Şimdi Ara

G'de Ardream için Int Debuffer'a Kalkan Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ardream'de bu cumartesi günü elime 10 gb geçicek.. Bu parayı sadece bir kalkan alarak değerlendirmek istiyorum.. Geri kalan itemler için de ayriyetten gb alıcam..

Char Girakon Ardream'de Int Debuffer olacak arkadaşlar..

Dün biraz pazarı gezeyim dedim, 6,5gb'ye D.S.+6 , 9 gb'ye DOL +7 gördüm.. Bütün serverlarda piyasa düşüyoken yeni serverlarda neden fiyatlar hala yüksek onu da anlayabilmiş değilim..

Yardımlarınızı bekliyorum

• +1 smal shield al faydasnı gorcksn
  • quote:

Orjinalden alıntı: gpgolemprty

+1 smal shield al faydasnı gorcksn

• yeni serverda para alanlar cok oluyor bazıları da aldıgı paraları almak iç.in yüksek tutuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydin66

yeni serverda para alanlar cok oluyor bazıları da aldıgı paraları almak iç.in yüksek tutuyor..

benim günahım ne peki
  • bence ds +6 al.kafanada dd15 alırsın.hem asaslardan hem warrior ve bplerin verdiği damageler azalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

bence ds +6 al.kafanada dd15 alırsın.hem asaslardan hem warrior ve bplerin verdiği damageler azalır

düşündüğüm itemler ilk etapta orta seviye itemler olacak.. chitin +7 set, priest mace +5(hp), dual gold ring, hp+9 belt, dd15.. bunlara ek olarak ep+0, ds+6(burada kararsızım), dual ce alıcam.. yaklaşık 1-2 hafta içinde de chitin set'i +8 yapıp, kekuri belt, sh +6 yapıcam inş.. bi yerden para bekliyorum o da gelirse dual rol yaparız inş

tavsiyeye ihtiyacım var

dol mü alsam arkadaşlar, 10 gb'ye ne alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 28 Ocak 2008; 9:57:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Arkadaşlar günaydın..

Ardream'de bu cumartesi günü elime 10 gb geçicek.. Bu parayı sadece bir kalkan alarak değerlendirmek istiyorum.. Geri kalan itemler için de ayriyetten gb alıcam..

Char Girakon Ardream'de Int Debuffer olacak arkadaşlar..

Dün biraz pazarı gezeyim dedim, 6,5gb'ye D.S.+6 , 9 gb'ye DOL +7 gördüm.. Bütün serverlarda piyasa düşüyoken yeni serverlarda neden fiyatlar hala yüksek onu da anlayabilmiş değilim..

Yardımlarınızı bekliyorum

kesinlikle dread shield al. hem asaslara hem warriorlara karşı defans veriyor. ayrıca +6sında sanırım 345 defans var.

• +6 d.s süper olur
  • hocam bende ardream priest oynadım
    walla +7 ss ve +7 lobo hammer güzel olur
    dd veren kalkanlar çok str istiyor ona vereceğin str yi hp ye ver
    fp 8 set 7 dd bol ep fln alırsan canın und ile 3-3,5 k oluyor benmkı oluyrdu
    kesinlikle dol ds önermem çok str istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

hocam bende ardream priest oynadım
    walla +7 ss ve +7 lobo hammer güzel olur
    dd veren kalkanlar çok str istiyor ona vereceğin str yi hp ye ver
    fp 8 set 7 dd bol ep fln alırsan canın und ile 3-3,5 k oluyor benmkı oluyrdu
    kesinlikle dol ds önermem çok str istiyor

kafam karıştı
  • diyoki arkadaş hp istiyosan ss def. istiyosan ds
  • doL aLmak mantıksız doL 'deki 8dd ' yi ds'nin verdigi 200 küsür def iLe kapatırsın ss aLırsan tank oLursun
  • Ds + Lobo çok şekil ya bayılıorum .. Dsyi şiddetle öneririm .
  • Ds al Kesinlikle ...
  • ds al derim bu arada +9hp belti napıcan görev beltini kullan daha iyi
  • dol ardream için idealdir

ds bu oyunda takabilceğin en güzel itemlerden biridir, ben,m warriorumda +7 ds var takınca 3-4 kişiyi peşime takıp dalga geçiyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

ss'i pek kalkan olarak görmüyorum verdiği defans çok yetersiz bonusları fena değil.

ama +7ds alabilirsen hem 365defans
    20 axe ve spear defans
    10 dd
    5hp
    30 fire ve ligtning rezistans

hem bukadar çok defans hem anti weapon defans hem de rezistans veren bi kalkan yok
  • G'de DS+7'nin fiyatını bilen?
  • O kadarda aşırı item olması lazım değil bence zaten gırakonda çok sağlam adamlar yok(ardreamde)
    +6ds al derim

-Chitin +7 set
    -kafa 15 dd
    -kalkan +6 ds
    -görev takılarınıda çek çık ardreame
  • +6 ds kesinlikle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.