Bildirim
g-force mx 400 için yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
selam yazı bu siteden alıntıdır, arama yaptım daha uzunu vardı ama buda yeter sanırım;
Award BIOS için bip kodları
1 kısa= açılış başarılı
2 kısa= CMOS ayarı hatası
1 uzun 1 kısa= DRAM veya anakart hatası
1 uzun 2 kısa=monitör veya ekran kartı hatası
1 uzun 3 kısa= klavye hatası
1 uzun 9 kısa= BIOS ROM hatası
devamlı uzun bipler= DRAM hatası
devamlı kısa bipler= Güç hatası -
bu hata kodlarının farkındayım fakat ekran kartı hatası oldugu belli.acaba ekran kartımı bozulmus yoksa baska bişey mi onu ögrenmeye calısıyorum .yardımlarınız için tesekkürler -
başka bir ekran kartı ile denedin ve makine normal bir şekilde açılıyor mu ? Ekran kartının arızalı oldğufikrine nasıl kapıldın, biraz ayrıntı ver... -
evet baska ekran kartı ile denedim ve normal calısıyor bilgisayarım su an.ekran kartının fanı dönüyor elektrik alıyor fakat dedigim gibi açılısta 1 uzun 2 kısa 1 uzun bip veriyor.sistemi ekran karsız deneyincede aynı uyarıyı veriyor.sorun ne olabilir? -
cözüm öneren yokmu -
yokmu -
Pacman demiş işte....
başka bir ekran kartıyla denemekten başka bi çözüm yok gibi şu an senin için...
ekran kartı değil ama AGP slotundaki tellerede zarar vermediğinden emin ol... Ekran kartı çalışabilir, belki slotdur problemli olan? -
başka bir ekran kartı ile denedim ve sorun yok dedin ama sorunlu oldugunu dusundugun ekran kartını taksan da takmasan da aynı hatayı verdiğini söyledin. Buradan cıkan sonuc ekran karıtnın arızalı oldugu. (dediklerinden yola cıkarak söylüyorum )
quote:
Orjinalden alıntı: player75
evet baska ekran kartı ile denedim ve normal calısıyor bilgisayarım su an.ekran kartının fanı dönüyor elektrik alıyor fakat dedigim gibi açılısta 1 uzun 2 kısa 1 uzun bip veriyor.sistemi ekran karsız deneyincede aynı uyarıyı veriyor.sorun ne olabilir?
-
bende ekran kartının sorunlu oldugunu düsünüyorum yapılabilmesi gibi bir sansı varmıdır peki -
valla arkadaşım san atavsiyem 2. el bitane al. Ben D.H nin 2.el bölümünden aynı ekran kartını (128mb GF mx400) 30ytl ye aldım. Şimdi sen kalkıp tamire götürdün mü yanlış hatırlamıyorsam teknik servis ücreti 30ytl. Ugrasmaya değmez bence. forumun 2.el kısmına bak cok rahat bulursun -
ok çok saolun arkadaslar -
makinen içi temiz mi
anakart üzeri toz ile örtülmüsse agp slota hava tut
sadece bu yüzden ekran kartlaru hata verebilir -
quote:
Orjinalden alıntı: mnevzat
makinen içi temiz mi
anakart üzeri toz ile örtülmüsse agp slota hava tut
sadece bu yüzden ekran kartlaru hata verebilir
bencede havatut olmazsa git bitane 2. al derim -
deneyecegim arkadaslar yardımlarınız için cok tesekkürler -
.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X