Şimdi Ara

FX8350 ile darboğaz yapmıcak kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, elimdeki kasayı olabildiğince az para harcayarak güncellemek istiyorum . Çok çeşitli oyun oynayan biri değilim genel olarak World of Warcraft ve Battlefield 1 tarzı oyunlar oynuyorum full + full açayım gibi bir derdim yok sadece kasmasını istemiyorum bu durumda ne tavsiye edersiniz? Birde kasaya sığma problemi yaşarmıyım? Sistemim tam olarak şu şekilde;

FX8350
    7870XT
    M5A97 Anakart
    16 GB ram

RX480 yada 1060 kurtarırmı beni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 480 veya 1060 kurtarır.
  • Rx 470 alın derim 480 gereksiz pahalı 1060 zaten hakkının üstünde fiyatı olan saçma bir kart

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Hocam 7870XT nin girdiği yere 480 de girermi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Hocam 7870XT nin girdiği yere 480 de girermi sizce?

İnternetten boyutlara bakıp öğrenebilirsiniz.
  • MSI Kartlar genel olarak uzun oluyor olcu alio bakmanda fayda var

• Peki hangi versiyonunu almalıyım sizce? Vram önemli benim için (eyefinity sistem var) 8GB asus iyi diyolar tavsiye edermisiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende asus 4gb rx 470 var daha dogrusu dun aldim dolayisiyla onerecek kadar kulllanamadim fakat rx 470 kullanan insanlar memnunlar fakat asus rx 470 lerin voltaj proem oldugu soyleniyor henuz ben deneyimlemedim onun disinda soguk ve sessiz calisiyor

• Dostum öncelikle kasanın marka ve modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Sisteminin tamamını yazmamışsın ancak o sistemde ssd yok ise mutlaka almalısın, wow gibi mmorpg oyunlarda ssd gerçekten hayat kurtarabiliyor...
  • Benimkide ufak bi kasa msı rx470 kıl payı sığdı kasaya sessiz çoğunlukla fanı bile çalışmıyo bi kaç saat oyun oynarsan anca dönüyo fanı tavsiye ederim 60 dereceyi geçtiğini görmedim

• Lacano kullanıcısına yanıt
    SSD var hocam dediğin gibi hayat kurtarıyor Açıkcası kasanın marka modelini bilmiyorum zamanında corsair diye gittiğim yerden bunu itelemişlerdi bana

• FX 5200.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı markaların kartlarının boyutuna buradan kolayca bakabilirsiniz karşılaştırma için, inch değerinden yazıyor, karta tıklarsanız da cm değerinden de görürsünüz.

https://www.techpowerup.com/gpudb/2848/radeon-rx-480

https://www.techpowerup.com/gpudb/2861/radeon-rx-470

https://www.techpowerup.com/gpudb/1860/radeon-hd-7870-xt

• kivanc1988 K kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim bu siteye göre sığıyor kart
    Asus ROG STRIX oc modelini alıcam sanırım

• şu içi boş gtx1060 yorumları da maşallah hiç eksik olmuyor. evga gtx1060 6gb sc gayet fiyat açısından iyi bir kart. fiyat olarak rx480lerle aynı seviyede ayrıca yüzde 15 daha performanslı. sen hala dx12 vulkan diye dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

şu içi boş gtx1060 yorumları da maşallah hiç eksik olmuyor. evga gtx1060 6gb sc gayet fiyat açısından iyi bir kart. fiyat olarak rx480lerle aynı seviyede ayrıca yüzde 15 daha performanslı. sen hala dx12 vulkan diye dur.

Ben rx 480 iyimi dedim 😂 Oda parasının karşılığını vermeyen bir kart aynı GTX 1060 gibi o yüzden 470 al geç parana yazık

• 1060a duruma göre darboğaz yapar gtx970 üstüne geçmeyin derim oda oc li kullanın işlemciyi yoksa yine duruma göre(bf1 gta v yogun sahneler) darboğaz olabiir
  • neyse konumuza dönelim . sistemine bence de gtx1060 fazla gelir. rx470 ya da ikinci el gtx960 4gb tarzı birşeyler bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar Asus Swift 8gb 480 almayı düşünüyorum niye tartışıyorsunuz

• amd kart almak hayattaki en büyük hatalardan biri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.