Şimdi Ara

Fx 8350 Pin Yamuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün işlmecinin 3-4 tane pini yamuldu.Ne yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rakoroop

Arkadaşlar geçen gün işlmecinin 3-4 tane pini yamuldu.Ne yapabilirim.

Garantisi varsa servise ver.
  • Garantiye ver olmadi duyduguma gore kuyumcularda hassas bir seyler varmis onla yapilabiliyormus arastir istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ince bi dikiş iğnesi ile bozuk pinleri,yavaşça,olabildiğince yukarıya bakacak hale getirmeye çalış.Daha sonra 0,5 veya 0.7 bi kalem ile ,kalemin ucuna bozuk pini sokarak , düzeltmeyi dene.
  • Garantiye verirsen direk garanti disi birakirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Pinler çok kolay kırılırlar, bir kerede düzeltmen gerekiyor dikkat et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamTeli

O Pinler çok kolay kırılırlar, bir kerede düzeltmen gerekiyor dikkat et..

Aynen, eski athlon xp 2200+ Dual core am2 işlemcimin (taa 2007 yılında) 2 pinini kırmıştım soğutucuyu takarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 8 Temmuz 2014; 8:20:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizce kendim mi düzelteyim yoksa saatçi, kuyumcu benzeri bir yere mi ?
  • Merhaba;
    Pinlere dikkat etmen lazım. Benimde başıma geldi. garanti servis dışı dedi. kullanıcı hatasına girdiğinden. bende vatan'a gittim ordan yardım istedim yardımcı bile olmadılar. en son gold'a gittim orda bir arkadaş vardı. sağolsun baya yardımcı oldu. ismi hatırlamıyorum bahçelievler şubesine gitmiştim. istersen bir uğra durumu anlat yardımcı olucaklardır.
  • 0.7 uçlu kalemin ucu çok işe yarıyor.Zamanında Atlhonda denemiştim düzelmişti :)

Sonuç çalışmadı tabikii de :)
  • Kalem ucuyla düzeltilir. İçinde uç olmasın ve fazla zorlamadan yavaş bir şekilde düzeltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dapbe

Merhaba;
    Pinlere dikkat etmen lazım. Benimde başıma geldi. garanti servis dışı dedi. kullanıcı hatasına girdiğinden. bende vatan'a gittim ordan yardım istedim yardımcı bile olmadılar. en son gold'a gittim orda bir arkadaş vardı. sağolsun baya yardımcı oldu. ismi hatırlamıyorum bahçelievler şubesine gitmiştim. istersen bir uğra durumu anlat yardımcı olucaklardır.

İstanbulda değilim.
  • Bende amd phenom ii x4 955 var. Geçen yıl benim de bir kaç tanesi yamulmuştu, hatta doğrulturken bir tanesi kopmuştu. Bu şekilde tekrar takınca çalışmıştı şansıma. Yalnız kasayı yan tutunca çalışıyor, kasa dik durumdayken bir müddet sonra donma yapıyor, daha fazla zarar görmesin diye bastırmadan taktığımdan olabilir. Bir yıldır bu şekilde donma, kopma vs. sorun olmadan çalışıyor.
  • Up up

• Bence forumda bu işten anlayan birine ver yapsın.
  • rakoroop R kullanıcısına yanıt
    Cımbız veya kredi kartı önerildiğini duymuştum; benim tavsiyem başkasına yaptırmamak yönünde. Başkası denerken kırılacağına elimde kırılsın daha iyi.

Ben yapamam derseniz de çevrenizde bir cerrah falan varsa ( dalga geçmiyorum ) verin o yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Bence forumda bu işten anlayan birine ver yapsın.

Var mı öyle biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Cımbız veya kredi kartı önerildiğini duymuştum; benim tavsiyem başkasına yaptırmamak yönünde. Başkası denerken kırılacağına elimde kırılsın daha iyi.

Ben yapamam derseniz de çevrenizde bir cerrah falan varsa ( dalga geçmiyorum ) verin o yapsın.

Cerraha ver kırsın,yenisini alsın

Öyle biri vardır mutlaka ama mesaj sayısıa felan dikkat et,işlemci gitmesin elden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 9 Temmuz 2014; 6:35:32 >

• quote:

quote:

Öyle biri vardır mutlaka ama mesaj sayısıa felan dikkat et,işlemci gitmesin elden

Arkadas el titreme muhabbeti yuzunden cerrah dedi.malum cerrahlarin meslek geregi ellerinin titrememesi lazim ayrica ince islerin adamlaridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

Arkadas el titreme muhabbeti yuzunden cerrah dedi.malum cerrahlarin meslek geregi ellerinin titrememesi lazim ayrica ince islerin adamlaridir.

Saatçi kuyumcu vb olmaz mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.