Şimdi Ara

G ile G pro'yu karşılaştırabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.5 inç biraz büyük bana göre ama eğer G'ye göre büyük üstünlüğü varsa G Pro almak daha mantıklı. Karşılaştırabilirmisiniz bu iki telefonu? Günlük kullanım.

• G'De Ön Kamera 1.3 MP'dir G Pro'da 2.1 MP dir.
    G'de Hafıza Kartı yuvası yoktur.G Pro da 64 GB'a kadar kart takabilirsiniz.
    G Snapdragon S4 Pro Chipset Kullanıyor ve 1.5 Ghz 4 çekirdek işlemci vardır, G Pro Snapdragon 600 kullanıyor ve 4 çekirdekli 1.7 Ghz Krait 300 vardır.

Onun haricinde ekran boyutu var başkada bir fark göremedim
  • Birçok alanda G Pro daha iyi. G'nin avantajları daha küçük ekran(bazılarına 5.5" büyük gelebilir) ve fiyat(teknosa.com'da 100 tl fiyat farkı var).
  • G pro nun ekranın 1920*1080(full hd)g nin 720*1280(hd)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

G'De Ön Kamera 1.3 MP'dir G Pro'da 2.1 MP dir.
    G'de Hafıza Kartı yuvası yoktur.G Pro da 64 GB'a kadar kart takabilirsiniz.
    G Snapdragon S4 Pro Chipset Kullanıyor ve 1.5 Ghz 4 çekirdek işlemci vardır, G Pro Snapdragon 600 kullanıyor ve 4 çekirdekli 1.7 Ghz Krait 300 vardır.

Onun haricinde ekran boyutu var başkada bir fark göremedim

Bunları yazacaktım hemen çıkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha güçlü işlemci, full hd ekran, kızılötesi port, çıkarılabilir pil, artırılabilir hafıza gibi avantajları mevcut Pro'nun. Fakat Adreno 320'nin Full HD ekranlarda yetersiz kaldığı ve 720p ekranları çok rahat kaldırdığı bilinen bir gerçek. Bu bakımdan oyun oynamak için G daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum ancak teknik özelliklere ulaşmak okadar da zor değil. Benim asıl sormak istediğim günlük kullanım, performans farklarıydı. Misal S4 pro ile snapdragon 600 farkı var ancak biri 720, diğeri 1080p. Günlük kullanım, oyun, müzik gibi konularda karşılaştırma istemiştim. Teşekkür ederim yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Daha güçlü işlemci, full hd ekran, kızılötesi port, çıkarılabilir pil, artırılabilir hafıza gibi avantajları mevcut Pro'nun. Fakat Adreno 320'nin Full HD ekranlarda yetersiz kaldığı ve 720p ekranları çok rahat kaldırdığı bilinen bir gerçek. Bu bakımdan oyun oynamak için G daha mantıklı.

Çok yüksek seviyede oyunlar için belki ama normal oyunlar için gayet iyi iş çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.