Şimdi Ara

fx 8150 4 ghz r9 380 veya gtx970 darboğaz olurmu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemci konusunda pek bi bilgim yokta 3.6 stoktakinden biraz daha güçlü sanki oyun deneyimi daha akıcı ama işlemci zayıf 3.6 da oyunlar su gibi akmıyordu şimdide çok çok müthiş diyemem
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    valla kullananları bende görüyorum hocam benim işlemci cayır cayır yanıyor 4.6 ları görebilsem affetmem alırımda riske girmicem şimdi su soğutma çekip r9 380 devam diyorum 4k da oynamadığım için idare eder beni
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Sen idare Et Bunla Zen işlemciye Geç Zaten OC Yapmaya Gerek Kalmaz R9 400 Serisine Geçersin Birde 14 Nm'li Ürünlere Geçis Yapıcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

aynen ne yaptıysam dahada çıkaramadım hemde çok ısınıyor işlemci cs go da 65 derece şaka gibi 4.1 ghz şuan stabil

Bende de kule tipi soğutucu (2 fanlı) stok hızda 56 derecelerdeydi

Bu arada siz stok fan ile mi 65 derece gördünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordMachine -- 26 Aralık 2015; 20:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3258 de titanx e darboğaz yapmıyor youtubeye göre.O işlemci ile 970 kullanırsan karta yazık edersin özellikle gta5 te ciddi darboğaz yapar 8320 4.5te 770 i zor besliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwordMachine kullanıcısına yanıt
    soğutucum cooler master t4 çift fan bendekide bilgisayar yanıyor diğer oyunlarda 70 üstü 80 i de görüyorum şuan bile takip ediyorum 48 derece boşta
  • kasa fanınız varmı yoksa normaldir
  • trefetr T kullanıcısına yanıt
    kasa fanım yok kasamın boyutlarıda fan için çok uygun değil anakartla üst delikler arası hiç mesafe yok neredeyse takamıyorumyan kapakta yer var oraya da 12 cm maximum daha önce taktım pek bi faydası olmadı
  • kasanızın modeline
  • Eğer kasa içine hava girmiyor ise sıcaklıklar normal.
  • trefetr T kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    Thermaltake Commander 700w Pencereli Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-commander-700w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa.html#galeri

modeli bu hocam havalandırma yönünden sıkıntılı bi kasa açıkcası

• hic kasa fanı yoksa sıcaklık olması normal onerim bu fanlar ben 3 tane aldım

www.hepsiburada.com
    Akasa Viper 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Kasa Fanı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-kasa-fani-ak-fn059-p-BD100259
    eyer birden fazla takacak yeriniz yoksa

fan çoklayıcı alınız

inventus
    AKASA AK-CB001 4x3-Pin Hız Düşürme Özellikli Fan Çoklayıcı Kablo - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=6765

• daha yuksek hava akımı olan model ama fiyatıda fazla :))

inventus
    NOCTUA NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm 3000-750rpm, 110cfm max, 43.5db max Siyah Kasa fanı - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6514

Ön ve arka kısma birer adet 120mm'lik fanlar takarsan daha iyi sonuç alırsın sıcaklık konusunda.
  • tüm sıcak hava işlemcinin orda toplanıyor ilk eksoz fanı takmalısınız
  • egzoz fan mevcut işlemci soğutucumda 2 tane 12 cm fan mevcut ön tarafael girmiyor takmak mümkün değil psu nun yanı boş oraya takılabilir oda çok verimli olmaz sanırım yada kapağa takabilirim yan kapağa 2 yer mevcut
    O zaman yan tarafa takacaksın yoksa bu şekilde gider işlemcide fan olması çok önemli değil kasaya taze hava girmedikten sonra.
  • işlemciye sıvı soğutmaya geçtikten sonra işlemcinin üzerindeki 2 fanı kapağa ve alt tabana monte edecem öyle düşünüyorum
    Öyle bir düşüncen var ise olabilir tabi senin ne yapacağına bağlı.
  • kasa soğutma yönünden sıkıntılıda ben yinede elimden geleni yapacağım bu konuyada fotoğraf eklerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.