Şimdi Ara

FzRulman Nasıl Bilirsiniz ? Sahte Yağ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce 2 kere motul yağ aldim fzrulmandan bi sıkıntı olmadı. 2 sene once aldim kullandim birde motorda bı sıkıntı olsaydi simdiye cikardi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fzrulman'dan yıllardır alışveriş yaparım, benim yorumum olduysa bile Fzrulman'a yağı sahte satmışlardır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fzgarage diye bir youtube kanallari var, inceleyin derim…

Hocam gecen sene motulun yetkili saticilar listesindeydi, mobil ile anlasma (youtube kanallarinda duyurmuslardi) yapmislardi.. Simdi nasil kontrol etmedim…

Distributor harici yetkili satis kanallarini bulmak icin markalarin web sayfalarinda bulunan bayi agini incelemeniz gerekmektedir… Motul ve liqui moly icin bu bilgiler mevcut..

Diger markalara gelince.. Distributor haricinde alinmaz, belki sadece fzrulman gibi boyle videosunu koyup yetkili bayisi oldugunu kanitlayan yerler olabilir… Distributor satislari da oyle sanildigi gibi her zaman en olabilecek dip fiyat sabit kar marji ile olmuyor.. Mesela cleanpex (n11 de mobil-oil) bazen n11 uzerinden kampanya yapiyor ve baya baya uygun fiyat ile satis yapiyor.. O acidan da fzrulmanin nasil daha ucuz satabildigi biraz ortaya cikar (eger hala bayi listesindeyse)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartipi K kullanıcısına yanıt

mesajim bulunsun diye bir buton var yukarida, tam da bu ise yariyor. gereksiz mesaj olmadan...

• Bardak testi yapabilirsiniz çok basit. Öncelikle bir adet orjinal yağı bardağa dökerken video çekin akışı ve rengi belli oluyor. Sonraki bakımda böyle bir sitdeen yağ alın aynı şekilde bardağa dökün rengini, akışını ve kopurmesini karşılaştırabilirsiniz arada ton farkı olmaması lazim ton farkı olursa tüketici haklarına başvurun ikisi arasında renk farkı var diyin ürün değişimi isteyin 6 ay içinde ürünü değiştirirler. Yine sahte ürün gelirse tekrar şikayet edip para iadesi yada yine değişim isteyebilirsiniz. Bu arada EPDK ya da şikayet yapabilirsiniz. Ben aldığım bı ürünü yaptım EPDK cevapladı ama cevap sitede gözükmüyor. Cevaplandı 45 günde ama sitede yazi yeri boş sistemlerinde sıkıntı var sanriim yakında mektupla flnngelirmi bilemiyorum. Emaile de test sonucu xevaplanmostor diye mesaj geldi

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Belli olmaz yaptığınız km ye göre değişir normalde 40-50 bin km sonra belli olur

• 2 senede 40 bin km yaptım motor canavar halen. Toplamda netten aldığım motul yağlarla tam 80 bin km yaptım hiçbir sıkıntı yok ne motorda ne turbo ne enjektörlerde maşallahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Şubat 2023; 10:7:43 >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

O zmn yırttın. Ama yinede çıkan yağa bak, birde eksiltmesin kontrol et

• Konuyu hortlatayim ,fz rulman guvenilir bir magaza ,ben yillardir yag alirim ,sanyiye gidipte sakin tamircilerin laflarina kanmayin cunku benim bizzat castrol turkiyeden aldigim yaga bile sahte demislerdi ,unutmayin ki sahte ya asla koku ,renk den anlasibilecek birsey degil ,sadrce ve sadece ANALİZLE anlsilabiliyor ,bizzat otomotiv muhendisliginde bölüm baskani profa sordum ,anlsilmaz dedi ,ama bizim tamirciler koklayarak anlayabiliyormuş 😃

• Guest-827554943 G kullanıcısına yanıt

Sahte yag ancak ve ancak analizle anlasilabiliyor ,renk ve koku ayirt edici bir ozellik degilmis ,bizzat muhendislik bölüm baskani proflara sordum

• Bu magazada asla sahte yağ olmaz ,sanyicilerin lafina bakma ,ayrica sahte yag koku renk le anlasilabilecek birsey degilmis ,muhendislikten bölüm baskani hocalara sordum prof kendileri ,yaglar hakkinda sayisiz calismalri var,sadece ve sadece analizle anlasilabilir diyor

• N 11 de sahte yag olmaz faturali urun ,kimse kalkip sahte urun satarmi sizce ,ama sanayide sahte cakili zebil gibi ,insanlari netten almamalari icin sahte diye korkutuyorlar ,yatacak yerleri yok ,fz rulmandan cok yag aldim bisey olmadi ,olmaz da ,sanayiden alip sahtesini mi alayim ,kucuk bi anektot paylasayim ,, 90 binde korollam vardi 0 km almistim ,sanayide arkadasima buji sokturdum ve parcacidan buji almaya gittim adam yarim saat bujiyi uzman edasiyla inceledi ve bana dediki bu bujiler sahte 🤣🤣,bende yavv oylemiymiş birde kendi sattiklarinin orjinal oldugu konusunda israr ediyordu ,neyse almadim tabiki ,cunku aracin bujisi ilk kez sökülmustü 🤣🤣

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.