Bildirim
fx 6300 veya g46 faciası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Hangi oyunu oynuyorsun ? Ben de aynı işlemci ve ekran kartı kombinasyonunu kullanıyorum en zorlayıcı oyunlarda bile hiçbir overclock yapmadan oynadım, Gpu sorunu yaşamadım, ilginç. -
Hd 7870 phenom ıı 955 kullanıyorum bf3 64 kişilik haritalarda bile akıcılığını kaybetmiyor hemde stok halinde fx 6300 stok hali her oyuna yeter
-
Bu power management olayinin iyi optimize edilememis olmasindan kaynakli. Istersen islemciyi normal hiza geri dusur dene. BIOS tan turbocore u kapa, c1e c6 apm yi disabled yap. load balance high yap. windows ta guc yonetimini performans olarak ayarla cpu yu pasif e getir. Goreceksin oc siz de islemcin oyunlari guzelce oynatacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Deniztns
Bu power management olayinin iyi optimize edilememis olmasindan kaynakli. Istersen islemciyi normal hiza geri dusur dene. BIOS tan turbocore u kapa, c1e c6 apm yi disabled yap. load balance high yap. windows ta guc yonetimini performans olarak ayarla cpu yu pasif e getir. Goreceksin oc siz de islemcin oyunlari guzelce oynatacak.
hocam yukarıki değerlerle boşta 1.4 ghz e düşürme şeyi kapalıyken prime 95 te düşürüyüo 1.4 ghz e ne yapamam lazım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X