı hocası Martin Jol, “Cehennemde çok zor bir maç oynayacaz.Ancak oradan galip ayrılabiliriz” dedi.

Galatasaray’la olan eşlemelerini değerlendiren Jol, “Daha önce G.Saray’ın stadını tanıma imkanım oldu. ‘Cehenneme hoş geldiniz’ pankartları hafızamdan çıkmıyor. Ama cehennemden de galip çıkmak mümkün” dedi.

Martin Jol, 54 bin kişilik HSV Stadı’nda statü gereği biletlerin yüzde 10’unun Galatasaray’a ayrılacağını belirterek, “En az 15 bin G.Saraylı maçı izler” diye konuştu.

15 bin felan hikaye.Ben stadın yarısı Trük olur diyorum.

• Bir takıma kendi evinde deplasmanı yaşatmak nasıl bir duygudur acaba?

Hamburg taraftarını bastıracağız... Fransadaki seyirciyi gördükten sonra Almanyada bir üst turda düşünemiyorum. Seyircimiz işgal edebilir stadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Bir takıma kendi evinde deplasmanı yaşatmak nasıl bir duygudur acaba?

Hamburg taraftarını bastıracağız... Fransadaki seyirciyi gördükten sonra Almanyada bir üst turda düşünemiyorum. Seyircimiz işgal edebilir stadı..

yalnız şunu hatırlatmak isterim geçen sene de leverkusen'e karşı oynadık kendi evimiz dediğimiz yerde 5-1 yenildik.bence o kadar emin olmayalım.biz temkinli konuşalım da başarırsak ki inanıyorum o zaman tadını çıkarırız.
  • Ofans ve taraftar gücümüz ürkütür tabide defans gücümüz sevindirir
  • Ah birde şunu anlasanız.Avrupada milliyetçi ruh ağır basar.Fenerbahçe'lisi Galatasaray'lısı Beşiktaş'lısı tek yumruk olur Türk takımını destekler.Sadece Galatasaray maçları için değil Türk takımlarının avrupadaki her maçlarında böledir.Türkiye'de bu dayanışmayı görüdüğümüz gün birşeyler değişmeye başlayacaktır...
  • en az 20.000 Türk olur o stadda.Biletleride almanlardan alırlar olmadı kombine alanlar var
  • e hadi o zaman ürkütmeyin vakvakları...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thrax

Ah birde şunu anlasanız.Avrupada milliyetçi ruh ağır basar.Fenerbahçe'lisi Galatasaray'lısı Beşiktaş'lısı tek yumruk olur Türk takımını destekler.Sadece Galatasaray maçları için değil Türk takımlarının avrupadaki her maçlarında böledir.Türkiye'de bu dayanışmayı görüdüğümüz gün birşeyler değişmeye başlayacaktır...

iyi de hocam yine de bahsi geçen Türk takımlarından Avrupa da en sağlam taraftar Galatasaray da benim görüşüm. yani maçlara baktığımızda göz var nizam var
  • Her takımın uyguladığı bir basın taktiği (bak. euro 2008 Hırv.-Türkiye maçı öncesi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

e hadi o zaman ürkütmeyin vakvakları...

O vakvakları atlatırız Hamburg' un .... Anladın sen onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AksakRiTim

Her takımın uyguladığı bir basın taktiği (bak. euro 2008 Hırv.-Türkiye maçı öncesi )

kesinlikle katılıyorum
  • Hamburg'u da elersek kupa bizim diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Hamburg'u da elersek kupa bizim diyorum..

Foruma girmiyeli bakiyorumda,cogu sari-kirmizili eleman ucmus pilot olmus ,bunun sonu Tekirdag-Amsterdam Boeing 737 gibi olmasin
  • Adam bizden korkmakla haklı.Bizim uğraşmamız gereken bir tek Petric ve Olic var.Onların ise Lincoln,Arda,Kewell ve Baros'la uğraşması gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSiders

Adam bizden korkmakla haklı.Bizim uğraşmamız gereken bir tek Petric ve Olic var.Onların ise Lincoln,Arda,Kewell ve Baros'la uğraşması gerek.

O kadar basit değil. Keşke olsa.

Avrupada takım 2 dakika bile durunca 2 gol yiyebiliyorsunuz. Bordeaux maçında gördük.

Alman takımları affetmez. 90 dakika boyunca oyuncular tam performans vermezse kim olursa olsun kötü duruma düşer. Bizim en büyük eksiğimiz...

Hamburg maçına kadar formumuzu katlamılıyız.. Takımdaki bütün oyuncular Barış gibi mücadele etmeli...

Biz oynatmayarak maç kazanıyoruz bekleyerek hiç şansımız yok. İyi yaptığımız işleri sahaya yansıtırsak o zaman turlarız.

Galatasaray = 90 dakika Pres... Bülent Hoca bunu en iyi bilen kişilerden.

• güzel bir psikolojik laflar bunlar galatasaray profosyoneldir bu gibi laflara kulak asmaz vaktindede türkiye isveç maçında isveç teknik direktörüde bu gibi laflar etmişdi ben trabzonluyum ama bu maçda gönlüm tamamen galatasaraylı maça gelirsek galatasaray için çok çok zor bir maç olacak zira hamburgun ligdeki maç kazanma sayıları çok korkutucu çeşke ilk maç deplasmanda olsaydı kendi sahamızda inşallah onları izlemek zorunda kalmayız zira alman takımları dünyada sistemi en iyi otutturan takımlardır . bireysel oyun tarzına asla müsade etmiyolar ve dirençleride inanılmaz derecede kuvvetli galatasayar bu maçı almasındaki en önemli etken takım oyununu hamburgu kesecek derecede iyi oynamasıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.