Şimdi Ara

Fx 6300 O.C. İçin ekran kartı seçimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cpu: Fx 6300 3820Ghz
    Gpu: Amd R7 240 2gb
    Amakart: R5 A97 R2.0
    Psu: 485W (Gerçek)
    Şimdi kafamı karıştıran birkaç soru var onun için konuyu açtım,
    1. Bilgisayarcıya sorduğuma göre RX serisi hiçbir ekran kartı işlemciye uygun değil fakat RX 560 arabirim frekansı 128 bit, şuanki kartımda 128 bit buna göre RX 560 alabilir miyim?
    2. Foruma göre RX 560 işlemciye darboğaz yapmıyor ama 1050 ti yapar mı, hangisi daha mantıklı seçim olurdu veya farklı bir ekran kartı mı almalıyım?

• RX 570 ya da RX 580 alınabilir. Senaryodan senaryoya değişmek kaydıyla darboğaz olacaktır ancak örneğin ileride AM4 sisteme geçerseniz elinizde GTX 1050 Ti olmasından iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rx 570 Çalışır mı bilmiyorum ama rx560 ile aralarında çok bi fark olacağını düşünmüyorum , ondan 560 alıcam ama önerilerinize açığım tam ne yapsam karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Fx 6300 ile RX 570 kullandım. Bilgisayarcınız kafasına göre sallamış. Güç kaynağı yeterli geldikten sonra PCI Express portu olan tüm sistemlerde çalışır.
    Rx 570 fiyat/performans olarak uygun bir kart. Rx 560'dan da Gtx 1050 Ti'dan da iyi. Fx 6300 darboğaz yapıyor ama overclock ile alınan performans biraz daha iyi seviyeye geliyor. Ben bir süre 4.2 Ghz'de kullandım ve genel olarak iyiydi.

• İkinci el rx570 alın, işlemcinize de biraz dokunun 4.2 gibi çalıştırabilirsiniz.

• psu biraz sıkıntı yaratabilir dikkat edin. %140 power civarı değerlerle overclock yaparsanız o psu yetmeyebilir.

RX 560 alabilirsiniz. GTX 1060 falan düşünmeyin ama. oyununa göre %10-50 arası darboğaz yapıcaktır(kendi sistemimden biliyorum :D).
  • Teşekkürler, sanırım işlemci fanını yenileyip overclock yapıp rx 570 alıcam, işlemci fanı hakkında bir konu açtı m ztn.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son Kararım: Psu yetmediği için Rx560 Alıcam...
    Konu kapatılabilir fakat ilk yazım nasıl kapatılır bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

RX 570 ya da RX 580 alınabilir. Senaryodan senaryoya değişmek kaydıyla darboğaz olacaktır ancak örneğin ileride AM4 sisteme geçerseniz elinizde GTX 1050 Ti olmasından iyidir.
    Mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.