Şimdi Ara

fx 6300 gtx 960 a darboğaz yapar mı SONUÇ YAPTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtekin8

bendede fx 6100 var bende gtx 960 düşünüyordum ama sanırım bidaha düşünmem gerek

Oyunları yüksek çözünürlük ile oynarsanız çok çokta can sıkıcı takılmalar yaşayacağınızı düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    başladık gene
    yapmaz kardeşim yapmaz ya!!!!! adamlar 970 ile test etti 2kda 970'i bile besliyor sen neyden bahsediyorsun Allah aşkına

zaten o fiyata başka işlemci yok ki biraz daha koyarsan fx 8xxx serisi var yoksa oyun oynatacak başka işlemci yok o kartı besleyecek 6300den daha ucuz işlemci yok
  • Problem yaşamazsın.

Bir tek, World of Tanks gibi oyunlarda iyi performans vermez. Max 2 çekirdek kullanması ve işlemciyi zorlayacak ögelere sahip olması nedeniyle.
  • Yapmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtekin8

Evga GTX960 vatanda 739 a düşmüş
    http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx960-supersc-acx-20-gddr5-2gb-128bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

600 E KADAR DÜŞECEK O KART DÜŞMESİ LAZIM NVİDA 200 DOLAR DEMİŞTİ VATAN 265 DOLARDAN SATIYOR ÇOK ÇAKAL Bİ FİRMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

İşlemci stok halinde,fazla söze gerek var mı ?

Daha fazla kendinizi rezil etmeyin G3258'ciler.

Ama G3258, ekran kartının %200 ünü kullanıyormuş kanka. Eksilemişler bide hahahahah.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

İşlemci stok halinde,fazla söze gerek var mı ?

Daha fazla kendinizi rezil etmeyin G3258'ciler.

Ama G3258, ekran kartının %200 ünü kullanıyormuş kanka. Eksilemişler bide hahahahah.

Eksileyen kim belli zaten,fanboyluğundan amd ile ilgili tüm paylaşımları okuyup eksiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

overclock ile 4.0 mhz cek rahat kullanirsin.

Ghz'ye ne dersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

Fx 6300 yerine g3258 daha iyi olur g3258 in fx 6300 den iyi oldugu yerler fx6300 un g3258 den iyi oldugu yerlerden daha fazla

Her yer de kendini rezil etmeye devam et
  • gtx 960 bildiğim kadarı ile o kadar güçlü bir kart değil gtx 970-980 olsa idi yapar diyeriblirdim ama gtx 960 yapmaz gibi geliyor bana bellide olmaz gerçi...
  • Adamin takildigi noktaya bak tm sen ghz yap. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben fx 6300 ile gtx 970 kullandım. kesinlikle darboğaz yapıyor. 960'a yaparmı bilemem ama işlemci değiştirebilecek durumun varsa değiştir.
  • Zaten ghz .
  • YÜKSEL
  • @SS10 sen niye bu kadar thugsun kardeş 😊😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

GTA 5 VE BİR KAÇ OYUNU TEST ETTİM VE DARBOĞAZ GERÇEKTEN YAPUYOR YOUTUBE DAN İNTEL 4690 LI GTX 960 VİDEOLARINDA DARBOĞAZ OLDUĞUNU ANLADIM
    ŞİMDİ OC YAPMAK İSTİYORUM SİZCE KAÇ GHZ YE OC YAPMAM GEREK DAHA DOĞRUSU YAPTIRICAM
    GÜÇ KAYNAĞI CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W
    OC NİN DEZAVANTAJLARI NELERDİR
    OC YAPILDIKTAN SONRA FARKI NASIL ANLARIZ
    TEŞEKKÜRLER.

Farkı nasıl anlarsın heaven Benchmark 4.0 indirerek ve test ederek after/before şeklinde yapabilirsin.

Atıyorum 1500 puan verdi o.c siz o.c li ise 1700 verdi. Evet fark olmuştur.
    Atıyorum 1500 puan verdi o.c siz o.c li ise 1548 verdi. Hiçbir fark olmamıştır.

Yaptırıcam falan yazmışsın fakat kimse sana o.c nin garantisini vermez kimsede yapmaz açıkçası.

İlk önce kendi bileşenlerinin kapasitesini öğren ve nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler topla sonra gözün keserse kendin yaparsın. Bu işler karışık ve sabır isteyen işlerdir. Belki pc 50 defa açılıp kapanıcak belki yanlış voltaj vericeksin komple sistemi çökerticeksin. Riskli iş bunlar.

Ben fx6300 2 yıla yakın kullandım o.c yaptımmı; yaptım fark gördümmü? Hayır :) Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

GTA 5 VE BİR KAÇ OYUNU TEST ETTİM VE DARBOĞAZ GERÇEKTEN YAPUYOR YOUTUBE DAN İNTEL 4690 LI GTX 960 VİDEOLARINDA DARBOĞAZ OLDUĞUNU ANLADIM
    ŞİMDİ OC YAPMAK İSTİYORUM SİZCE KAÇ GHZ YE OC YAPMAM GEREK DAHA DOĞRUSU YAPTIRICAM
    GÜÇ KAYNAĞI CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W
    OC NİN DEZAVANTAJLARI NELERDİR
    OC YAPILDIKTAN SONRA FARKI NASIL ANLARIZ
    TEŞEKKÜRLER.

Farkı nasıl anlarsın heaven Benchmark 4.0 indirerek ve test ederek after/before şeklinde yapabilirsin.

Atıyorum 1500 puan verdi o.c siz o.c li ise 1700 verdi. Evet fark olmuştur.
    Atıyorum 1500 puan verdi o.c siz o.c li ise 1548 verdi. Hiçbir fark olmamıştır.

Yaptırıcam falan yazmışsın fakat kimse sana o.c nin garantisini vermez kimsede yapmaz açıkçası.

İlk önce kendi bileşenlerinin kapasitesini öğren ve nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler topla sonra gözün keserse kendin yaparsın. Bu işler karışık ve sabır isteyen işlerdir. Belki pc 50 defa açılıp kapanıcak belki yanlış voltaj vericeksin komple sistemi çökerticeksin. Riskli iş bunlar.

Ben fx6300 2 yıla yakın kullandım o.c yaptımmı; yaptım fark gördümmü? Hayır :) Kolay gelsin.

GÜLDÜRDÜN
    TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Fx 6300 yerine g3258 daha iyi olur g3258 in fx 6300 den iyi oldugu yerler fx6300 un g3258 den iyi oldugu yerlerden daha fazla

Biri sana çok fena G3258 aldırmış

dediğimin tersini ispatla daha g3258 önermiyorum

Bana ne ya istediğin kadar öner

Tamam iyi hoş bende G3258 kullanıcısıyım da bu arkadaş kendi malını tenekeden altına yüceltmiş resmen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.