Şimdi Ara

FW Kaldırılır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Yakında xbox alıp fw yaptırıp hiç live'a girmeden çıkmış bütün güzel oyunları çevrimdışı oynayıp, bitirip orjinal fw attırıp orjinal oyunları live'dan oynamak istiyorum. Bugün üç konsol dükkanı gezdim ve böyle bir şeyin yapılıp yapılamayacağını sordum ve farklı cevaplar aldım. Birisi kolayca yapılabileceğini fw işlemnin 50-60, kaldırma işlemnin 30 lira tutacağını söyledi. bir diğeri ise jasper board'lularda böyle bir şey olmadığını söyledi. diğeri ise olmaz öyle şey dedi. Forumdan bir arkadaş atik elektroniği aramamı söyledi. Aradım, atmanın çok zor olduğunu ve atılsa bile yine ban yeme olasılığımın olduğunu söyledi onlar da. Birkaç gün önce de forumda bir arkadaş 20 liraya bu işi yapabileceğini söylüyordu. Bu konuda bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 28 Nisan 2010; 22:07:01 >

• Atik doğru söylemiş...
  • vallahi belirtmeden edemicem. atik sırf bu sağlam esnaflığından kazanıyor. neyse söylüyorlar adam gibi. olmuyosra olmıyor. herkes gibi getir yaparız deyip yapamayıp olmuyo deyip paranı da sövüşleyip cihzını geri göndermezler. hakikaten atikten şaşmayın. fw olsun 3k tamiri olsun falan. benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

vallahi belirtmeden edemicem. atik sırf bu sağlam esnaflığından kazanıyor. neyse söylüyorlar adam gibi. olmuyosra olmıyor. herkes gibi getir yaparız deyip yapamayıp olmuyo deyip paranı da sövüşleyip cihzını geri göndermezler. hakikaten atikten şaşmayın. fw olsun 3k tamiri olsun falan. benden söylemesi.

• herkes gibi Atik'ten yanayım hocam.Bana kalırsa fw al, Atik elektronikten al daha sonra ise 350 tl gbi bir fiyatla satarsın konsolu orjinale geçersin.FW kaldırtsan bile karşında micrsoft var bence yemez.Ama bellide olmaz yani mantıklı geliyor akla.
  • Arkadaşlar 120 gb hdd lerin fiyatı ne kadar ? Bir de size bişey sorabilir miyim? Ben arcade ve eliteler arasında kaldım.Biri ucuz biri pahalı.Bir konuda gördüğümde slikon falan varmış önlem almışlar bu doğru mu?HDD çok mu önemli ????

Bunları buraya yazmamın sebebi konu açamamdır.Hep izinniz yok diyor.Ne den böyle diyor ?
  • ahh be arkadaşım
    dediğin olayın geri dönüşümü olsaaa.. burası inlerdi beeee hepimiz orjinal oyunu almak için sıraya girerdik.. orjinal oyun sahipleri sırf bizden gelecek paraylaa ömür boyu yatarlardııı....live bizim giriş cıkışlarımız yüzünden laga girer ve alt yapı oynadıgımız online oyun süreleri sebebiyle göçerdiiii... nerde o günler beee...hayali bile güzeell valaaa''fw nin geri dönüşü''adında yapılacak filmde gişede hasılat rekoru kırardıııı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dvd rom değişse bence sıkıntı ortadan kalkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Merhaba. Yakında xbox alıp fw yaptırıp hiç live'a girmeden çıkmış bütün güzel oyunları çevrimdışı oynayıp, bitirip orjinal fw attırıp orjinal oyunları live'dan oynamak istiyorum. Bugün üç konsol dükkanı gezdim ve böyle bir şeyin yapılıp yapılamayacağını sordum ve farklı cevaplar aldım. Birisi kolayca yapılabileceğini fw işlemnin 50-60, kaldırma işlemnin 30 lira tutacağını söyledi. bir diğeri ise jasper board'lularda böyle bir şey olmadığını söyledi. diğeri ise olmaz öyle şey dedi. Forumdan bir arkadaş atik elektroniği aramamı söyledi. Aradım, atmanın çok zor olduğunu ve atılsa bile yine ban yeme olasılığımın olduğunu söyledi onlar da. Birkaç gün önce de forumda bir arkadaş 20 liraya bu işi yapabileceğini söylüyordu. Bu konuda bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.

O 20 Liraya Yaparım Diyen Benim...
    Dostum "Kubilian" Beni Tanır...
    Sana Gerekli Açıklamayı Yaptığımı Sanıyordum...

Diğer Arkadaşlar İçin Buy Açıklamayı Tazeliyorum, Lütfen Daha Fazla Kafanız Karışmadan Bu Yazıyı Okuyun...

Her Türlü FW'li (CFW'li) Cihazdan Orjinaline Döndürme İşlemini 20 TL'ye Yapıyorum.(Kargo size Ait / ADANA)
    Elinizde Fazladan 1 Adet Dvd-Rom'unuz Varsa Biri FW'li Diğeri FW'siz Olarak Kullanabilirsiniz, Cihaznınzla Beraber Göndermeniz Yeterli...
    FW'siz Cihazınıza FW Atılır (LT v1.1)...
    + LiteTouch İle Live'da Güvenle Kullanmak İçin Stealth Yamalı "All Green" Oyunlar Var Elimde...
    Brick Olan (Ölü Gibi Hiç Çalışmayan) Dvd-Rom'unuz Kurtarılır. Eğer Elinizde Eski FW Yedeğiniz veya KEY Varsa Garanti Olur. Eğer (KEY Dahil) Hiçbir Yedeğiniz Yoksa Yine Bir İhtimal Var, Garanti Değil, Fakat Başka bir Cihazda Sorunsuz Olarak Kullanabilirsiniz...

Arkadaşlar Tüm Bu İşlemler İçin 20 TL + Kargo Size Ait...
    All Green'ler 5 TL... (Kutu+Cover İle 6TL)

Ayrıca Aklınızda Bir Soru Kalmaması İçin:
    Bu İşlemleri Dükkanımda Yapıyorum "AronPC" / Yani Herhangi Birine Teslim Etmiyorsunuz...
    Nasıl Biri Olduğumu da "Kubilian"a Sorabilirsiniz

Adım : ERKAN
    Cep : 0539 881 14 16
    MSN : Sahsi : LuciferT@hotmail.com
    Dükkan : AcronPC@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Merhaba. Yakında xbox alıp fw yaptırıp hiç live'a girmeden çıkmış bütün güzel oyunları çevrimdışı oynayıp, bitirip orjinal fw attırıp orjinal oyunları live'dan oynamak istiyorum. Bugün üç konsol dükkanı gezdim ve böyle bir şeyin yapılıp yapılamayacağını sordum ve farklı cevaplar aldım. Birisi kolayca yapılabileceğini fw işlemnin 50-60, kaldırma işlemnin 30 lira tutacağını söyledi. bir diğeri ise jasper board'lularda böyle bir şey olmadığını söyledi. diğeri ise olmaz öyle şey dedi. Forumdan bir arkadaş atik elektroniği aramamı söyledi. Aradım, atmanın çok zor olduğunu ve atılsa bile yine ban yeme olasılığımın olduğunu söyledi onlar da. Birkaç gün önce de forumda bir arkadaş 20 liraya bu işi yapabileceğini söylüyordu. Bu konuda bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.

O 20 Liraya Yaparım Diyen Benim...
    Dostum "Kubilian" Beni Tanır...
    Sana Gerekli Açıklamayı Yaptığımı Sanıyordum...

Diğer Arkadaşlar İçin Buy Açıklamayı Tazeliyorum, Lütfen Daha Fazla Kafanız Karışmadan Bu Yazıyı Okuyun...

Her Türlü FW'li (CFW'li) Cihazdan Orjinaline Döndürme İşlemini 20 TL'ye Yapıyorum.(Kargo size Ait / ADANA)
    Elinizde Fazladan 1 Adet Dvd-Rom'unuz Varsa Biri FW'li Diğeri FW'siz Olarak Kullanabilirsiniz, Cihaznınzla Beraber Göndermeniz Yeterli...
    FW'siz Cihazınıza FW Atılır (LT v1.1)...
    + LiteTouch İle Live'da Güvenle Kullanmak İçin Stealth Yamalı "All Green" Oyunlar Var Elimde...
    Brick Olan (Ölü Gibi Hiç Çalışmayan) Dvd-Rom'unuz Kurtarılır. Eğer Elinizde Eski FW Yedeğiniz veya KEY Varsa Garanti Olur. Eğer (KEY Dahil) Hiçbir Yedeğiniz Yoksa Yine Bir İhtimal Var, Garanti Değil, Fakat Başka bir Cihazda Sorunsuz Olarak Kullanabilirsiniz...

Arkadaşlar Tüm Bu İşlemler İçin 20 TL + Kargo Size Ait...

Ayrıca Aklınızda Bir Soru Kalmaması İçin:
    Bu İşlemleri Dükkanımda Yapıyorum "AronPC" / Yani Herhangi Birine Teslim Etmiyorsunuz...
    Nasıl Biri Olduğumu da "Kubilian"a Sorabilirsiniz

Adım : ERKAN
    Cep : 0539 881 14 16
    MSN : Sahsi : LuciferT@hotmail.com
    Dükkan : AcronPC@hotmail.com

Yani diyosun ki her board a yapıyorum???Ayrıca benim 3k lı konsolumdan kalan dvd romu şu an banlı jasper makineme taksam ban kalkacak öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

vallahi belirtmeden edemicem. atik sırf bu sağlam esnaflığından kazanıyor. neyse söylüyorlar adam gibi. olmuyosra olmıyor. herkes gibi getir yaparız deyip yapamayıp olmuyo deyip paranı da sövüşleyip cihzını geri göndermezler. hakikaten atikten şaşmayın. fw olsun 3k tamiri olsun falan. benden söylemesi.

Çok doğru, dürüst adamlar

quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Burası aşırı ilgimi çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 1 Mayıs 2010; 16:05:57 >

• atik pahalı

ben tüm işlerimi syd'de yaptırdım bu zamana kadar... hiç sorun yaşamadım
  • "defected"
    Bir de Beni Dene Dostum

"GencayA"
    İlgine Teşekkür Ederim.

"stormoffdarkness"
    Banlı Makineden BAN Kalkmaz Dostum...
    MicroSoft Sadece "Acoount"u Değil "Cihazının ID'sini de" BAN'lıyor...
    Eğer Cihazın JTAG İçin Uygun Olsaydı Onun da Çaresine Bakardım...
    Fakat Şu An Bansız CFW'li Bi Konsolun Olsa Diğer 3K'lı Cihazının Rom'unu Orj.FW İle Live da Rahatlıkla Kullanabilirdin...
  • Dostum benim elimde de falcon board XBOX360 var. Orjinal olarak kullanıyorum. Yedekte FW'li arcade Jasper'da var gerçi.

Neyse, sana bi sorum olacak;

Ben bu falcon board'lu XBOX360'ı alırken bu alete FW atamadık key'i okuyamadık demişlerdi ve ben de bu konsolu FW'siz olarak aldım orjinal takılıyorum arada.

Şuan bu FW'siz olan konsolun dashboard versiyonu son çıkan versiyon. Demek istediğim;

Bu alete JTAG uygulanır mı ? Ve FW atılabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 1 Mayıs 2010; 19:40:50 >
  • peki bu bansız romlar kaçtan bulunur?
  • "Kıdemli"
    Dostum Bansız Rom Derken???
    Romlar Zaten Banlanmıyor Ki...
    Cihazın Anakart ID'si + Profil Banlanıyor...
    Yoksa Herhangi Bir Rom KEY Değişikliği İle Herhangi Bir Cihaza Takılabilir...
    Cihaz BAN Yememiş Ama CFW'li İse Orj.FW'li Extra Bir Rom Takılıp Live'a Sorunsuz Girilebilir...
    Artık Sata Kablosunu Sök-Tak Yaparsınız...

"Affliction"
    Dostum Elindeki Cihaza "Artık" Jtag Yapılamaz...
    Jtag Yapılabilmesi İçin 8xx Altı Kernel'e Sahip Olması Gerek...
    Fakat CFW Atılır...
    LiteTouch v1.1 Şimdilik Sadece Lite-On ve Samsung Rom'lara Atılabiliyor...
    Diğer Modeller İçin iXtreme v1.61 Son Versiyon...
    Senin Aldığın Zamanlarda FW İle İlgili Çok Sorun Vardı...
    KEY'i Yedekleyememeleri Normaldir...
    Bir de Bazı Dvd-Rom Modellerine Daha Değişik İşlemler Uygulamak Gerekiyordu...
  • Anladım dostum. ;)

Neyse bakalım. Şimdilik dursun bu konsolda herhangi bir zararı yok. :)
  • peki bu fw roma mı atılıyor yoksa cihaza mı? banlı değil fw'li rom demek istemiştim.
  • Rom a Atılıyor Dostum...
    CFW'siz Yani Orj.FW'li Satın Almak İstiyorsan da Farketmez Herhangi Bir Rom Bulman (Tercihen LT İçin Lite-On Marka) Yeterli...
    Rom'lar 35-50 TL Arasında Satılıyor Forumda, Ayrıca 3K'lı Cihazların Rom'ları da Oluyor...
    Sonra Cihazınla Berber Gönder...
    Cihazı İstememin Sebebi Üzerindeki Rom'dan KEY Almak ve Yeni Orj.FW'li Rom'u Denemek İçin...
    İstemeyen Cihazını Göndermeyebilir...
    Sadece KEY Dosyasını Bir CD ye Kaydedip Orj.FW Attırmak İstediği Rom İle Berber Gönderebilir Fakat Deneyemeyeceğim İçin Tutmazsa Tekrar Yollamak Zorunda Kalabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.