Şimdi Ara

FZ Serisinde işler karıştı, çok fazla ürün var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar; Sony ve LG laptoplar üzerinde karar verdim. LG'nin modeli E500-UP22T üzerinde düşünüyorum ancak iş SONY cephesine gelince karışıyor. FZ serisi gibi ancak istanbulbilişim'in sitesinde FZ için o kadar fazla ve birbirine yakın model var ki, tek tek incelemeye başlayınca insanın kafası karışıyor...
    Sizden ricam bu iki dizüstünü değerlendirip, Sony FZ serisi üzerinde yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.
    Saygılar.



  • eğer sitesinden bakarak karar vermeye çalışıyosan öncelikle arayıp ellerinde hangi modeller olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim çünkü sitedeki kadar çok modelin satışını yapmıyorlar.
    bi de seçenekler lg ve sony ise sonyi tercih etmeni önerebilirim biraz daha düşük işlemcili vs. olsa bile
  • Teşekkürler Snyper; Sony bende de biraz ağır basıyor. Peki bu çift lamba tek lamba özellikli LCD ekran konusunda ne dersiniz, sizce aradaki fiyat farkı çift lamba için değer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonadanos -- 22 Kasım 2007; 21:24:36 >
  • yani ben ilk defa istanbul bilişimde görmüştüm iki laptopu yanyana, benim değerlendirmeme göre fazlasıyla hak ediyor. çünkü çift lambalı bir modele baktıktan sonra diğeri çok sıradan geliyor. çift lambalıya bakıp tek lambalı alma hevesin kaçar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sonadanos

    Arkadaşlar; Sony ve LG laptoplar üzerinde karar verdim. LG'nin modeli E500-UP22T üzerinde düşünüyorum ancak iş SONY cephesine gelince karışıyor. FZ serisi gibi ancak istanbulbilişim'in sitesinde FZ için o kadar fazla ve birbirine yakın model var ki, tek tek incelemeye başlayınca insanın kafası karışıyor...
    Sizden ricam bu iki dizüstünü değerlendirip, Sony FZ serisi üzerinde yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.
    Saygılar.


    aslında sony nin okadar modeli yok, istanbul bilişim modelleri kendi türetiyor, yok ramini artırıyor, yok hdd si ni azaltıyor al sana 10 tane model, insanların kafasını karıştırmaktan başka bişiye yaramıyor.
  • Kesinlikle çift lamba al, mükemmel parlaklık ve görüntü. Ben çift lambalı Sony kadar harika görüntü sağlayan bir notebook daha görmedim. Kullandım ve tavsiye ederim
  • Index firmasına sordum getirdiğimiz Vaio'ların hepsi Eurosia garantilidir diye cevap geldi.. FZ21 modelleri MCD Bilgisayar da bulunuyormuş.
  • Arkadaşlar ben akşamları sonystyle.com a giriyorum br model beğeniyorum misal fz290 diye hemen altında CTO diye bir bölüm var giriyorum sayfaya orada işlemcisinden ram ine hdd den programlarına kadar değiştirme yeni bir model üretme seçeneği var yani bunu istanbul bilişimde yapıyorsa helal olsun derim yoksa bu tip bir uygulama kimsede yok, kalkıp teknosadan bir notebook alsam bana hdd değiştir desem yapmaz yok ram ekle desem yapmaz ama sonystyle.com da bu yapılıyor. dilerim diğer markalarda bunu yapar bir ara index bilgisayar kendi notebook modelini kendin yap diye birşey başlatmıştı bu uygulamada çok hoşuma gitmişti. bilmiyorum ne demek istediğim anlaşıldımı
  • İstanbul Bilişimi aradım.Modellerin çoğu Avrupa,Amerika Sony lerde satılan resmi ürünler.3 Bölgeden getiren tek firma oldukları için modelleri Türkiye'de başka firma getirmiyor dediler.Bende kontrol ettim.Doğru söylüyorlar. XmysticX arkadaşın söyledikleri asılsız.İlgilenenlere duyurulur.
  • İstanbul bilişim; garanti şartları kısmında içerisindeki herhangi bir komponent'i değiştirdiğin zaman garantiyi iptal ediyor. Laptop'u alınca ramini ben arttırırsam; sanırım garanti iptal olacak... öyle görünüyor...
  • Sonadanos haklı.Bu firmalar ithalatçı oldukları için problem olmaması açısından başka yetkili veya yetkisiz yerlere ram değişimi yaptırmıyorlar.Şöyle bir durum var ramı siz getirirseniz ramı yetkili teknik servislerinde ücretsiz değiştiriyor bu da güzel bir uygulama.Yani doğabilecek problemlerde risk almıyorsunuz.
  • mystik e bende ktılmıyorum. showroom larını gezdim modeller orjinal sony ve garanti de var. o zaman önemli olan fiyat ki bu konuda gerçekten çok iyilier. bilmeyen arkadaşlara bilgi olarak sunuyorum.
  • FZ serisinde amiral gemisi FZ21 modelleri oldu artık. FZ21 serisi de Türkiye'ye daha çok yeni geldi 1 hafta 10 gün mü ne oldu..

    FZ21M nin fiyatı FZ11S ile aynı gibi. FZ21S ve FZ21Z ise 3000 YTL üzerinde fiyatları oldukça yüksek. Cevahir'de FZ21M modeli var Sony Center'da merak eden bakabilir, sordum Eurosia garantiliymiş.
  • FZ11 serisinin fiyatı duser alırız artık...
  • Piyasada FZ21M modelini iyi fiyatlarla satan firmalar var.Cevahiride takip ediyorum.Fiyatları çok yüksek.Sanırım kira,konum maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı galiba.
  • Düşerse bende alırım
  • Fiyatın düşmesi biraz zaman alır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.