Şimdi Ara

FX 9370 ile MSI 970 Gaming nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Chipset'ten dolayı bir uyum sorunu olduğunun farkındayım. Sanırım bu CPU tam yükte 200 Watt ve üstü gibi bir akım çekeceğinden 990FX yonga setleri ile kullanılması özellikle tavsiye ediliyor ancak aşağıdaki incelemede MSI 970 Gaming ile OC dışında sorunsuz çalıştığı söylenmekte.
    https://www.technopat.net/2015/01/16/amd-fx-9590-ile-oyun-testleri/

Piyasanın çok çok altında sahiden uygun bir fiyata satın alacağım ancak ne gibi bir sorun yaşarım acaba?

• Hocam 970 serisi anakartlar max. 140w tdp ye kadar desteklerler o islemci ise 220w tdp ye sahip. Bu da yuke girdiginde oyunlarda drop olarsk geri doner. Ayrica o islemci icin iyi bir sogutucu gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    Farkındayım, şu an elimde FX 8150 ile Xigmatek Red Scorpion II soğutucu kullanmaktayım. Çok küçük bir voltajla 4.3 GHZ'de kullanıyorum. Tam yükte şu ara 50 dereceyi bulabiliyor. (ev kaloriferli, merkezi sistem olunca hamam gibi yanıyor)

Watt ile alakalı sıkıntıyı biliyorum ancak videodaki elemanlar stok hızlarda drop yaşamadıklarını iddia ediyorlar =) Nette bir kaç sitede de aynı şekilde sorun yaşamadığını iddia edenler var.

Acaba diyorum, alıp bir maceraya girişsem mi? Açıkçası 970 chipset'li ana kartlar ile kullanan arkadaşların tecrübeleri iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 4 Aralık 2017; 1:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joya20

Farkındayım, şu an elimde FX 8150 ile Xigmatek Red Scorpion II soğutucu kullanmaktayım. Çok küçük bir voltajla 4.3 GHZ'de kullanıyorum. Tam yükte şu ara 55 dereceyi bulabiliyor. (ev kaloriferli, merkezi sistem olunca hamam gibi yanıyor)

Watt ile alakalı sıkıntıyı biliyorum ancak videodaki elemanlar stok hızlarda drop yaşamadıklarını iddia ediyorlar =) Nette bir kaç sitede de aynı şekilde sorun yaşamadığını iddia edenler var.

Acaba diyorum, alıp bir maceraya girişsem mi? Açıkçası 970 chipset'li ana kartlar ile kullanan arkadaşların tecrübeleri iyi olurdu.

12v ile calisan fani 5v ile calistirmakla ayni sey olur hocam o. Tamam fan 5v ile de doner ama ne kadar hava akimi olusturabilir?

İkincisi risk almaya deger mi? Bu saattrn sonra am3+ sisteme yatirim yapmak cok cok mantiksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkowboyxx

quote:

Orijinalden alıntı: Joya20

Farkındayım, şu an elimde FX 8150 ile Xigmatek Red Scorpion II soğutucu kullanmaktayım. Çok küçük bir voltajla 4.3 GHZ'de kullanıyorum. Tam yükte şu ara 55 dereceyi bulabiliyor. (ev kaloriferli, merkezi sistem olunca hamam gibi yanıyor)

12v ile calisan fani 5v ile calistirmakla ayni sey olur hocam o. Tamam fan 5v ile de doner ama ne kadar hava akimi olusturabilir?

İkincisi risk almaya deger mi? Bu saattrn sonra am3+ sisteme yatirim yapmak cok cok mantiksiz.

Tamam, açıklıyorum Sıfır ve kapalı kutu, 240 liraya denk getireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Sobotka

https://www.youtube.com/watch?v=8zTzpYjQ2MM

Gayet yeterli bir cevap, tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.