Şimdi Ara

FX 6300 ve RX 470 Darboğaz olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart: ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G (780L)/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz VGA Anakart
    İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
    Ram: CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram
    Güç Kaynağı: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI
    Kasa: ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

Arkadaşlar sistemim bu rx 470 bu sisteme uygun olurmu lütfen görüşlerinizi yazın.Yada bu
    sisteme uygun bi ekran kartı yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 11 Ağustos 2016; 15:52:20 >

• oyundan oyuna göre değişir sanırım OC yaparsan ucu ucuna yetebilir belki, hatırladıgım kadarıyla gtx 970'te fx 6300 OC bottleneck yapmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Moth -- 11 Ağustos 2016; 15:54:31 >
  • 6300 üzere 4.1ghz de gtx970 ile kullanıyordum, az da olsa performans kaybı mevcuttu. Kullanırken hissetmiyorsunuz ama daha sonra i5 4690 a geçince farkediyorsunuz:)

Rx470 ile problem olacağını sanmam. Mümkünse işlemciyi 4 ghz den aşağı kullanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağı yeterlimi yani sistemim orda yazıyor ama yetermi diyorsunuz bana güç kaynağı yetersiz dedilerde
  • Güç kaynağı yeterli sıkıntın olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır saol
  • Youtube'dan Gtx970 ile darboğaz olup olmadığına bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 6500 XT darboğaz yapar mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bilmiyorm bu sisteme en uygun ekran kartı hangisi biri diyor aanakartın kötü darbogaz olur biri diyor bilmemne pc kötülemek için sanki açtık fromu ekran kartı hangisi uygunsa yazcak kötülüyor herif:D
  • Ne diyorsunuz yetermi bu işlemci ? Bende anakart 4.1'e turboluyor ?
  • bende merak ettim şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Ne diyorsunuz yetermi bu işlemci ? Bende anakart 4.1'e turboluyor ?

Valla hocam dediğiniz işlemcinin kullanıcı bölümü veya konusu yok mu forumda
    Varsa konusuna sorunuz
    Birisi der youtube den bak
    Diğeri de sallar durur
    Bu konudan sorunun cevabını size zor verirler
  • Yapar.
  • fx6300 işlemcim vardı, dün ASUS RX470 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 ekran kartı aldım, darboğaz yapıyor bir çok oyunda denedim ilginç şeylerle de karşılaştım, bazı oyunlarda sorun yaşamıyorsunuz bazılarında yaşıyorsunuz mesela, mafia 3 ve the crew sorunsuz. csgo da ani fps düşüşleri ve donmalar oluyor. call of duty 2 de yüklüydü bilgisayarda onda da bi deneyeyim dedim. fps 800-1000 arası oynuyor ama oyun oynanmayacak derecede kasarak ilerliyor fps 15-20 gibi sanki :) ama genel olarak bu kart rx 470'i beslemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.