Şimdi Ara

FX 6300 HD 7850 YE DARBOĞAZ ACİL YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sıstemım ımzamda yazıyor bazı oyunlarda ekran kartı kullanımı %99 altına ınmıyorken bazılarında ıse %80 lerde gezıyor ama en onemlısı guncel olarak oynadıgım battlefıeld 4 de %80 ı gecmıyor bazı maplarda ıse 32 kısılık bıle olsa %60-70 lerde gezdıgı oluyor bf4 mu sorunlu yoksa bu ışlemcı bu karta bıle yetmıyormı yuksek ıslem gucu gerektıren onlıne oyunlarda. Bu arada ekran kartım ımzamdakı gıbı overclocklu driver:14.4 işletim sistemi:win8.1 64bit.

FX 6300 HD 7850 YE DARBOĞAZ ACİL YARDIMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptychat2 -- 17 Ağustos 2014; 1:28:49 >

• iyide burda darboğaz yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza61TS

iyide burda darboğaz yok...

hocam bu ekran kartı kullanımı normalmı sızce %60 larda seyredıyor ben oyunu 60 fps de oynamam gerekırken 40 kusurlerde oynuyorum
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    dostum inan 7850 ile bf4 ü en iyi fps de oynuyorsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza61TS

dostum inan 7850 ile bf4 ü en iyi fps de oynuyorsun....

hocam mevzu kaç fps oldugu degıl benım ekran kartından tam faydalanamamış olmam ben daha fazlası varken neden daha azıyla yetınıyım kı
  • Fsb neyle ölçtün ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart ne kadar ihtiyaç duyarsa okadarını kullanır ona sen karar vermezsin eğer işlemcin dandik olsaydı ekran kartın yüzde 100 çalışabilirdi ama işlemciden kurtarıyor kart...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asig kullanıcısına yanıt
    Playclaw 5
  • fx 6300 7850ye darboğaz yapmaz.
  • Sen yine ölçe bilimiş sin ben o Pro yla oyunu açamıyorum ekran kartını engelliyor bende

• Darboğaz olması için cpu %100 gpu nun %80 in altında olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Darboğaz olması için cpu %100 gpu nun %80 in altında olması lazım

hocam bazen oda oluyor ıslemcı %90 olup kart %80 oluyor bencede 6300 7850 ye darbogaz yapmaz zaten yapmıyorda cogu zaman ama bf 4 de bu sorundan ne yaptıysam kurtulamadım
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    Mantle aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4 Multiplayer için yetersiz kalıyor FX6XXX serisi. En az FX8320 ve üzeri alınmalı. FX6100 oyundan soğuttu beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

BF4 Multiplayer için yetersiz kalıyor FX6XXX serisi. En az FX8320 ve üzeri alınmalı. FX6100 oyundan soğuttu beni.

Hocam biraz daha acarmisiniz sizin kartiniz neydi ve degerlerinizi soylermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

BF4 Multiplayer için yetersiz kalıyor FX6XXX serisi. En az FX8320 ve üzeri alınmalı. FX6100 oyundan soğuttu beni.

Hocam biraz daha acarmisiniz sizin kartiniz neydi ve degerlerinizi soylermisiniz

Sistem imzamda yazıyor dostum. FX6100 4.5 Ghz 2K çözünürlükte berbat sonuç almıştım. Yani GPU sürekli dalgalı işlemci tavan yapmamasına rağmen. Özellikle Siege Of Shangai haritasında yere çakılır FX6xxx serisi. GPU kullanımı %30 %40 lara kadar düşüyordu. Sonra Full HD monitöre geçtim daha da oynamadım. Battlelog açılsa tekrar bakcam ama açılmıyor ki. Ulaaan ulan bu ea düzeltemicek şu BF işini.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

Sistem imzamda yazıyor dostum. FX6100 4.5 Ghz 2K çözünürlükte berbat sonuç almıştım. Yani GPU sürekli dalgalı işlemci tavan yapmamasına rağmen. Özellikle Siege Of Shangai haritasında yere çakılır FX6xxx serisi. GPU kullanımı %30 %40 lara kadar düşüyordu. Sonra Full HD monitöre geçtim daha da oynamadım. Battlelog açılsa tekrar bakcam ama açılmıyor ki. Ulaaan ulan bu ea düzeltemicek şu BF işini.

hocam dedıklerınızı bırebır yasıyorum shangai de durum tam da dedıgınız gıbı 30 fps lerı gordugum oluyor bırde sız 4.5ghz de kullanmanıza ragmen boyleymıs.pekı hıc aynı kartı 8xxx serısıne takıp denedınızmı hocam

• battlefield 4 ü 32 bit mi yoksa 64 bit versiyonundamı oynuyorsunuz? sanki cpu ve gpu beraber darboğaza uğramış gibi belkide bellektendir 32 bitte çalışıyorsa oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 15 Ağustos 2014; 11:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

battlefield 4 ü 32 bit mi yoksa 64 bit versiyonundamı oynuyorsunuz? sanki cpu ve gpu beraber darboğaza uğramış gibi belkide bellektendir 32 bitte çalışıyorsa oyun

hocam 64 bıtten oynuyorum ne ayar yaptıysam olmadı mesela ayarları hıghtan ultraya alıyım dıyorum kullanım artsın dıye barı fps yı yuksek alamıyoruz goruntu guzel olsun dıye bu sefer kullanım artıyor ama darboğaza gırdımıde fps 30 larda gezmeye baslıyor bu seferde fakat hıgh ta oynayıncada sureklı %75-80 lerde oluyor
  • olmadı medium da dene bende laptop var online oyunların bazısında düşükte açsamda ısınma sorunu yapıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.