Şimdi Ara

G.Saray bizim modeli uyguluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaşlı yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'ndan önemli tespitler!

"Geçen yıl flaş transferler yapmıştık. Galatasaray da seyirci patlaması için aynı yolu izliyor. Diego Forlan’ı alırlarsa 3 yıllık maliyeti 30 milyon Euro’yu bulur. Bunun altından kalkamazlar. Biz alsak 17 milyon olacaktı"
    Beşiktaş’ın yaptığı transferlerin baş kahramanlarından Cengiz Zülfikaroğlu, Diego Forlan’ın maliyet tablosunu çıkardı.
    Serdal Adalı ile birlikte önemli transferlere imza atan Zülfikaroğlu’nun şu anda G.Saray’ın iknaya çalıştığı Uruguaylı yıldız hakkındaki söyledikleri Türk futbolu açısından hem büyük önem arz ediyor hem de uyarı niteliği taşıyor. İşte Zülfikaroğlu’na göre Forlan gerçeği:
    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Galatasaray geçen sezon bizim izlediğimiz transfer politikasını izliyor. Haliyle onlar da seyirci patlaması yapmak için flaş transferlere yöneliyorlar. Forlan’ı alırlarsa 3 yıllık maliyeti onlara en az 30 milyon Euro’ya patlar. Türkiye’deki büyük kulüplerin durumunu da düşünürseniz bunun altından kalkması zor olur. Bizim duyduğumuza göre Galatasaray, Forlan için yıllık ücret olarak 6.5 milyon Euro’ya kadar çıkmış. Zaten bonservisi de 4-5 milyon Euro civarında. Bir de 3 milyon Euro’luk menajerlik ücreti var. Yani toplamda 30 milyon Euro’yu bulan bir maliyet çıkıyor. Eğer biz alsaydık en fazla maliyeti 17 milyon Euro olacaktı. Galatasaray’ın teklif ettiği rakamı biz önersek topa tutulurduk. Quaresma’dan fazla ücret veremeyiz. Takım içi dengeleri korumak durumundayız.

Htspor

• Galatasaray Bu senede uefaya gidebilecek bi saralamayı yakalıyamaz bence.
    Ama Bizim modeli uygulaması ve bizi taklit etmesi beni çok gururlandırdı. Boşuna dünya klübüyüz demiyoruz.
  • Çok oluyoruz çooook
  • quote:

Orijinalden alıntı: danriamo

Galatasaray Bu senede uefaya gidebilecek bi saralamayı yakalıyamaz bence.
    Ama Bizim modeli uygulaması ve bizi taklit etmesi beni çok gururlandırdı. Boşuna dünya klübüyüz demiyoruz.

Ben bu gazla ilk 4'te kapatırlar diyorum.

Şahsi fikrim fener ile biz 1-2, Gs ve antep 3-4 bitirir, bursa trabzon 5-6 olur.Bunu da not alın bir tarafa, söylemişti dersiniz
  • galatasaray ateşle oynuyor.neyine güvenip 1 adama 30 milyon bağlıyor anlamıyorum
  • Forlan olur mu bilmeme ama Drogba ile yatıp kalkıyorlar
    Defans trişka haldeyken sen Forlan'a Drogba'ya milyon dolarları dökersen o milyon dolarlar buhar olur.
  • Şimdi bölüm sınırlaması olmasa galatasaraylılar gelip kıskanmayın alamayınca parayı bahane ediyonuz falan deyip artistlik yapçaklardı zaten şu an ne dersek diyelim suçlu oluruz.

Sadece türkiye ligi için bir adama yıllık 6.5 verirsen bu adam avrupaya gidip fazla maç oynayınca daha çok para ister amaan neyse ünal başkanlarında para bolmuş zaten alcakmış hepsini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama çapı yetmiyor
  • uyguluyor değil, uygulamaya çalışıyor, elbetteki onlar bizim gibi DÜNYA KLÜBÜ olamadığı için adamlardan cevap alamıyorlar,
    bknz: guti , q7, simao
    bu adamlara dünyanın tüm klüplerinin kapısı daimi olarak açıktır ve bu adamların tercihi biziz

çok komik bu gs :D
  • Yalnız kimse dikkat etmemiş. Gs'nın bu sezonki A. Madrid'den farkı yok. Bunlar hala oradan adam getiriyorlar. Yine aynı tas aynı hamam devam eder de kupasız, uefasız olursa o zaman nolacak
  • Geçen sene bu zamanlar q7 guti için açık hava kutlama yapıyorduk.Bunlar hala Forlanın gelmediği takıma drogba sayıklıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.