Şimdi Ara

??? ' G DATA Internet Security ' Alman malı güvenlik çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kaspersky ve Avira gibi internet güvenlik programlarından sıkılmış biriyim. Alternatif bir program ararken Almanya kaynaklı GDATA adlı güvenlik çözümünü gördüm. Bu programı aranızda hiç kullanan/deneyen var mı?

Ürünün en büyük iddiaları ise bilgisayar kaynaklarını fazla sömürmemesi ve çift yönlü virüs tarama yapabilmesi.

Kaspersky Internet Security programına iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyorum. GDATA 'yı kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum. Bu akşam zaman bulabilirsem Kaspersky 'yi silip bunu deneyeceğim. GDATA 'da alternatif olarak "Internet Security" dışında "TOTAL CARE" versiyonu da var. Gördüğüm kadarıyla 2009 versiyonunda bile bilgisayar hızlandırma, sorun tarama, Wİndows güvenlik açıklarını kapatma gibi özellikleri de var. Bildiğiniz gibi bu özellikler Kaspersky 'de ancak 2010 versiyonunda gelebildi.

???  ' G DATA Internet Security '  Alman malı  güvenlik çözümü

Bireysel ürünler:
    http://www.gdatasoftware.com/online-shop/private-user.html

Anasayfa:
    http://www.gdatasoftware.com/

Türkçe tanıtım:
    http://www.aresis.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇakırEfe -- 30 Temmuz 2009; 17:59:29 >

• ben lısanslı g-data ınternet securıty 2010 kullanıyorum kur ve unut hıc ayar ıstemez bence en ıyısı bu bundan ıyısını arama 250 mb yazılımın ıcınde 10 buyuk fırma var bu lınkten bakabılırsınhttp://www.gdatasoftware.co.uk/partners/technologies.html sezgısel gucu o kadar kuvvetlıkı vıruslu olan dosyayı hemen tarar dırek bloklar dosyayı ındırmenıze musade dahı etmez bence cok guzel avast ve bıtfender cıft yazılım tarıyor avast trojan vıruslerde cok ıyıdır bıtfender soylemeye gerek bıle yok cok ıyıdır bence al derım sevgılı kardesım
  • G-Data Internet Security Total Care trial sürümünü kullanmaya çalıştım. Bilgisayarı müthiş yavaşlattı. Netten bulduğum keyler ise işe yaramadı. Olsaydı bir süre kullanacaktım.
  • g-data 2010 urunlerı eskı g-data gıbı degıl sıstemın cok dusukse kaldırmaz ben hıc bır sıkıntı yasamadım 5 aydır kullanıyorum pc vırus gırdıgını gormedım cok memnunum sıze tum programları lısanslı kullanmanızı onerırım kolay gelsın
  • G-Data TotalCare 2010 trial sürümünü kurdum. 1 aylık keyde geldi.
    Şimdi G-Data TotalCare 2010 kullananlardan yardım istiyorum.
    1-Bir aylık süre bitip patch'i çalıştırınca süre tekrar 30 gün uzayacak mı? Tam sürüm yapmanın bir yolu yok mu?
    2-Create boot cd oluşturdum bilgisayarı cd'den boot ettim. Karşıma seçenekler geldi. Hangisini seçtiysem tarama yaptıramadım. Sanırım ekran çözünürlüğü ile ilgili sorun oldu. Yoksa trial kullanıyorum diye mi tarama yapmadı?
    3- G DATA Tuner ( İlk güvenlik ince ayarlayıcısı sisteminizin güvenliğini optimize eder. Sabit diski birleştirir, veri çöpünü siler, veri hatalarını ortadan kaldırır) seçeneğini aktif ettim. Gerçekten diski birleştirip çöp dosyaları temizliyor mu?
    4-G-Data'nın çok ram yediğini biliyorum ama bu sürümde fazla ram gitmiyor gibi.
    Görev yöneticisinden işlemlerde toplam 26mb gittiğini görüyorum. Performans da ise cpu kullanımı %53 görünüyor. Sizde de öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 22 Temmuz 2009; 14:35:38 >

• Ben bir süredir bu yazılımı kullanıyorum. Bilgisayara yüklenmesi neredeyse Avira Premium Security Suite gibi. Yani çok fazla yüklenmiyor. Bunu masaüstü P4 2,66 bilgisayarda ve Asus Core2 duo 2.0 Ghz laptopda gözlemledim.
  • Crack ve seriali nerede ise bulunamayan tk yazılım G-DATA.. İlla kullanmalıyım diyorsanız par verip alacaksınız..

Ama yapılan testlerde tartışmasız en iyisi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Crack ve seriali nerede ise bulunamayan tk yazılım G-DATA.. İlla kullanmalıyım diyorsanız par verip alacaksınız..

Ama yapılan testlerde tartışmasız en iyisi...

O testlerden bir tanesini koyabilirmisin?
  • Zaten 2 tane ünlü ve AV şirketlerinin kabul ettiği şirket var.Biri av-comparatives diğer av-test.bu sitelerde geçmiş dönemlere ait test sonuçlarına bakabilirsiniz.Yalnız Avira ve G-Data yanlış alarmları yüzünden sıralamada geri kalıyorlar son birkaç testte.Ama tespit oranları konusunda bu ikisine yetişebilen yok.AncakKaspersky nin son sürümü bunlara meydan okuyabilecek seviyeye gelmiş görünüyor.Yeni testlerde göreceğiz ki Kaspersky daha az yanlış alarm verdiği için önde olabilir ama tespit oranı konusunda yetişebilir mi bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.