Şimdi Ara

Fx 6100 aldım sıcaklığına nasıl bakabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fx 6100 aldım ama sıcaklığını kontrol edemiyorum bildiğiniz program var mı kontrol edebileceğim? Bir de oc dışında performansını arttırma imkanım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 27 Kasım 2012; 16:00:00 >

• Core Temp, real Temp, AIDA 64 ile bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Core Temp, real Temp, AIDA 64 ile bakabilirsin.

Gerçeğe yakın sonuçlar verir dğeil mi hocam bu programlar? Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Tabiki verir. güncel sürümlerini indirin.
  • Speccy adlı programla öğrenebilirsin. Hız aşırtma dışında performans artırma yöntemi yok.
  • AIDA 64 indirdim güzel programmış teşekkür ederim arkadaşlar. :)
  • Bir de arkadaşlar 6-7 saat çalışınca 42 43 dereceleri görüyor değerler normal mi? Birkaç gün aralıksız çalıştırsam işlemciye,parçalara herhangi bir sorun yaratır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD E-450 APU işlemci nasıl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Bir de arkadaşlar 6-7 saat çalışınca 42 43 dereceleri görüyor değerler normal mi? Birkaç gün aralıksız çalıştırsam işlemciye,parçalara herhangi bir sorun yaratır mı?

60 li dereceler sorunlu olabilir ama su anki sicakliklar gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 1 Aralık 2012; 12:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir de arkadaşlar 6-7 saat çalışınca 42 43 dereceleri görüyor değerler normal mi? Birkaç gün aralıksız çalıştırsam işlemciye,parçalara herhangi bir sorun yaratır mı?

6-7 saat yük altında mı yoksa boşta mı çalıştı bu sıcaklıkları gördü ?
  • quote:

Arkadaşlar Fx 6100 aldım ama sıcaklığını kontrol edemiyorum bildiğiniz program var mı kontrol edebileceğim? Bir de oc dışında performansını arttırma imkanım var mı?

AMD OverDrive ile kontrol edebilrsiniz + anakartınız gigabyte ise Easy Tune6 ile de bakabilrsiniz. Bu arada sıcaklıklar normal. İstersen 1 ay kapatma pc yi sorun çıkarıcak parçalar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

60 li dereceler sorunlu olabilir ama su anki sicakliklar gayet iyi

Teşekkür ederim hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

6-7 saat yük altında mı yoksa boşta mı çalıştı bu sıcaklıkları gördü ?

Oyun,müzik,internet ve boşta olmak üzere. Bugün de 4 saat 17 dakikadır açık 4 saattir dosya indiriyorum 29 derecede.

quote:

Orijinalden alıntı: shapecharacter

quote:

Arkadaşlar Fx 6100 aldım ama sıcaklığını kontrol edemiyorum bildiğiniz program var mı kontrol edebileceğim? Bir de oc dışında performansını arttırma imkanım var mı?

AMD OverDrive ile kontrol edebilrsiniz + anakartınız gigabyte ise Easy Tune6 ile de bakabilrsiniz. Bu arada sıcaklıklar normal. İstersen 1 ay kapatma pc yi sorun çıkarıcak parçalar değil.

AMD OverDrive sıcaklık kontrolü mü yapıyor hocam? Aida 64 indirdim onu kullanıyorum şu anda. Anakartım Asus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 1 Aralık 2012; 16:05:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.