Şimdi Ara

FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
9
Favori
29.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler bende hafıza kartı iki tane olarak görünüyor
    biri direk sdcard diğeri storage/sdcard0 bazen indirdiklerim yok oluyor yer değiştiriyor yani

3 tane hafıza kartı konumu vardır (Neo V, Pro için konuşuyorum, diğerlerini bilmiyorum). Kök dizini esas alırsak:

/sdcard
    /storage/sdcard0
    /data/sdcard

Hepsi de aynı dizini gösteriyor.

geçen film indirdim yarım saat sonra aradım bulamadım filmi resmen kayboldu

Bilemeyeceğim. Arama yaptırdın mı?

yaptım ama eser yok filmden birde cm10 da yığın depolama modu yok medya cihazı varya onun icin xda da yigina cevirme var ama olmadi bi baksaniz nerde yanlis yaptim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1800935

CM10'da yığın depolama yok. Eksikleri çoğalmaya başladı:

- Yığın depolama modu yok
    - HD 720p video çekimi yok
    - Video ve fotoğraf kamerası ekstra seçenekleri yok denecek kadar az
    - Kaydırma piksel çözünürlüğü 8-14px arası (normalde 1-2px olması gerekiyor)
    - 3D Oyunlarda her iki saniyede bir ağırlaşma oluyor (onun dışında gayet akıcı)
    - 2D oyunlarda akıcılık var fakat titreme de var
    - Şarj tüketimi aşırı
    - Xperia ayarları yok (Xloud, Mobile Bravia Engine, Sony PC Companion vs.)
    - İşletim sistemi bazen aniden donuyor, telefonun pilini çıkarıp-takmak zorunda kalıyorum.
    - Derin uyku modunda WiFi bağlantısı iptal oluyor
    - Bellek yönetimi çok kötü (en fazla 185 MB boş RAM elde edebildim)
    - Birkaç işlem üst üste yapınca kesinlikle birkaç saniyelik donma oluyor, daha sonrasında düzeliyor. Bazen düzelmiyor ve pili çıkarıp takmak zorunda kalıyorum.
    - Bazı geliştirici seçenekleri telefonu yeniden başlatınca iptal oluyor (HW katmanlarını devre dışı bırak gibi)

Bu kadar eksiklikle baş edemiyorum. Ben GingerBread'e dönüyorum.

gb x gamer romdayim suan cok iyi tum saydiklarinda calisiyor tavsiye ederim

Farklı romları denedikten sonra GB'ye dönmeye karar verdim. Deneyeyim bakayım.

Edit: Bahsettiğin GB tabanlı mı? Bunun gibi:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1905575

http://forum.donanimhaber.com/m_69343252/tm.htm

• quote:

quote:

Nightly en stabil sürümlerden oluşuyor. Yazdığım eksikler çok can alıcı eksikler değil, takıntılı biri de değilim ama onca para verdiğim cihazın en üst seviyede çalışmasını isterim. Mecburen GB'ye dönüyorum. Ne zaman ki sorunların çoğu çözüldü mutlaka geri döneceğim.

Bir üye FXP CM10 konusuna şöyle yazmış:

quote:

usb mass storage problem will be fixed an 152 release?

Yani, usb depolama problemi FXP152 ile çözülecek mi?

Cevap:

quote:

If you refer to the fact that it now uses MSC, it's useless. AOSP decided to use it instead MTP, so it's up to the project heads to change it, not FXP team.

Yani; özetle artık MTP (medya bağlantısı) modu CM10'da standart olmuş.

acman rom var onda yığın depolama çalışıyor onu denemek istiyorum ama aosp rom yönetiminde bildirim çubuğu kısayolları cmde ki gibi kullanışlı değil parmakla parlaklık kontrolü vs paranoid romda sürkeli uygulamalar hata veriyor katlanacaz artık

birde usbden şarjı kapatma var mıydı bi ara gözüme çarpmıştı
    birde şarjı biraz daha uzun olması için ne yapmam lazım çok az gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 21 Aralık 2012; 22:25:39 >

• quote:

quote:

quote:

Nightly en stabil sürümlerden oluşuyor. Yazdığım eksikler çok can alıcı eksikler değil, takıntılı biri de değilim ama onca para verdiğim cihazın en üst seviyede çalışmasını isterim. Mecburen GB'ye dönüyorum. Ne zaman ki sorunların çoğu çözüldü mutlaka geri döneceğim.

quote:

Cevap:

quote:

If you refer to the fact that it now uses MSC, it's useless. AOSP decided to use it instead MTP, so it's up to the project heads to change it, not FXP team.

acman rom var onda yığın depolama çalışıyor onu denemek istiyorum ama aosp rom yönetiminde bildirim çubuğu kısayolları cmde ki gibi kullanışlı değil parmakla parlaklık kontrolü vs paranoid romda sürkeli uygulamalar hata veriyor katlanacaz artık

birde usbden şarjı kapatma var mıydı bi ara gözüme çarpmıştı
    birde şarjı biraz daha uzun olması için ne yapmam lazım çok az gidiyor

CM10'da şarj çok sıkıntı malesef.

• öylede böylede olmaz ki
  • sarz icin islemciyi dusuk frekansta tutun ondemandi secin ekran isigi kisin sarz stok modlarla ayni olur zaman kontrolu vr de olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Cevap:

quote:

XDA da kamera için anket yaptılar.Büyük kesim kamera çözünürlüğü düşsün performans artsın dedi düşürdüler.
    XDA da anket yaptılar MSC mi MTP mi diye sordular %90 gibi bir rakam MTP dedi o yüzden MSC çıkardılar MTP koydular.Yani bunlar aslında bug değil bunlar talep edildi kullanıcılar tarafından ve FXP yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

quote:

Orijinalden alıntı: acerciyim

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

quote:

Lupus ve fusion kernelleri arasinda bariz bir fark mi? Ya da bunlar disinda bildiginiz daha iyi bir kernel var mi?

Fusion'un CM10'dan farkını göremedim performans ve özellik olarak. Lupus'u bilmiyorum.

xdada fusion kullaniliyor en dusuk 189 en yuksek 1200 duruma gore yüksek tutun zamanlayici vr olacak orta karar kullanim icin smartas ayari dengeli bir ayardir performans icin smartas v2 onerilir

Evet genelde fusion öneriliyor fakat benim derdim aslinda telefonun kendini restart etmesi. Herhangibi bir uygulamadan cikarken art arda home tusu ya da geri tusuna bastigimda bazen telefon kendini restart ediyor. Kernel kaynakli oldugunu düsündügüm icin digerlerini denemek istedim.

Telefon modelin nedir ?

Arc s kullaniyorum.

• CM10 20121221 NIGHTLY ve CM10 FXP152 yayınlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

CM10 20121221 NIGHTLY ve CM10 FXP152 yayınlandı.

Bu ikisi ayni sanirim?

• Lupus kernel flashladım performans için en iyi governor ve i/o scheduler ayarları nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Lupus kernel flashladım performans için en iyi governor ve i/o scheduler ayarları nelerdir ?

Şöyle bir rehber var belki işinize yararhttp://yesilcin.com/governor-ve-io-scheduler-nedir-ne-ise-yararlar-hangisi-secilmelidir-t9222.0.html
  • quote:

Lupus kernel flashladım performans için en iyi governor ve i/o scheduler ayarları nelerdir ?

Lupus'da wifi kilitlenme sorunu yasiyor musunuz?
  • quote:

quote:

Şöyle bir rehber var belki işinize yararhttp://yesilcin.com/governor-ve-io-scheduler-nedir-ne-ise-yararlar-hangisi-secilmelidir-t9222.0.html

Daha önce de okumuştum ama çok fazla teorik bilgi var ve pratikte hangisi daha çok performans verir net bir sonuca varamadım açıkçası, neo v için hangisi en iyi performansı verir onu öğrenmek istedim, şarj tüketimi elbette önemli ama çok mühim değil gün içinde şarj etme imkanım var

quote:

Hayır hiç yaşamadım şu ana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker10 -- 22 Aralık 2012; 18:24:23 >

• quote:

quote:

quote:

Daha önce de okumuştum ama çok fazla teorik bilgi var ve pratikte hangisi daha çok performans verir net bir sonuca varamadım açıkçası, neo v için hangisi en iyi performansı verir onu öğrenmek istedim, şarj tüketimi elbette önemli ama çok mühim değil gün içinde şarj etme imkanım var

quote:

Hayır hiç yaşamadım şu ana kadar

Telefon modeliniz nedir acaba?

Lupus suana kadar denedigim en iyi kernel yalniz telefon uyku modundan döndükten sonra wifi kilitleniyor bende. (arc s)

• quote:

Lupus suana kadar denedigim en iyi kernel yalniz telefon uyku modundan döndükten sonra wifi kilitleniyor bende. (arc s)

Neo V
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

quote:

quote:

quote:

Cevap:

quote:

XDA da kamera için anket yaptılar.Büyük kesim kamera çözünürlüğü düşsün performans artsın dedi düşürdüler.
    XDA da anket yaptılar MSC mi MTP mi diye sordular %90 gibi bir rakam MTP dedi o yüzden MSC çıkardılar MTP koydular.Yani bunlar aslında bug değil bunlar talep edildi kullanıcılar tarafından ve FXP yaptı.

Neden MSC'yi iptal ederler ki? İkisi de olmuyor sanırım, sadece biri olmak zorunda. Dediklerinden yola çıkarak artık CyanogenMod'u hayatımdan silmiş bulunmaktayım.

• Daha yeni CM10 2012.12.21 NIGHTLY kurmuştum fakat 22 gelmiş bile ona geçeyim bari uygulamaları filan daha kurmamıştım zaten.
  • quote:

Daha yeni CM10 2012.12.21 NIGHTLY kurmuştum fakat 22 gelmiş bile ona geçeyim bari uygulamaları filan daha kurmamıştım zaten.

Uygulamaları etkilemiyor yeni versiyon kurmak. Ama sen "wipe data, wipe cache" yaparsan format atmış olursun. Tavsiyem eğer zaten CM10'daysan bir daha wipe yapmadan direkt zip'i yükle ya da Rom Manager'dan indirt ve otomatik kursun.
  • quote:

quote:

Daha yeni CM10 2012.12.21 NIGHTLY kurmuştum fakat 22 gelmiş bile ona geçeyim bari uygulamaları filan daha kurmamıştım zaten.

Uygulamaları etkilemiyor yeni versiyon kurmak. Ama sen "wipe data, wipe cache" yaparsan format atmış olursun. Tavsiyem eğer zaten CM10'daysan bir daha wipe yapmadan direkt zip'i yükle ya da Rom Manager'dan indirt ve otomatik kursun.

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu ben kendimi her rom kurduğumda wipe yapacaksın diye şartlamıştım bundan sonra direkt zipi yüklerim sağ olun

EKLEME:
    İlginçtir ki 22 Nightlyde Home tuşu çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 22 Aralık 2012; 21:56:46 >

• quote:

quote:

quote:

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu ben kendimi her rom kurduğumda wipe yapacaksın diye şartlamıştım bundan sonra direkt zipi yüklerim sağ olun

EKLEME:
    İlginçtir ki 22 Nightlyde Home tuşu çalışmıyor.

Ben de home tusunda sorun görünmüyor.

Bu arada biz xda da yazamiyor muyuz? Üye oldum ama basaramadim.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.