Şimdi Ara

Fx 8320 Bios Overclock Anakart Ayarları ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 1.5 - 2 sene önce 3.5 ghz işlemcimi overclock lamıştım. Sanıyorum ya 4.2 ya 4.5 da çalışıyordu... Yine bir arkadaş anlatmıştı forumdan bana tek tek yapmıştım bios dan , ama hatırlayamadım üye adını , baktım bulamadım da eski konulardan... Geçen komple pc yi söktüm senelik temizlik yaptım yeni windows yükledim şansa demin bir baktım ki işlemci eski haline dönmüş 3.5 ile çalışıyor.. ( Pili çıkarıp anakartı suyla yıkamıştım sanırım ondan) Şimdi girdim bios a ama hiçbirşey hatırlamıyorum yanlış birşey yapmak istemedim. Bios ekran goruntusunu koysam bana bilen biri şunu şukadar değiştir şunu şöyle yap diyebilir mi zahmet olmayacaksa.

Anakartım: GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+
    Ram: 8 gb Ripjaws
    Sıvı Soğutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 25 Ekim 2016; 15:51:9 >

• Gerek kalmadı arkadaşlar zaten kimsenin cevap vereceği yokda neyse.. msi fx990 gaming anakart aldım... msi genie oc ile otomatik yaptı zaten 4.0 ile sabit kullanıyorum
  • anakarti suyla mi yikadiniz

bende yeni 8320 aldim fakat stok fan çok sesli çalışıyor.. tavsiye edeceğiniz bir soğutucu var mi? siz sivi soğutmadan memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.