Şimdi Ara

FX 8350 4.0Ghz İnventusta Stokta ! 459TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 320 liraya fx 8120 yi alıp 4.0 ghz de kullanmak varken buna para vermem , büyük performans farkı olucağını sanmıyorum aynı ghz değerlerinde...
  • 8320 alıp üstüne bir gaia falan alınır bu fiyata
  • bunu alıcağıma vatandan %25 e alırım.
  • Oc yi karıştırmadan genel performansa göre yorum yapın. Oc farklı bir ayrıntı.
    Bu fiyata alınabilecek en performanslı işlemci şuan. Zamanla fiyatlarda düşer ve alınabilirliği artar.
  • Güzel haber

Bakın öğrenci adam yada sadece oyun oynayacak adam bu işlemciyi alıp ekran kartınıda gtx670 yaptığı zaman öffffff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben render amaçlı almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amd fiyat olarak i5-3470 in önüne konumlandırdı. ama testlere göre performansı i5 3570k ile i7 3770k arasında bu da kafadan 100tl cepte demek.
  • bekledim gelmedi geçen hafta,FX 6200 aldım vatan indirimiyle 290 tl ye 5-6 aya 300 - 330 civarı olursa hemen değiştiririm 6200 ü
  • pahalı.
  • AMD'ye olan sempatim artıyor . Bir dahaki sefere AMD toplamayı düşünüyorum . İntel sapıttı . Yeni bişe bulmuşlaar şimdide . İşlemciyi anakarta monte ediceklermiş . Yahu 6 ayda bir pin değiştiriyorsun zaten . 1156-1155vs.
  • Bunu alıp 4.5 ghzde kullanacaksın.Daha da işlemciyle ilgili şeyler meşgul edemez insanın kafasını.

Bu arada ilk fx'lerle ikinciyi seriyi karşılaştıranlar hata yapıyor.Bu seride yeni komut setleri eklendi, sadece bu bile başlı başına bir neden güç tüketimi/performans olayını saymıyorun bile.

• Bir de şurada gördüm ama henüz yeni bir site olmalı. Kredi kartı seçeneği yok.

http://www.donanimcimarket.com/Urun/AMD-FX-Series-8350-40-GHz-16MB-32nm-AM3-pmu2019.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Bunu alıp 4.5 ghzde kullanacaksın.Daha da işlemciyle ilgili şeyler meşgul edemez insanın kafasını.

Bu arada ilk fx'lerle ikinciyi seriyi karşılaştıranlar hata yapıyor.Bu seride yeni komut setleri eklendi, sadece bu bile başlı başına bir neden güç tüketimi/performans olayını saymıyorun bile.

150 liralik bir fark da yok ilk nesil ile aralarinda.

Fiyati dusmeli.

• Webdenalda 430 tl gibi bir fiyattaydi en son

• Vatan haftasonu i5 3570k'yı 480 tl'ye satıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

• arkadaşlar size sorayım şuanda sadece oyun internet için kullanılacak en alınabilir işlemci hangisidir amd tarafı olarak ? hd 7850 ile kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

arkadaşlar size sorayım şuanda sadece oyun internet için kullanılacak en alınabilir işlemci hangisidir amd tarafı olarak ? hd 7850 ile kullanacağım

i3-3220 ve Fx6100 tavsiyemdir
  • 2 aya indirim gelir zaten derte tmeyin.

Ayrıca 4.0 Ghz 8 çekirdekli İşlemci alınır da neden Overclock yapılır üstüne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Kasım 2012; 23:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

arkadaşlar size sorayım şuanda sadece oyun internet için kullanılacak en alınabilir işlemci hangisidir amd tarafı olarak ? hd 7850 ile kullanacağım

i3-3220 ve Fx6100 tavsiyemdir

fx 6100 oyunlarda kötü diyorlar amd phenom ıı x4 965 be nasıldır onu önerirmisin fx 6300 çıksa onumu almalıyım onlar daha iyilermiş ne zaman çıkar 6300 ler ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.