Şimdi Ara

FX 6300 OC hata? testler tamam olmuşmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcime sadece çarpanı arttırarak oc yaptım ilk beş dakikada sorunsuzdu sonra bu hatayı verde sekiz inci dakikada ben anlamadım ne olduğunu sizce nedendir yardımlarınızı bekliyorum
     FX 6300 OC hata? testler tamam olmuşmu  FX 6300 OC hata? testler tamam olmuşmu

evet beyler biosdan voltaj verdim sizce nasıl yarım saat stabil testi yaptım sorun çıkmadı yapmam gereken başka birşey varmı sizce

FX 6300 OC hata? testler tamam olmuşmu  FX 6300 OC hata? testler tamam olmuşmu  FX 6300 OC hata? testler tamam olmuşmu  FX 6300 OC hata? testler tamam olmuşmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 22 Şubat 2014; 17:08:48 >

• anladığım kadarıyla voltaj az geldi ama bios dan ayarlayamıyorum şöyleki 1.308 yazıyor karşısına voltaj olarak 1.340000 yazıyorum ama o sıfırların olduğu yere kendi kendine rakam dolduruyor programdan voltaj versem olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

anladığım kadarıyla voltaj az geldi ama bios dan ayarlayamıyorum şöyleki 1.308 yazıyor karşısına voltaj olarak 1.340000 yazıyorum ama o sıfırların olduğu yere kendi kendine rakam dolduruyor programdan voltaj versem olurmu?

yazmıyacaksın,klavyenin + tuşuyla istediğin voltaja getireceksin.
  • son resimlerdeki voltaj nasıl peki çok değil değilmi ve oc olmuş mu sizce yarım saat yaptım testi ama
  • Daha ne istiyon ,Tayfun yahu.
    1.35 işlemci voltajı, 1.18 cpu/nb voltajı ile 4.3, stabilse ,işlem tamamdır. Az bile o voltajlar.
  • voltaj dan anlamadığım için bir kağıda not aldım yapa yapa sonunda oldu az bir uğraşmayla
  • quote:

voltaj dan anlamadığım için bir kağıda not aldım yapa yapa sonunda oldu az bir uğraşmayla

Güzel olmuş,hiç elleme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen öyle diyorsanbakarım işime yaramazsa geri stok hale döndüre bilirim bir süre sonra
  • quote:

sen öyle diyorsanbakarım işime yaramazsa geri stok hale döndüre bilirim bir süre sonra

HD 7950 gibi bi ekran kartını, FX 6300'ün 3.5 Ghz stok hızıyla kullanmayın. Ekran kartının gerçek gücünü göremezsiniz.
  • doğru işin birde bu yanı var rahat beslemesi için bu şekilde kalması daha mantıklı galiba
  • quote:

doğru işin birde bu yanı var rahat beslemesi için bu şekilde kalması daha mantıklı galiba

Kesin öyle. 7950 yi rahatlatmak istiyorsan,6300 'ü gazlıyacaksın.
  • sıcaklık da iyi nasıl olsa kalsın o zaman bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

sen öyle diyorsanbakarım işime yaramazsa geri stok hale döndüre bilirim bir süre sonra

HD 7950 gibi bi ekran kartını, FX 6300'ün 3.5 Ghz stok hızıyla kullanmayın. Ekran kartının gerçek gücünü göremezsiniz.

Bide bana yardımcı olsan hd 7870 xt kullanıcısıyımhttp://forum.donanimhaber.com/m_88458797/f_//tm.htm#88458797

• 4.5 yap baride tam olsun
  • Concerve kullanıcısına yanıt
    hiç gerek yok bana stok halde dahil yetiyor ama gideri var daha önce hiç denememiş olmama rağmen çok kolay şekilde 4.3 e geldi işlemci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.