msı da dvı yazılmıs ama resimde dvı cıkısı yok bir hata var . gigabyt eleyin asus ve msı arasındada asus olması ve ram lerde 1866 desteklemesi nedeniyle asusu alamnızı öneririm msı 1333 ram destekliyor sadece.
msı da dvı yazılmıs ama resimde dvı cıkısı yok bir hata var . gigabyt eleyin asus ve msı arasındada asus olması ve ram lerde 1866 desteklemesi nedeniyle asusu alamnızı öneririm msı 1333 ram destekliyor sadece.
Bütün gün araştırdım fakat FX serisi ve asus anakartı yanyana getirmeyin asla diyorlar kafam karıştı
benim arkadaslarım kullanıyor sorun yasamadılar neye dayanarak demisler anlamadım.. Asus en iyi markalardandır üstelik.
Bende anlamıyorum delinin biri kuyuya taş atıyor diyeceğim de bi bilgisayarcı 10 asus fx kasanın 8inin geri geldiğini söylemiş uyumsuzluk sorunu yüzünden :S