Şimdi Ara

FX 6100 İşlemci Değiştirme Sistem Yüksetlme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sistemim aşağıdaki gibidir. Şu işlemciyi çıkart şunu tak performans artışı göreceksin diyebildiğiniz bir işlemci var mı? ve şuan işlemci ve ekran kartı değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Alacağım kart düşük segment olmayacağı için işlemcim %90 darboğaz yapacak gibi çünkü.

Asus M5A78L-M LE/USB3 D3 1333Mhz uATX AM3+
    Card name: ASUS R7 265 Series
    Display Memory: 6116 MB
    Dedicated Memory: 2029 MB
    Shared Memory: 4087 MB
    AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor (6 CPUs), ~3.3GHz
    Memory: 8192MB RAM

Şunu, bunu al diyeceğiniz direk ürünleri bekliyorum.

• Anakartın kötü olduğu (vrm soğutması yok) için 2 ci nesil fxleri kullanırken sorun çıkarır

O yüzden bu sisteme işlemci yükseltme önermiyorum.

750 ti gibi bir kartı 2 ci elden al devam et. Yada bekle zen çıksın sıfırdan sistem kur
  • Overclock yapın desek anakart sorun olur.

Kullanılacak en mantıklı ekran kartı zaten sizde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 25 Aralık 2016; 19:15:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 280 ile kullaniyorum sizi sınırlayan ekran kartı.Hangi kartı takacaksın?

470-480X gibi kartsa 8350de taksan yerine göre darboğaza girecektir.
  • Overclock yaptınız mı peki işlemciye ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4ghz hızında kullanıyorum.Daha önce 4,5ghz çalışıyordu ancak bios güncellemesi sonrası stabilite tutturamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overclock yapmadım. Ayrıca şuan 3 ana parça değişecek gibi görünüyor. İşlemci anakart ekrankartı. Bu üçlü aynı bu sisteme en iyi hangi parçalar olabilir? Kasayı ramleri vs değiştirmek uğraşmak isteimiyorum açıkçası. Sizin şimdi söyleyeceğiniz parçaları vatana gidip değiştirteceğim. O yüzden bütçeyi de düşünürek önerilerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Overclock yapın desek anakart sorun olur.
  • kaptan.hasan92 K kullanıcısına yanıt
    anakart ve işlemci değiştirsem şimdilik nasıl olur?
  • Lufit L kullanıcısına yanıt
    bence sistemi degistirmek icin iyi bir zaman degil. bu sistemi gidebildigi yere kadar götür. fx baska bir islemciye para da verilmez simdi. 1150 soket ikinci el anakart islemci bakabilirsiniz. performansi hem 1151 e yakin hemde fiyat olarak uygun oldugu icin.
  • Anakartın düşük bir model olduğu için başka bir fx işlemciye geçmeni önermem, Sistem yükseltme yapacak isen Anakart, işlemci ve ekran kartı değiştirmeni öneririm.
  • Ekran kartını en sona attım ki bu sistemi de acil toplamıştım. Aceleye gelmişti. Şimdi bana önerebileceğiniz en iyi anakart ve işlemciyi bekliyorum bu sistem için. Direk şunu alabilirsin dediğiniz bileşenleri. Daha sonra zamanla ekran kartını değiştirebileceğim bi alt yapı istiyorum. Ana kart ve işlemciye fazla bütçe ayırabilirim bu yüzden.
  • Lufit L kullanıcısına yanıt
    Bu sizin bütçeniz ile alakalı siz ne kadar ayırabilirsiniz onu yazarsanız ona göre tavsiye gelir üyelerden
  • Açıkçası sistemi komple satıp sıfırdan toplaması en mantıklı olan fakat bütçem ise şuan 2700 civarı. Tek korkum darboğaz ve dengesizlik. Sistemi satacak bir yerim olmadığı için yükseltme düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.