Şimdi Ara

G mi - H mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce OPEL kullanmadım, ama şimdi bir tane almayı düşünüyorum.

Opel Astra SW 1.6 Enjoy Spor Paket....

Bu arabanın G kasa mı H kasa mı olduğunu nasıl anlayacağım?

Nedenine gelince,

Hız Sabitleyici taktırmak istiyorum aldıktan sonra... Hız sabitleyicinin H kasalara takılamadığını, G kasalara takılabildiğini öğrendim bir Özel Opel Servisinden (Telefonla)

Bu bilginin de doğru olup olmadığını ve G-H ayrımını nasıl yapabileceğimi açıklayabilecek olan var mı?

Teşekkürler.

• Astra H'ye hız sabitleyici takılabiliyor. G'lerinse bir kısmına takılabiliyor diye biliyorum. Opel Astra SW 1.6 Enjoy Spor Paket sanırım H kasadır.
  • Teşekkürler,

Peki bakınca nasıl anlaşılır G mi H mi olduğu.. Mutlaka görsel farklılık vardır, ama ne?

•  G mi - H mi?

Peki şöyle sorayım o zaman, bu araba G mi, H mi?
  • H
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

H

Yanıt için teşekkür ederim. Peki açıklama yapabilir misiniz? Mesela, şurası şöyle olduğu için H, şöyle olsaydı G olurdu gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H.K ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    C mi D mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu F, G, H, J Astra'nın neslini belirtiyor. Astra G 1998'de, Astra H 2004'te çıktı ancak Astra G üretimi durmadı 2009'a kadar Astra Classic adıyla satıldı. Tıpkı Astra F'nin 2001'e kadar Astra Classic olarak satılması gibi. Şimdi yeni Astra (J) çıkınca Astra H, Astra Classic olarak satılmaya başlandı. Zaten baştan aşağı farklılar, aynı anda satışta olmuş olması sizin aklınızı karıştırmış olabilir.
    Şu linkten Astra'nın geçmişine göz atabilirsiniz;
    http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Astra
    Şurası şöyle, burası böyle değil ikisi tamamen farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 3 Eylül 2010; 4:18:20 >
  • Çok teşekkürler.

Yani aslında bu yeni kasa adıyla bilinen modeli H kasa...

Aşağıdaki kasa da G... Doğru anlamış mıyım?

G mi - H mi?
  • yukarıdaki resimdeki siyah Astra H,gri renkli Astra G Bu kadar basit bunu anlamıyacak ne var birbirinden tamamen farklı benzer bır yanları olsa karıstırıyorsunuz diyecegımde hıc bır benzerlikleri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

yukarıdaki resimdeki siyah Astra H,gri renkli Astra G Bu kadar basit bunu anlamıyacak ne var birbirinden tamamen farklı benzer bır yanları olsa karıstırıyorsunuz diyecegımde hıc bır benzerlikleri yok

Tamam işte ben de doğru anlamış mıyım diye sordum... Daha önce Opel kullanmadım, kullanan arkadaşım olmadı, Opel'e yabancıyım. İlk defa G - H ayrımı diye bir şey duymuştum. Artık öğrendim...

Bilgisini paylaşan herkese teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.