Şimdi Ara

fx 6300 veya g46 faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fx 6300 u stock değerlerde kullanırkene gtx 660 gpu kullanımı %50 idi işlemciyi alttaki değerlere getirdim kulanım %99 80 arası sorun işlemciymiş oyun deil Bu değerler işlemci prime 95 de 7-8 dk test ettim 62 deree te takılı kalıo.bu değerlerde işlemcide sorun olmaz heralde.
     fx 6300 veya g46 faciası







  • Hangi oyunu oynuyorsun ? Ben de aynı işlemci ve ekran kartı kombinasyonunu kullanıyorum en zorlayıcı oyunlarda bile hiçbir overclock yapmadan oynadım, Gpu sorunu yaşamadım, ilginç.
  • Hd 7870 phenom ıı 955 kullanıyorum bf3 64 kişilik haritalarda bile akıcılığını kaybetmiyor hemde stok halinde fx 6300 stok hali her oyuna yeter
  • Bu power management olayinin iyi optimize edilememis olmasindan kaynakli. Istersen islemciyi normal hiza geri dusur dene. BIOS tan turbocore u kapa, c1e c6 apm yi disabled yap. load balance high yap. windows ta guc yonetimini performans olarak ayarla cpu yu pasif e getir. Goreceksin oc siz de islemcin oyunlari guzelce oynatacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniztns

    Bu power management olayinin iyi optimize edilememis olmasindan kaynakli. Istersen islemciyi normal hiza geri dusur dene. BIOS tan turbocore u kapa, c1e c6 apm yi disabled yap. load balance high yap. windows ta guc yonetimini performans olarak ayarla cpu yu pasif e getir. Goreceksin oc siz de islemcin oyunlari guzelce oynatacak.

    hocam yukarıki değerlerle boşta 1.4 ghz e düşürme şeyi kapalıyken prime 95 te düşürüyüo 1.4 ghz e ne yapamam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.